Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Updejty

Próbowałeś wznowić i zanim przejmie stery automat wcisnąć start?

Komentarz

Też próbowałem Kiedyś uratowałem tak save'a. Niestety tym razem nic to nie dało.

No ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - czekam na update i naprawienie błędu i wtedy wezmę się za 9h Tsukuba. Na razie jeszcze mam co robić bo zostało mi kilka zawodów sezonowych.

Pozdrówka

Komentarz

Podziwiam was że wam się chce tyle jeździć na tsukubie, mi po pół godziny na tej trasie się już niedobrze robi szkoda że ten update tego nie naprawił jak widać, może następny to wreszcie poprawi to się wezmę za te wyścigi kilkugodzinne

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Fakt faktem że wyścig niezwykle monotonny. Może dlatego że strasznie krótki tor. Tak czy inaczej przejechać trzeba bo niewiele już brakuje do kompletu.

Pozdrawiam

Komentarz

A to jakiś obowiązek jest?? Ja nie przejechałem i nie zamierzam. Dla mnie to nie ma sensu, ani expa sensownego ani kasy nie, a dla samego trofeum to dla mnie głupota.

Komentarz

dla satysfakcji

Komentarz

Ale macie problem, ja go już dawno przejechałem, jak nikomu się jeszcze nie śniło o sejwach i czułem się świetnie 24-godzinny Le Mans też (2 dni, w nocy przerwa na spanie )

Komentarz

siniak bo ty jesteś hardkorem

Komentarz

ahhh zgadzam się To było coś, a nie na dziesięć rat! ^^

Komentarz

Racja, mi te dwa wyścigi dobowe wyjęły 3 tygodnie z gry. Siniak dobrze podszedł do tematu
                      Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                      B Spec - 40 level
                      60 x Gold
                      http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Kur... bo jak Kaz zrobi jakąś aktualizację to nie wiem czy płakać czy się śmiać. Tyle miesięcy czekania na opcje sejwa w wytrzymałościówkach a tu taka kupa. Jakby się nie dało zrobić normalnej opcji zapisu bez blokowania całej gry. Druga sprawa na którą też dłuuugo czekaliśmy to ta opcja przewijania powtórek. Przepraszam - przeskakiwania o JEDNO CAŁE okrążenie. Chce cofnąć do tyłu o kilka chwil - dup! Całe okrążenie trzeba oglądać jeszcze raz... No właśnie o takim marzyłem, orgazm panie Kaz normalnie.
                        Dziękuję, ale wizje pana Yamauchiego raczej kompletnie rozmijają się z tymi graczy
                        (sorry, musiałem się wyżalić )

Komentarz

Nie okrążenie a odcinek, to po pierwsze. Chyba, że tor jest cholernie krótki. Lepszy rydz niż nic. A co do sejwowania wytrzymałościówek...no cóż, dziś "sejwnąłem" po 2h czterogodzinnego nurba...podejrzewam, że jutro go dokończę, więc dam znać czy się u mnie wysypało. Na wszelki wjechałem w pit mając 60km/h, zobaczymy co z tego będzie...

Chciał nie chciał konsole to dziś cholernie ograniczone bydlaki i wiele na nich zdziałać się nie da, a już na PS3 jeśli się da to jest to baaardzo skomplikowane...a tu zażalenia do Sony, żeby zrobili kolejnego peesa prostszego do ogarnięcia, bo dziś informatyków i programistów na pęczki, niestety 90% z nich gówno potrafi napisać, nie mówiąc o kawałku porządnego, zoptymalizowanego kodu. Bo po co się męczyć skoro na hiper nowym i mocnym piecu działa, niech ludzie się martwią (tu tak apropo za co pecety zasysyają).

Pzdr
                          PS też musiałem się wyżalić

Komentarz

ja mimo wszystko myślę Siniak że oni chcą dobrze ... tylko są po prostu w to słabi, albo leniwi ... musiałbym z tymi ludźmi z PD się napić by to z pewnością rozróżnić. Gra jest pełna skrajności. Od totalnej mega-jedwabistości jeśli chodzi o model jazdy, po zaskakującą wręcz dziurawość interfejsu gry, ale i tak to najlepsza samochodówka w jaką grałem w moim krótkim życiu. Nie mówię że jest lepsza od FM4 .... w Forze nie grałem jeszcze.
                            http://www.mygranturismo.net/12300

Komentarz

Zamieszczone przez Khazar
                              Nie okrążenie a odcinek
                              Ok, nie testowałem wszystkich torów z przewijania powtórek, ale akurat ostatnie dwa razy robiłem fotorelację ze Spa i tam jest przeskakiwanie o 1 całe okrążenie. A tor jest raczej długi - ponad 7 km...

Komentarz

Z tym, że oni są leniwi raczej bym się nie zgodził. Przecież to Japończycy, naród pracowitych ludzi. Oni po prostu robią swoje i coś mi się wydaje, że mało patrzą na to co sądzi community. Ja tam czekam na kolejne DLC z torami i samochodami
                                I may be slow but I'm still ahead of you.
                                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Pracuję...
                                X