Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Updejty

Nie wiem dlaczego jak chcę dodać kasę na PS store wyskakuje mi coś takiego an error has occurred. (80023102) ktoś ma jakieś rady?

Komentarz

nie wiem czy przypadkiem nie zmienili systemu przyznawania kar w wyscigach online.

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

A zauważyliście , że jak się wejdzie do starszych sezonówek to dostaje się kupony na samochody ?

ja dziś zgarnąłem 5 dodatkowych fur
        http://www.mygranturismo.net/museum.php?id=37274 - moje muzeum

Komentarz

kolega kyjgel pisal o tym na 31 str.

http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=44201

Komentarz

A ja jestem ciekaw czy jakby nie wyszła nowa Forza to Kaz tak namiętnie usprawniałby i aktualizował swoje dziecko... Weźmy chociażby te dźwięki silników, fajnie że to poprawił, ale... niestety Forza 4 wciąż jest o poziom wyżej pod tym względem. Ktoś pisał o uczuciu prędkości w GT5. Mnie wydawało się że jest dobre i takie jak należy. Dopóki nie pograłem w Forze 4, w której uczucie prędkości jest niesamowite. Do tego w GT5 się po prostu przyzwyczaiłem (w końcu to już rok grania).
            Dla mnie te wszystkie nowinki i ulepszenia to kropla w morzu, PD mogliby zrobić w końcu prawdziwe przewijanie powtórek i zapisywanie endurance'ów jak należy (bez bezsensownego blokowania gry na ich czas)

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
              zapisywanie endurance'ów jak należy (bez bezsensownego blokowania gry na ich czas)
              oj ja myślę, że wystarczającym ułatwieniem jest to, że w ogóle można je zapisywać, jakby jeszcze można było tak sobie wracać do nich kiedy się chce i jeździć inne wyścigi to jaką by one w ogóle trudność stanowiły?
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Wiele osób mówi, że fizyka jazdy została lekko uproszczona. Czy też to zauważyliście ?

Komentarz

Hmmm... NIe bardzo, ale tak jak już inni wcześniej pisali to kamera za samochodem jest mniej statyczna a bardziej "swobodna"

Komentarz

Po 2.01 na bank fizyka się uprościła.

Komentarz

Normalnie was wszystkich pozabijam <joke> Ahh, żałuję, że nie montowałem wcześniej neta w konsoli bo gdybym wszystko zrobił od razu byłoby prościej a tak dopiero w połowie gry zamontuję neta. Bym sobie chętnie jakiegoś updejta pobrał a tu lipa...

Komentarz

Angello jeśli uważasz że fizyka się uprościła to weź fabryczną Toyotę 86GT w trybie online i przejedź nią Cape Ring.

Przedwczoraj Bimbak się ze mnie śmiał, że mnie obróciło w 200 konnym aucie na sportowych oponach... dopóki jego też nie obróciło.

Komentarz

Według mnie się nic zmieniło... Kolega ściągnął updejta jakiegoś z neta ważącego 200MB latał Toyotą FT-86 Concept bokiem, kupił nadal mu latała bokiem, na Nurburningu większość zakrętów przeszedł bokiem i tak samo było zanim zakupił update. Coś tam zmienił ale w każdym razie ja również nie odczułem jakiś zmian jadąc FT-86

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                            Po 2.01 na bank fizyka się uprościła.
                            Nie zgadzam się z tym. Jest tak jak było, poprawili tylko otoczkę taką jak np. dźwięki.
                            A-Spec- 40 lvl
                            B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Gran Turismo 5 ma przewagę nad Forzą jest ciągle udoskonalane przez Update a Forza brnie do przodu w nowych częściach. Gran Turismo udoskonala każdą kolejną część poprzez Update a w Forzie eliminują błędy w następnej części ale według mnie Gran Turismo stoi na grubym lodzie a Forza na cieniutkim, dlaczego? Forza znajdzie jakiś błąd w 4 wyeliminuje w 5 potem ten z 5 w 6 a ten z 6 w 7 itd. A Gran Turismo stara się wyeliminować wszystkie błędy itp. w jednej części i za to jest lepsze Dziękuje

Komentarz

Wydaje mi się że zużycie opon następuje szybciej po ostatnim update, oraz włącza się automatycznie zjazd do pitu jak jest słabo z oponami. Zauważyliście to ??

Komentarz

Pracuję...
                                X