Re: Updejty
Aktualizacja raczej na plus.Dodaje kilka dobrych opcji do wyścigów online,dzięki którym większość z nas ciągle gra w tę grę.Dostaliśmy też za darmo (zarobić trzeba tylko w grze) nowe zabawki - nascary no i ten GT-R.
Mam wrażenie,że gra/jej fragmenty dłużej się ładuje.
Na te ''kokpity'' spuszczam zasłonę milczenia.
DLC - jestem rozczarowany.Liczyłem na ok 5 dodatkowych torów ze zmienną porą i warunkami.Zobaczymy,jakie będą te nowe układy torów.Auta - żadnego europejczyka,kurr... dodatkowe mazdy i gtr-y,dobrze że sie ograniczyli chociaż do jednego modelu z każdej generacji.Bardzo liczyłem na trochę europejskich klasyków
Może kiedyś wyjdzie jeszcze jakiś pakiet ''europejski'',albo ''klasyczny''.Dodatki typu nowe lakiery czy ubranka,żebyśmy mogli przebierać naszą laleczkę olewam ciepłym moczem,nawet gdyby dodali opcję malowania paznokci awatarowi tymi nowymi lakierami to też nie interesowałoby mnie to.Mimo to,pakiet aut i torów pewnie i tak zakupię..
Aktualizacja raczej na plus.Dodaje kilka dobrych opcji do wyścigów online,dzięki którym większość z nas ciągle gra w tę grę.Dostaliśmy też za darmo (zarobić trzeba tylko w grze) nowe zabawki - nascary no i ten GT-R.
Mam wrażenie,że gra/jej fragmenty dłużej się ładuje.
Na te ''kokpity'' spuszczam zasłonę milczenia.
DLC - jestem rozczarowany.Liczyłem na ok 5 dodatkowych torów ze zmienną porą i warunkami.Zobaczymy,jakie będą te nowe układy torów.Auta - żadnego europejczyka,kurr... dodatkowe mazdy i gtr-y,dobrze że sie ograniczyli chociaż do jednego modelu z każdej generacji.Bardzo liczyłem na trochę europejskich klasyków

Komentarz