Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Premium Cars i Standard Cars

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Premium Cars i Standard Cars

Zamieszczone przez mCq
    Podchodzę do tego tematu obiektywnie, a Ty mnie znowu nie rozumiesz. Nie mam nic do Sony, a wręcz przeciwnie kibicuje im w rozwoju firmy ponieważ jako jedyni wypuścili konsolę idealną. Xboxa nie ma co porównywać do Ps'a choćby za same pady, które spierniczyli. Wiadomo reklama dźwignią handlu.
    Ja staram się obiektywnie patrzeć i pady sony mimo lekkich modernizacji są średnie. Wg mnie to jest gigant atut Xboxa, miałem i mam X'a i dałbym wszystko żeby podłączyć pada z Xklocka do PS'a. MA duuuuużo lepsze usytułowanie gałek wygodniej się trzyma i jest cieższy a nie ja czuje jak bym grachamke trzymał. Obie konsole mają wady i zalety.

Komentarz

Ja akurat pada od PS bym nie zamienił na nic. Jest niemal tak wygodny w trzymaniu i obsłudze niczym kobieca pierś. Nie bez powodu prawie nie zmienił się od czasu psxa. Grałem na Xie i średnio mi to pasowało. Kwestia przyzwyczajenia i upodobań.

Komentarz

też mi się wydaje że kwestia upodobań, jakiś taki mały ten pad jest a w cale nie uważam żebym miał jakieś kajaki zamiast dłoni. Whatever świat byłby nudny. EOT.

Komentarz

Jak pierwszy raz zagrałem na Xboxie 360 to byłem mile zaskoczony ale nie konsolą tylko Padem ... W karierze PS jestem od PS 1 i ogólnie mi się wydaje, że lepsze są pady z Xboxa choć wcześniej sądziłem że są zbyt duże itp. ale wystarczyło było zagrać ...

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
            Zamieszczone przez mCq
            Podchodzę do tego tematu obiektywnie, a Ty mnie znowu nie rozumiesz. Nie mam nic do Sony, a wręcz przeciwnie kibicuje im w rozwoju firmy ponieważ jako jedyni wypuścili konsolę idealną. Xboxa nie ma co porównywać do Ps'a choćby za same pady, które spierniczyli. Wiadomo reklama dźwignią handlu.
            Ja staram się obiektywnie patrzeć i pady sony mimo lekkich modernizacji są średnie. Wg mnie to jest gigant atut Xboxa, miałem i mam X'a i dałbym wszystko żeby podłączyć pada z Xklocka do PS'a. MA duuuuużo lepsze usytułowanie gałek wygodniej się trzyma i jest cieższy a nie ja czuje jak bym grachamke trzymał. Obie konsole mają wady i zalety.
            IMO jeśli chodzi o wygode gry: Pad do GC > pad do Xbox > pad do X360 > Pad do PS > Pad do N64. Problemem jest tylko to, że w padzie do GC jest ciut za malo przycisków na froncie. Ale jak to się mówi de gustibus non est disputandum, jeden woli wino, drugi woli żyto. Ja do DualShocka musiałem się kilkanaście godzin przyzwyczajać bo na początku mnie od niego bolały nadgarstki.

A wracając do tematu. Tak się mówiło, że w wyścigu nie będzie tak widać różnicy między S a P. Niestety chociażby ciemne szyby części ścigających się wozów kłują w oczy...
            Ale trzeba przyznać, że fajnym pomysłem było wrzucenie do salonów samych P, a do używanych S. Choć przez to można kupić na giełdzie aut używanych prototypy ^^
            Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Zamieszczone przez SeraphPL
              Ale trzeba przyznać, że fajnym pomysłem było wrzucenie do salonów samych P, a do używanych S. Choć przez to można kupić na giełdzie aut używanych prototypy ^^
              Jak dla mnie, to totalny idiotyzm i brak realizmu... no, ale w wielkiej salonowej Wybierajce jak na dłoni widać by było niedomagania S względem P... ;/

Komentarz

Szczerze, to mi się graficzne różnice między Premiumami a Standardami w oczy jakoś bardzo nie rzucają.. wiadomo, że jak ktoś będzie sie skupiał tylko na porównywaniu ich to różnica będzie spora, ale nie przeszkadza to w żadnym stopniu w rozgrywce.
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                  Zamieszczone przez SeraphPL
                  Jak dla mnie, to totalny idiotyzm i brak realizmu... no, ale w wielkiej salonowej Wybierajce jak na dłoni widać by było niedomagania S względem P... ;/
                  I o to im właśnie chodziło,aby różnica nie rzucała się w oczy.

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                    Szczerze, to mi się graficzne różnice między Premiumami a Standardami w oczy jakoś bardzo nie rzucają.. wiadomo, że jak ktoś będzie sie skupiał tylko na porównywaniu ich to różnica będzie spora, ale nie przeszkadza to w żadnym stopniu w rozgrywce.
                    Prawda, ale w wyścigu Yarisów na dojściu do któregoś z zakrętów przy walce łeb w łeb jak mnie zaatakowały piksele z linii okien jakiegoś szarego S to przykro mi się zrobiło... Ale nie narzekam, bo napracowali się przy dźwięku i brzmią bardzo dobrze. A przecież częściej je słychać niż widać, nie?
                    Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Mi najbardziej przeszkadza:
                      • brak możliwości zmiany felg w modelach standard (a przecież dało by się to zrobić)[/*:m:inbpxb3c]
                      • brak bodykitów[/*:m:inbpxb3c]
                      • brak możliwości zabrania ich na dedykowaną sesję zdjęciową[/*:m:inbpxb3c]
                      • czasem przeszkadza że nie można gdzieś dojść z aparatem[/*:m:inbpxb3c]

(zniszczenia i brak interiorów mogę przeboleć).
                      Przez pewien czas czułem się nabity w butelkę bo w prologu były same premium....
                      Raceroom - serwis o wyścigach, Terytorium126p Member

Komentarz

Zamieszczone przez vkmaxx
                        • brak bodykitów[/*:m:q0uy5h4e]
                        No nie wiem czy akurat tego brakuje, w większości przypadków bodykity szpecą samochód

a tak przy okazji to czy to zdjęcie maluchów to nie na cargo ? :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
                          • brak bodykitów[/*:m:33lvhq5d]
                          No nie wiem czy akurat tego brakuje, w większości przypadków bodykity szpecą samochód
                          Popatrz sobie, jak to wygląda w Forzy... jeżeli się do tematu podejdzie "z klasą", wrzucając renomowanych producentów i dedykowane przez nich do konkretnych modeli kity, takich jak VeilSide, AbFlug itd... to ma sens.

I zapewnia różnorodność...

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                            Zamieszczone przez Marru
                            • brak bodykitów[/*:m:7hk82i3i]
                            Popatrz sobie, jak to wygląda w Forzy... jeżeli się do tematu podejdzie "z klasą", wrzucając renomowanych producentów i dedykowane przez nich do konkretnych modeli kity, takich jak VeilSide, AbFlug itd... to ma sens.

I zapewnia różnorodność...
                            Idź grać w Forze. Zostaw GT.
                            I may be slow but I'm still ahead of you.
                            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Bo raczył wspomniec o konkurencyjnym tytule?
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja bym się nie obraził jakby np. do lantisa czy rx7 dało się zakładać pakiety mazdaspeed (czy w wypadku lantisa choćby pakiet GT z oryginalnego wyposażenia), do hond też napewno jakieś oryginalne pakiety są, do nissanów powinny być dostępne pakiety nismo itd. i wtedy by było bardzo fajnie, a tak to jest tylko fajnie.

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Pracuję...
                                X