Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Updejty

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Updejty

Zamieszczone przez Andre87
    naprawdę odwalili kawałek dobrej roboty i dalej coś ulepszaja oczywiście na + jestem zadowolony i nie żałuję wydanej kasy na tą grę daje wiele radości. Jak tak Dalej Pójdzie to zrobią grę idelną

mogli by wypuścić łatkę w postaci wibrującego fotela, wtedy może i by miała zaloty na grę idealną, póki co nie ma na to szans.
    A-Spec - 0lvl / B-Spec - 1lvl

Komentarz

Ile w sumie ma już Kowalski do pobrania (i godzin czekania), zanim odpali swoje nowe GT5?

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        Ile w sumie ma już Kowalski do pobrania (i godzin czekania), zanim odpali swoje nowe GT5?
        O instalacji nie wspominajÄ…c

Komentarz

dobre pytanie, myślę, że w głównej mierze zależy jak szybki ów Kowalski ma internet
          A-Spec - 0lvl / B-Spec - 1lvl

Komentarz

Jako, że przez jakiś czas nie miałem dostępu do neta, to update GT5 leciał z wersji 1.00 do 1.05. Na zassanie i zainstalowanie ponad 600MB czekałem około 20 minut. Na szczęście instalowało się toto dość szybko, gdyż cała reszta wlazła na dysk już wcześniej. Obstawiam, że godzina czekania.

Komentarz

A czy to co teraz dodali, te wyścigi zdalne, to jest właśnie to GT Anywhere? Na wyszukiwarce można grać, ale tylko z kierowcami znajomych, botów nie ma. Tak samo zresztą jak na samej konsoli.

Komentarz

Czy możecie juz korzystać z tych funkcji po aktualizacji na stronie po zalogowaniu się?? Mi wyskakuje komunikat po zalogowaniu się:

"Ta opcja jest aktualnie niedostępna.
                Skorzystaj z funkcji sieciowych Gran Turismo 5, a następnie spróbuj zalogować się ponownie.
                Nie można wyświetlić strony użytkownika, gdyż ten identyfikator nigdy nie został użyty w funkcjach sieciowych Gran Turismo 5.

Podłącz swój system PlayStation®3 do Internetu i użyj tego identyfikatora, by uzyskać dostęp do funkcji sieciowych Gran Turismo 5, a następnie spróbuj zalogować się ponownie.
                Tutaj możesz skorzystać z niektórych funkcji strony Moje Centrum Gran Turismo 5, wliczając w to forum, pocztę i ustawienia profilu"

logowałem się dziś na ps3 kilka razy i bez rezultatu ;( ciągle to samo. Może za wcześnie na takie logowanie? Sam nie wiem.

A-Spec - 35lvl
                B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
                Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
                My Photo Mode

Komentarz

Już się boję Bo GT5 wraz z oporządzeniem kupuję w wakacje.Więc coś czuję,że zanim zagram to będę aktualizacje ściągać przez tydzień.A neta mam 2Mb

Komentarz

A boją się wydać reloada, bo w ten sposób pozbyliby się pewnej i chyba jedynej przewagi nad piratami - okazyjnych updejtów. Założę się, że za 2-3lata wciąż na półce sklepowej będzie do kupienia tylko i wyłącznie GT5 w wersji 1.00, a do pobrania aktualizację 3.1.3.324 o łącznej "wadze" jednego Blu-Ray.

Have fun

Komentarz

• Re: Updejty

Wiele rzeczy cieczy:
                      Tak jak przenoszenie wagi na przód/tył samochodu.
                      Zaznaczanie samochodów w celu dodania co ulubionych.
                      Największą radość sprawiło mi przyspieszenie interfejsu. Szybciej porusza się kursor i w sklepie tuningowym, dalej trzeba się wciąż dużo "naklikać", ale przynajmniej dzieje się to o wiele szybciej niż wcześniej.

Ale trafiłem na jakiś dziwny błąd.
                      Chciałem pojechać HPA Motorsport FT565, a tu go nie ma w garażu. Myślę "WTF?". Sprawdziłem liczbę samochodów w PROFIL/POSIADANE SAMOCHODY = 144.
                      Sprawdziłem garaże Premium= 36, a w Standardowych= 35. Bez użycia kalkulatora stwierdziłem, że coś o "pare" za mało.
                      Spotkał się ktoś z czymś podobnym?

Komentarz

A boją się wydać reloada, bo w ten sposób pozbyliby się pewnej i chyba jedynej przewagi nad piratami - okazyjnych updejtów. Założę się, że za 2-3lata wciąż na półce sklepowej będzie do kupienia tylko i wyłącznie GT5 w wersji 1.00, a do pobrania aktualizację 3.1.3.324 o łącznej "wadze" jednego Blu-Ray.

Have fun
                        Tak a powiedz jaką oni jaką oni mają teraz przewage nad piratami że trzeba ściągać caly czas aktualizacje ?
                        Bo jeśli chodzi Ci o dostęp do PSN to wiedz ze nawet nie mając psn a jak masz zchakowaną konsole to sciagają piraci aktrualizacje na kompa i pozniej wgrywają na konsole. Dlatego ja nie widze sensu ciagle sprzedawania wersji 1.0, szczególnie że powiedzmy sobie szczerze wersja 1.0 do 1.06 to ogromna róznica, to tak jak by sprzedać półprodukt a reszta jest w częściach "zrób to sam"

Komentarz

Zamieszczone przez donan
                          Tak a powiedz jaką oni jaką oni mają teraz przewage nad piratami że trzeba ściągać caly czas aktualizacje ?
                          Bo jeśli chodzi Ci o dostęp do PSN to wiedz ze nawet nie mając psn a jak masz zchakowaną konsole to sciagają piraci aktrualizacje na kompa i pozniej wgrywają na konsole. Dlatego ja nie widze sensu ciagle sprzedawania wersji 1.0, szczególnie że powiedzmy sobie szczerze wersja 1.0 do 1.06 to ogromna róznica, to tak jak by sprzedać półprodukt a reszta jest w częściach "zrób to sam"

Święte słowa. Jeśli to prawda to co mówił Kaz nt. nacisków Sony, to nie ma się co dziwić że GT5 jest cięgle szlifowane, ja jestem bardzo zadowolony, jeszcze tylko niech poprawią bug z dymem i zmienią Standardy na Premium (najprawdopodobniej pierwsze samochody które przejdą taką "operacje" to wszystkie standardy które były dodane do GT5, np. Jaguar XFR, Bugatti Veyron, Mazda Furai, Audi R8 LMS). A ja osobiście marzę o skrótach klawiszowych, taki mały update a o ile łatwiej). Pożyjemy, zobaczymy. WIdać że GT5 nawet teraz nie jest dziełem skończonym a Kaz nie spoczął na laurach.

Komentarz

Dobra sprawa ten update, wlasnie ukonczylem wyscig na B spec tsukuba 9h. i zamiast 660k exp dostalem 960k exp. CR 187k bodajze zamiast 207k? ale przy tym lvlu nikt nie patrzy na CR tylko patrzy na szybki exp. CIekawe jak to jest z exp na A spec. Apropo X challange teraz juz nikt nie bedzie mogł mówić ze na padzie sie nei da, obnizyli czasy na braz po ok 10s, teraz to juz mozna jechac z opaska na oczach zeby osiagnac braz, ale to plus dla pewnej czesci osob napewno.

Ale zeby nie bylo tak wszystko pieknie, to szkoda ze nie da sie wylaczyc wychodzenia z poslizgu w zawodach sezonowych, bo ustawienie opcji wychodzenia z poslizgu na wlaczona niestety psuje caly fun.
                            A spec= 37 lvl
                            B spec= 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez xCiuchciax
                              Dobra sprawa ten update, wlasnie ukonczylem wyscig na B spec tsukuba 9h. i zamiast 660k exp dostalem 960k exp. CR 187k bodajze zamiast 207k?
                              EXP poszedł do góry - na szczęście Nagrody wróciły do poziomu przed wersją 1.05.
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Ale zeby nie bylo tak wszystko pieknie, to szkoda ze nie da sie wylaczyc wychodzenia z poslizgu w zawodach sezonowych, bo ustawienie opcji wychodzenia z poslizgu na wlaczona niestety psuje caly fun.
                                Dokładnie, zrobiłem sobie nissana 370Z na maxa aby latał bokami bo w sumie dobry driftowóz a on jak po sznurku z wyłączoną trakcją... szkoda
                                Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                                B Spec - 40 level
                                60 x Gold
                                http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

PracujÄ™...
                                X