Ludziska, właśnie wbiłem do pokoju on-line. I tak patrze w Warunkach uczestnictwa. można ABS wyłączyć Cud, Miód i orzeszki. A także jak się ustawia Kary to w jeździe próbnej też
I normalnie podaję numer karty kredytowej i inne wymagane dane i dokonuję zakupu? Podane 3,99$ zostaną przeliczone na złotówki a przelew potraktowany jako zagraniczny? Orientuje się ktoś?
Pytam bo nie pamiętam jak łakomy jest mój bank w tej kwestii i żeby sam przelew nie kosztował z 5 razy więcej niż dodatki
z jakiego kraju masz grę i w jakim kraju masz konto psn? Jeśli wszystko jest w PL to te nowy DLC kosztuje 14 PLN. w skład DLC wchodzą GTR '12, Golf VI R, Scirocco R, Mini '11 - to wszystko
Więcej znajdziesz tutaj viewtopic.php?f=16&t=7187&p=124566#p124566
Grę mam PL ale konto mam zarejestrowane niestety na US. Orientuje się może ktoś czy można zmienić konto na PL? W ustawieniach adresu mogę zmienić tylko ulicę itd ale nie mogę nic zrobić z krajem.
Dodatek zakupiony na koncie PL będzie działał na US. Sam mam zakupione SPA i DLC car pack 2 na koncie PL i oba działają na koncie US. Nie wiem czy na odwrót też by działało ale pewnie tak.
Tak teraz sobie patrze na szybkie ustawienia w menu pauzy i z tego co widzę to można sobie ustawić co się chce mieć w wyświetlane interfejsie to mi się marzyło od dawna
Jaka jest minimalna kwota żeby pobrać z karty kredytowej bo jak chcę zakupić najnowszy DLC za 14zł wyskakuje error ?Czyżby nie za minimum 20zł trzeba załadować konto na ps store?
Komentarz