Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Updejty

Aktualizacja raczej na plus.Dodaje kilka dobrych opcji do wyścigów online,dzięki którym większość z nas ciągle gra w tę grę.Dostaliśmy też za darmo (zarobić trzeba tylko w grze) nowe zabawki - nascary no i ten GT-R.
    Mam wrażenie,że gra/jej fragmenty dłużej się ładuje.
    Na te ''kokpity'' spuszczam zasłonę milczenia.
    DLC - jestem rozczarowany.Liczyłem na ok 5 dodatkowych torów ze zmienną porą i warunkami.Zobaczymy,jakie będą te nowe układy torów.Auta - żadnego europejczyka,kurr... dodatkowe mazdy i gtr-y,dobrze że sie ograniczyli chociaż do jednego modelu z każdej generacji.Bardzo liczyłem na trochę europejskich klasyków Może kiedyś wyjdzie jeszcze jakiś pakiet ''europejski'',albo ''klasyczny''.Dodatki typu nowe lakiery czy ubranka,żebyśmy mogli przebierać naszą laleczkę olewam ciepłym moczem,nawet gdyby dodali opcję malowania paznokci awatarowi tymi nowymi lakierami to też nie interesowałoby mnie to.Mimo to,pakiet aut i torów pewnie i tak zakupię..
    gg 9231179

Komentarz

Zobaczymy,jakie będą te nowe układy torów.
      Liczę bardzo na Nurburgring Mulenbach i Monza Mini

Komentarz

Koledzy ale przecież wiadomo jakie będą tory

- SPA-Francorchamps (z możliwością włączenia efektów pogodowych)
        - Kart Space I/II (w wersji zwykłej lub odwróconej)

Źródło: http://eu.gran-turismo.com/pl/products/gt5/dlc/

Komentarz

Z tego co widzę to DLC nie daje nic ciekawego... Najbardziej liczyłem na nowe auta, a okazało się, że to same wydmuszki i 3 karty, którymi zresztą nikt praktycznie nie jeździ... Zamiast ciekawych aut w premium, dostaliśmy już na starcie kwiatki w postaci Toyoty Yaris, Hondy Insight, Priusa, Micry, a o Suzuki i Daihatsu nie wspomnę bo to już w ogóle jakieś nieporozumienie.

Komentarz

Tak naprawdę to mamy te wszystkie auta tylko, że inaczej pomalowane, bez body kitów i spoilerów

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
              Tak naprawdę to mamy te wszystkie auta tylko, że inaczej pomalowane, bez body kitów i spoilerów
              Dokładnie! Nawet opisy tych aut są takie same jak wersji zwykłej, ze wzmianką że są to modyfikacje wyścigowe, a więc właściwie nie ma dodanych jakiś nowych samochodów, ale modyfikacje wyścigowe do starych. kupujemy po prostu samochód z gotową modyfikacją wyścigową. I tyle.

Komentarz

A mi się podobają te auta akurat, no i Spa! Myślę, że DLC zakupię i będzie można sporo fajnych nowych turniejów online poogarniać
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ano! Za Spa to nawet 50zł bym zapłacił To mój ulubiony tor.

Komentarz

Jak dla mnie mogli by zrobić do DLC wszystkie samochody z serii DTM,WTCC albo dodać z pare bolidów F1 Red bull'a,Mercedesa żeby te Ferrari F1 miały konkurencje w grze

Garaż- http://www.mygranturismo.net/33020

Komentarz

Zamieszczone przez MichuKostek94
                      Jak dla mnie mogli by zrobić do DLC wszystkie samochody z serii DTM,WTCC albo dodać z pare bolidów F1 Red bull'a,Mercedesa żeby te Ferrari F1 miały konkurencje w grze
                      DTM i WTCC faktycznie mogliby dodać. A jeżeli chodzi o inne bolidy F1 to Ferrari ma ponoć jakiś inny kontrakt podpisany z FIA i bolidy właśnie tego teamu mogą być wykorzystywane w tego typu produkcjach. Inne zespoły tego specjalnego kontraktu nie mają, stąd nie można ich użyć w grach bez zakupu pełnej licencji F1, którą obecnie posiada Codemasters. Kiedyś tam Kaz mówił, przed premierą GT5. Był to bełkot podobny do tego co napisałem wcześniej Dokładnie nie wiadomo dlaczego team nie może decydować o sprzedaży swojej marki do gry, a Ferrari jest na specjalnych warunkach i może.
                      I may be slow but I'm still ahead of you.
                      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Dziwię się, że nie ma bolidu Vettela

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                          A mi się podobają te auta akurat, no i Spa! Myślę, że DLC zakupię i będzie można sporo fajnych nowych turniejów online poogarniać
                          Myślisz, że te nowy tory będzie można używać w wyścigach online? Czyli ci co nie kupili DLC nie mogliby dołączyć? Ciekawe jak to rozwiążą

Zamieszczone przez Riko635
                          Dodatki typu nowe lakiery czy ubranka,żebyśmy mogli przebierać naszą laleczkę olewam ciepłym moczem,nawet gdyby dodali opcję malowania paznokci awatarowi tymi nowymi lakierami to też nie interesowałoby mnie to.
                          Haha, dokładnie wyraziłeś też moje odczucia o tym "dodatku", śmiech na sali i jeszcze płacić za to każą...

Komentarz

Każą nam płacić za kaski i kombinezony gdzie tego i tak mamy w brud i mało kto tego używa

Komentarz

KaŻą ???

A kto Cie zmusza do zakupu ?
                              http://www.mygranturismo.net/museum.php?id=37274 - moje muzeum

Komentarz

Zamieszczone przez vts2000
                                KaŻą ???
                                Te Miodek się zalazł. Ale chyba z ucha -> http://www.sjp.pl/ka%BF%B1
                                A w ogóle, to chodziło nam o to, że jak chcesz mieć te duperelki to musisz zapłacić, jarzysz?

Komentarz

Pracuję...
                                X