W Battelfieldzie z mapami z DLC było tak że osoby które go nie miały wykupionego nie mogły się przyłączyć do rozgrywki. Podejrzewam, że z torami on line w GT5 będzie podobnie.
Oby w ogóle była możliwość grania na tych torach online z kumplami
Hmm ciekawe czy da się włączyć grę z wyłączonym netem, ominąć update i wtedy podłączyć kabel do netu.
Nie bardzo chyba - jak podłączysz net to ci od razu okienko o ściągniecie aktualizacji wyskoczy, jak je olejesz to nie będziesz miał dostępu do serwera GT. Niestety, bo też bym tak chciał, nie zdążyłem wszystkich tych cacek z kolekcjonerskiego kupić...
Kurde mieliście rację, dokładnie 52 złote kosztować będzie cały zestaw DLC. To dziwne, że amerykanie dostają to znacznie taniej. Jak zwykle przelicznik na naszą walutę jest "idealnie" opracowany...
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Kurde mieliście rację, dokładnie 52 złote kosztować będzie cały zestaw DLC. To dziwne, że amerykanie dostają to znacznie taniej. Jak zwykle przelicznik na naszą walutę jest "idealnie" opracowany...
to prawie 1/3 ceny nowej gry w dniu premiery, trochę nie w porządku jak za kilka bryk i trasę, kasków i lakierów nie liczę.
Sprawdzałem i jest ta opcja. Można zapisywać stan gry ale nie w każdym momencie tylko podczas pitstopu. A zauważyliście że na torze Nurburgring Nordschleife doszła zmienność pogody? Wcześniej był tylko czas.
To nie jest tak źle z tym zapisywaniem Teraz się dowiedziałem ze powodem dla którego wydano właśnie teraz tak dużą aktualicaję jest pojawienie się Forzy 4.Ogółem to te wszystkie "nowinki" powinny być od same początku w GT5
Komentarz