Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tuning wizualny?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Tuning wizualny?

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Dla mnie to bez znaczenia kto będzie się śmiał. Jeśli się okaże że nie mam racji przyznam się do błędu. Mimo wszystko poczuje się wygrany, wiesz dlaczego?
    Bo broniłem wiary do końca. Obiektywnie podsumuje sytuacje i nadal pozostanę przy serii. Tak zachowuje się fan.
    I tu jest właśnie różnica.

Ja też jestem fanem. Dobrych gier samochodowych, niezależnie od platformy, twórcy i roku wydania.

I nie znoszę ciśnięcia ściemy o przełomie, a następnie wręczania graczom za grubą kasę GT4 (auta) + GT2 (parę bajerów) + GT5p (podkręcona grafika). Bo to nie jest przełom. To zwykły kroczek naprzód...

Komentarz

Odgrzewany kotlet drugi raz nie smakuje tak dobrze

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
        Ja też jestem fanem. Dobrych gier samochodowych, niezależnie od platformy, twórcy i roku wydania.
        So true.
        Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
          Odgrzewany kotlet drugi raz nie smakuje tak dobrze
          Jak Ci nie smakuje to zostawiasz i odchodzisz od stołu tak?
          Nikt CiÄ™ do niczego nie zmusza.

Zamiast marudzić na kucharza zmień restauracje.

Zamieszczone przez BelegU$
          I tu jest właśnie różnica.

I nie znoszę ciśnięcia ściemy o przełomie, a następnie wręczania graczom za grubą kasę GT4 (auta) + GT2 (parę bajerów) + GT5p (podkręcona grafika). Bo to nie jest przełom. To zwykły kroczek naprzód...
          Żadna różnica.

Jeśli coś jest dobre i godne uwagi potrafię to docenić. Np.? Enthusia którą z powodzeniem stawiam za potężnego rywala dla GT4.
          Tyle tylko że ja nie odwracam po tylu latach od serii dlatego że felgi nie zmienię. Zagranie typowe dla kibiców Polskiej piłki nożnej.

Ktoś już wcześniej trafnie zauważył. Pomyśl i zobacz ile w świecie rozeszło się GT5P, następnie uświadom sobie liczbę tras aut i brak wszystkich "bajerów" za którymi tak płaczecie.
          Mimo też czasu jaki upłyną ludzie nadal z chęcią w nią grają umilając czas czekania na pełną wersje. Niemożliwe spójrz w rankingi i pograj online.

Ale nie o tym nie o tym.

GT2 do upgrade GT1, GT3 zawiera poprzedniczki. A GT4 to mix ww +/- pewne detale.
          Jakoś w czasach kiedy połowa z was gilem do pasa grała w te gry nie zauważyła tej prawidłowości. Ale kiedy GT5 oferuje plus minus to co poprzedniczki i sporo więcej zaczynają się lamenty bo oczekiwaliście cudów na kiju. Chcecie GT5, własnego SLSa, nieograniczonej ilości koksu i darmowych dziwek a wszystko na koszt polyphony.
          Bo jak was czytam to tak widzę wasze wyobrażenie.

Jak mówiłem wcześniej nie chcesz nie kupuj. To nie jest trudne chyba ze zamiast mózgu masz krostę.
          Grę ocenicie każdy osobiście i gracze na całym świecie pewien czas po premierze. A to chyba najbardziej miarodajne wyniki.

Albo odniesie sukces i siÄ™ obroni albo nie.

Komentarz

Po takim czasie developingu gry trudno się dziwić, że gracze oczekują cudów.
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

To mnie teraz skołowałeś.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Żadna różnica.

[...]

Albo odniesie sukces i siÄ™ obroni albo nie.
                Na ten moment utnÄ™ to tak - pogadamy po 24'tym. Zobaczymy, czy "siÄ™ obroni, czy nie".

Felgi w Standardach były dla mnie po prostu kroplą, która przepełnia czarę goryczy. Podobnie kokpity, podział na Standard/Premium, okrojony edytor tras (a miała być rewolucja), okrojone uszkodzenia i zniszczenia (j.w) itd. itp... naobiecywać potrafi każdy.
                Sęk w tym, żeby obietnice spełnić.

Komentarz

No, masz rację, gra jest do du**, bo nie ma rewolucji, tylko ewolucja. Jak pisał dred, fan zostaje przy serii a nie idzie tam gdzie dostanie więcej - to się podciąga pod konformizm.
                  Ja powiem tak: cieszmy się z tego co mamy. Gt3 na PS2 było gorsze od GT2(poza grafiką) w moim odczuciu(fakt, nie grałem ale czytałem i wiem co i jak). A na PS3 dostajemy coś lepszego od Gt4 pomimo przejścia na nowy system.
                  Czy każda Forza przynosiła rewolucję? Nie? To samo, trochę nowych samochodów, nowych opcji blablabla.

Komentarz

Zamieszczone przez cichy45
                    Jak pisał dred, fan zostaje przy serii.
                    Nie, ja jako fan wolę patrzeć obiektywnie na sytuacje i nie dać sobie wcisnąć syfu (mówię tu ofc. ogólnie, a nie konkretnie o GT).. Fani NFSa do Porsche 2000 też mogli przy serii zostać i kupować co roku kolejny shit .
                    Tak, GT3 może i oferowało mniej od GT2, może i faktycznie było gorsze.. Tyle, że ono powstało w rok, max. dwa lata - dokładnie nie pamiętam. GT5 powstaje już pięć. Wszystko okaże się już niedługo.. Oby
                    Skoro już do Forzy nawiązałeś... nie przynosiła rewolucji, ale też żadnej nie robili taki kawał czasu i w żadnej nie obiecywali nie widomo czego.
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Nie ma co się dziwić, gry będą powstawać coraz dłużej, kiedyś to nakreślili 120 trójkątów i mieli samochód a teraz modele np w BFBC2 mają chyba z 40k. Samochody w gt5 mają mieć 500k a Polyphony modelowało wszystkie samochody ręcznie, bez żadnych skanerów itp. Chcielibyście aby gra pokroju GT5 powstała w ciągu 2 lat? No to gratulacje, ekipa by musiała z 1000 osób liczyć A budżet przekroczył by budżety filmów z Hollywood.

BTW. Wszyscy pozmieniali sygnaturki i avatary, i teraz taki kamil to mi na jakiegoś nowego członka forum wygląda, dopiero po zobaczeniu na licznik postów zdaję sobie sprawę że to "weteran"

Komentarz

Ej nauczcie się odróżniać gówno od twarogu. Bycie ślepym fanatykiem a fanem to różnica. Jeśli seria stanie na równi pochyłej i faktycznie to co polyphony zacznie nam oferować minie się szerokim łukiem z moimi oczekiwaniami (Bądź co bądź fana który maczał palce w każdej dostępnej odsłonie) to też zmienie dilera. Póki co Gt to dla mnie mistyczne gówno które zapewnia duchowe uniesienia po 4kawach o 3w nocy z pinglami na ekranie. Gt pryka Forza znika biczys xD

Komentarz

Komentarz

Dredziu:

O! Gran Turismo 4!

A nie... to nie 4...

Eee... fotomontaż... jakieś brzydkie modele koło tych ślicznotek powklejali...

A nie... to nie fotomontaż... to Premiumy ze Standardami...

I właśnie takie drobiazgi mnie bolą. Bo tych drobiazgów w TAKIEJ grze być nie powinno...

Nadal waham się nad zakupem PS3, i uzależniam go tylko i wyłącznie od tego, czy w najbliższym czasie dostanę odpowiednią liczbę dobrze płatnych zamówień na strony internetowe... a z tym, niestety, ciężko w obecnych czasach...

Komentarz

Kyjgel?

Beleg-Na pierwszym faktycznie wygląda fatalnie ale drugie zestawienie nie jest takie złe.
                              btw:dla takich ujęć warto się męczyć:

Mamy strzały z rur:

Mamy ślady opon:

Tu już tak bardzo nie kuje w oczy:

Komentarz

Zdaje się że auta w GT5p są premium . Jednak patrząc na listę samochodów z tematu "oficjalna lista aut do GT5" są pokazane symbole "P" i "S" i zauważyłem że Ferrari F40 jest w STANDARD a mimo to w GT5p ma kokpit?!??!? Zna ktoś odpowiedz na to: czy auta w GT5p są standard czy premium ???
                                Bo ,faktycznie ,byłoby szkoda gdyby się okazało że do GT5p dołożyli kilka premium i resztę z gt4 przyzwyczaiłem się już do widoku tej lepszej grafiki...
                                Tak jeszcze patrzę na zdjęcia powyżej i myślę sobie że chociaż z zewnątrz mogli by zrobić te standard auta żeby wyglądały jak te premium bo gra do bani będzie z taką grafiką poplątaną, nawet mniejsza już o te kokpity w środku... na samą myśl...
                                OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

PracujÄ™...
                                X