Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tuning wizualny?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Tuning wizualny?

Post pod postem, ale prawie miesiąc później więc....

Wspaniałe wieści! Otóż w GT 5 na 800 samochodach *nie będzie* można zmienić felg. Tylko auta Premium będą mogły dostąpić takiej ekstrawagancji...

Nie oceniać przed graniem samemu, nie oceniać przed graniem samemu, nie oceniać przed graniem samemu...
    Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Patrz w ten sposób, że 200 będzie go miało. Co daje nam o ponad 300% więcej możliwości niż w jakimkolwiek NFSie. Po za tym Racing Modification będzie pewnie zmieniało felgę dla standardowych wozów po przeróbce. Choć z tego co wiem, to nie każdy samochód będzie je miał.
      I may be slow but I'm still ahead of you.
      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Patrzę na to w ten sposób że z 800 samochodami możemy zrobić mniej niż w GT4... To się jakoś fajnie nazywało.... Progres? Nie, to nie to... A! Krok wstecz.
        A co do tych 200... Hmm, to jest o połowę mniej samochodów o mniejszej możliwości modyfikacji niż w F3. Najgorsze jest to, że na PS3 nie będzie alternatywy...
        A RM były bardzo fajne i brakowało mi ich w GT3 i 4, ale w dobie rozgrywki *sieciowej* gdzie w czasie startu będziesz miał 16 samochodów w 2 wersjach malowania będzie to co najwyżej śmieszne. Wychodzi na to, że GT5 będzie bardzo przełomowe. Będzie zawierało nowinki sprzed... 11 lat. Cholera jasna, nie po to czekam prawie 6 lat na tytuł będąc karmiony zapowiedziami rewolucji, jazdy mojego życia itp. żeby zobaczyć zmiksowanie GT2 z GT4 w HD!! Z wielką chęcią przywitałbym coś takiego ale w 2007 ew. do połowy 2008 roku, ale nie w 2011! Nie po to czekałem na dynamiczną pogodę i cykl dnia/nocy, żeby się dowiedzieć że nie na każdej trasie będzie coś takiego działać! Szwedzi w 2006 roku wydali grę która pozwalała nam takie rzeczy robić (choć przyznaję, na dużo mniejszą skalę).
        Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Ludzie i tak to kupia. Ba, juz kupili.

Jedno jest pewne, gigantycznej roznicy pomiedzy F3, a GT5 nie bedzie. Oczywiscie i tak zawsze sie znajda fanboye, ktorzy beda wywyzszac i wyolbrzymiac zalety jednego, a mieszac z blotem drugie.

Na GT6 poczekamy do 2022, a bedzie to odrzewane GT1, GT2, GT3, GT4, GT5 + 100 premium cars

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
            Ludzie i tak to kupia. Ba, juz kupili.

Jedno jest pewne, gigantycznej roznicy pomiedzy F3, a GT5 nie bedzie. Oczywiscie i tak zawsze sie znajda fanboye, ktorzy beda wywyzszac i wyolbrzymiac zalety jednego, a mieszac z blotem drugie.

Na GT6 poczekamy do 2022, a bedzie to odrzewane GT1, GT2, GT3, GT4, GT5 + 100 premium cars
            Wybaczcie:

"a nie mówiłem?"

A po premierze powiem to tak:

"A NIE MÓWIŁEM?!?!?!"

Niestety... ja chyba specjalnie pod to "coś" PS3 kupować nie będę... już prędzej do XKlocka wrócę ;/

Komentarz

Ta, a potem to się będziesz zachwycać jakie to coś cudne. Nie mów że to piece of shit jak nie grałeś

Komentarz

Ty zaś nie pisz że to cudo - tez nie grales .
                Coraz lepsze info. Popieram Thooorna i Belegu$a.. Wszystko w temacie.
                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                GranTurismo 5 99%
                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Nie piszę że to cudo, ale nigdzie nie było info, ze standardów nie da się zRMić

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                    Wybaczcie:

"a nie mówiłem?"
                    Ale co że nie będzie można zmieniać felg? Ja na tym screenie widzę więcej ciekawostek które bardziej mnie cieszą niż ta jedna martwi.
                    Więc nie oceniaj póki nie zagrałeś, a jeśli brak wymiany we wszystkich modelach felg jest dla Ciebie powodem do skreślenia gry to:
                    już prędzej do XKlocka wrócę ;/
                    Komu w drogę temu wrotki.

Komentarz

[quote=Dreadlock89]
                      Wybaczcie:

"a nie mówiłem?"
                      Ale co że nie będzie można zmieniać felg? Ja na tym screenie widzę więcej ciekawostek które bardziej mnie cieszą niż ta jedna martwi.
                      Więc nie oceniaj póki nie zagrałeś, a jeśli brak wymiany we wszystkich modelach felg jest dla Ciebie powodem do skreślenia gry to:
                      Zamieszczone przez "BelegU$":or16msbl
                      Komu w drogę temu wrotki.[/quoter16msbl]

RAJT!

Niepotrzebnie się spinacie.

Komentarz

[quote=Dreadlock89]
                        Wybaczcie:

"a nie mówiłem?"
                        Zamieszczone przez "BelegU$":14bgsvzf
                        Komu w drogę temu wrotki.[/quote:14bgsvzf]

Zobaczymy, kto w ostateczności będzie się "śmiał ostatni"... są przesłanki, że "Racing Modification" zadziała na około... dwudziestu samochodach.

To się nazywa epicki rozmach twórców!

Komentarz

Dla mnie to bez znaczenia kto będzie się śmiał. Jeśli się okaże że nie mam racji przyznam się do błędu. Mimo wszystko poczuje się wygrany, wiesz dlaczego?
                          Bo broniłem wiary do końca. Obiektywnie podsumuje sytuacje i nadal pozostanę przy serii. Tak zachowuje się fan.

Komentarz

A czy GT5p się nie podobał???? Rajdowcy.....GT5 jest na pewno lepsze i nie ma się co wkurzać na Kazika!? Wiadomo że wszystkim nie "dogodzi" :wink: ...a na pewno każdy znajdzie coś dla siebie...pożyjemy...znaczy się ,pogramy...zobaczymy
                            A propo wcisnę sobie pytanko małe :mrgreen: . czy GT5 w standartowym wydaniu będzie obsługiwał 3D?
                            OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Zamieszczone przez cobajerol
                              czy GT5 w standartowym wydaniu będzie obsługiwał 3D?
                              Tak, każde będzie.

Mimo tego, że spodziewałem się więcej, to gra na pewno mnie czymś miłym zaskoczy. Te tory które są wymienione na gtplanet nie są kompletne. Ponieważ brakuje kilku z Intra do GTPSP. A powiedziano, że będą wszystkie tory i wozy z PSP. Potwierdzić możemy wszystko dopiero jak się sami przekonamy. A założę się, że PD przygotowało niespodzianki dla wytrwałych.
                              I may be slow but I'm still ahead of you.
                              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

jak nie dali Test Course to mają wpie. Mogli dać wersję z GT1/2 bo w wersji GT4 może czasami wyrzucić na bandę Ciekawy jest ten Cape Ring.

Komentarz

Pracuję...
                                X