Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Updejty

Tłumaczone przez google z GTP PLanet tak na szybko dodaje
    2.06 - 475 mb

Aktualizacje i nowe funkcje

Jest obecnie możliwe, aby dostosować wyścig BGM i głośność efektów z "Szybkie Opcje" podczas wyścigu.
    Save backup danych funkcja została dodana.
    Kompatybilność w trybie sekwencyjnym przesunięcie Guillemot "TH8 RS" dźwignię zmiany biegów został dodany.
    "Regulacja różnica wydajności" został dodany do nagród dla sezonowych imprez (dotyczy tylko sezonowych imprezach organizowanych po tej aktualizacji).
    Force feedback dla "Driving Force GT", "GT Force Pro", "Wyścigi G25 Wheel "," G27 Racing Wheel "i" T500 RS "kierowniczych kół kontrolerów zostały ulepszone.
    Samochód z modyfikacji stosowanych wyścigowych są teraz sklasyfikowane jako samochód wyścigowy (wcześniej Tuned samochodów).
    Off-track kara skrót został podrasowany.
    GT5 serwis Nagraj właśnie został uruchomiony dla wszystkich graczy na całym świecie. Aby zobaczyć najnowsze zdjęcia wykonane i udostępnione w grze są już dostępne tutaj .
    Poprawione błędy

Naprawiono problem gdzie Karts i Ferrari samochody F1 mógł jeździć razem z innymi samochodami w salonie
    Naprawiono rzadko występujący problem, który system zawiesza się przy wyjściu z salonu
    Naprawiono problem gdzie można kupić opony do 125 SPL wyścigach gokartów w sklepie części tuningu (opony zakupione wcześniej będzie teraz nieważne)
    Naprawiono problem, w którym liniową stabilność Lancer Evolution X został zmniejszony w przypadku korzystania z kierownicy koła kontroler
    Naprawiono problem źle brud kolor i oponę zimową koła były wyświetlane na niektórych samochodach, gdy koła były zmieniane
    Stałe opóźnienie podczas uruchamiania samochodów elektrycznych z wykorzystaniem kontrolerów innych niż kierownicy koła pedał kontrolera
    Naprawiono rzadko występujący problem, gdy system będzie zamrożenia pod koniec wyścigu
    Naprawiono problem gdzie trudno jest usłyszeć własnego samochodu podczas jazdy z innych samochodów wyścigowych w wyścigach sieciowych itp.
    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
    B Spec - 40 level
    60 x Gold
    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

To samo, tylko po polsku:
      http://eu.gran-turismo.com/pl/news/d44118.html

Najciekawsze zmiany to oczywiście uruchomienie photostream.

Przy okazji można wreszcie ściągać samochody z Academy:
      http://eu.gran-turismo.com/pl/news/d44162.html
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus

Przy okazji można wreszcie ściągać samochody z Academy:
        http://eu.gran-turismo.com/pl/news/d44162.html
        Jeszcze nie można ich odebrać, dopiero od 4 lipca.

Komentarz

Faktycznie... Przeglądałem na szybko i nie doczytałem.
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

A ja mam inne pytanie konieczna jest ta GT Academy zrobiona na jakiekolwiek medale czy wystarczy, że ją pobiorę i wpadną mi samochody? Bo nie chce mi się po prostu pieprzyć z przechodzeniem tego ani z pobieraniem. Updejt też raczej trochę ciężki a internetu to nie mam jakiegoś wspaniałego, ale mniejsza o to... Nie mniej miło, że PD pamięta jeszcze o GT5...

Komentarz

Trzeba mieć złote medale we wszystkich wyzwaniach danej rundy co trudne nie jest, ale też nagrody nie są jakieś oszałamiające. To są te same auta które już mamy, tylko z oznaczeniami GT Academy.
              Co do nowego update'a PD wydało go chyba jako odpowiedź na nowych 30 porschaków w FM4, jednak mnie ten update jakoś specjalnie nie zachęcił Przydałyby się w końcu nowe auta. Paczka z dziesięcioma nowymi samochodami byłaby teraz w sam raz.

Komentarz

Ehhh... Muszę czekać na pobranie updejta, na którego nie mam zamiaru czekać. Wygląda na to, że nie będę miał GT5 do jutra a może i dłużej. Dokładnie jak dla mnie dalej dałoby się grać bez updejta. Czekam na jakąś konkretną zmianę lub jakieś DLC, niby tyle tego miało być a tu marne (bez obrazy) kilka paczuszek bo paczkami nazwać tego chyba nie można...

Komentarz

Po przejściu każdego z etapów GT academy pokazuje się okno, że zdobyliśmy dany samochod, więc na 99% potrzebne jest przynajmniej zaliczenie tego testu (spokojnie, złoto jest bardzo łatwo zdobyć w każdej konkurencji)

Komentarz

No przyznaję szczerze że bardzo zadowalająca ta aktualizacja - z najważniejszych dla mnie zmian wymieniłbym te:
                    Zamieszczone przez eu.gran-turismo.com
                    - Umożliwiono zmianę głośności muzyki odgrywanej podczas wyścigu oraz zmianę efektów dźwiękowych w menu „Szybkie opcje” w czasie wyścigu.
                    - w końcu! może dla was nieistotny drobiazg, ale brak tej opcji wkurzał, szczególnie w czasie wyścigów online z hs na uchu
                    - Poprawiony został efekt force feedback dla kontrolerów „Driving Force™GT”, „GT FORCE®Pro”, „G25 Racing Wheel”, „G27 Racing Wheel” oraz „T500 RS”.
                    - ciekawe o co dokładnie chodzi, ktoś już to sprawdzał?
                    - Zmieniono karę za przejazd skrótem poza torem.
                    - trzeba będzie sprawdzić co to za zmiana i czy działa też w rozgrywkach online
                    - Naprawiono rzadko występujący błąd, przez który po zakończeniu wyścigu system się zawieszał
                    - rany, dlaczego dopiero teraz? No nic, ważne że w ogóle

Komentarz

No panowie co tak cicho? Nowa aktualizacja już weszła. A co daje? Oczywiste, że umożliwia zjazd do PIT'u na owalu do testu prędkości z DLC. Myślałem, że będzie to kolejny mega update, który będzie się ściągał dobre cztery godziny a tu taka niespodzianka i 13 sekund

Komentarz

A ja chcę DLC i Toyotę TS030 Hybrid...
                        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Ja bym chciał hybrydowe DLC. Chciałbym też Toyote Yaris (nową, w wersji hybrydowej) oraz najnowszego Civic'a no i oczywiście Coupe z '96

Komentarz

Pojawiła się nowa aktualizacja do Gran Turismo 5.
                            Główne zmiany wprowadzone w aktualizacji:

- [Zużycie opon/paliwa] w [Ustawieniach zawodów] w Otwartej poczekalni można ustawić na cztery sposoby: „Zerowe”, „Zwykłe”, „Szybkie” i „Bardzo szybkie”.

- Ulepszono wyświetlanie w trybie 3D.

- Zrównoważono zużycie opon, ponieważ w zależności od pojazdu i okoliczności, różnice były zbyt duże.

- Metoda ocen Prób driftu została zmieniona, by zapobiec oszustwom.

- Maksymalna prędkość obrotów Hondy weider HSV-010 (SUPER GT) '11 została zmieniona na 10300 obrotów na minutę. Ulepszono również odgłosy silnika.

[Poprawki znanych błędów]
                            - Naprawiliśmy problem polegający na tym, że samochody przeciwników uderzały w ścianę przy wjeździe do pit stopu na Twin Ring Motegi, Road Course East.
                            - Naprawiliśmy problem braku zużycia paliwa przy wyścigach wytrzymałościowych w Priusie i przy włączonych ustawieniach [Zużycie opon/paliwa] w Otwartej poczekalni. Samochody, których to dotyczy: Toyota Prius G '02, Toyota Prius G '09, Toyota Prius G Touring Selection '03, Toyota Prius Touring Car.
                            - Naprawiliśmy problem różnic pomiędzy sterowaniem w trybie online i offline.
                            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                            B Spec - 40 level
                            60 x Gold
                            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Mi się podoba to co zrobili z dźwiękiem silnika w HSV-010. Jak widać/słychać jednak można je poprawić. :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kX7ALlIhN4
                              I may be slow but I'm still ahead of you.
                              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez Sasek
                                Mi się podoba to co zrobili z dźwiękiem silnika w HSV-010. Jak widać/słychać jednak można je poprawić. :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kX7ALlIhN4
                                Kaz właśnie się wypowiadał na temat dźwięków silnika i powiedział że w przyszłość będą je przerabiać na takie bardziej 'sexy'. Teraz poprostu są zbyt realistyczne więc będą je bardziej modyfikować by gracze mogli doznać więcej emocji. :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X