Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Premium Cars i Standard Cars

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Premium Cars i Standard Cars

No bieda jest ze zderzakami spoilerami felgami a przecież JDMowych firm jest mase i kupe customowych gratów, mogli chociaż minimalny wybór dać. Może w jakiś rozszerzeniach będą

Komentarz

Chcecie:
      -Fizyki
      -Grafiki
      -1000premiumów
      -Tuningu
      -tras
      -driftu
      -gokartów
      -Nascar
      -malowań
      -bodykitów
      -Szerokiego online

Panowie w 5lat to nawet NASA we współpracy z Cernem by wam tego nie wyczarowało. Poczekajcie do 6stki a tym czasem bawcie się piątką. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
        Panowie w 5lat to nawet NASA we współpracy z Cernem by wam tego nie wyczarowało. Poczekajcie do 6stki a tym czasem bawcie się piątką. :wink:
        Ja się świetnie bawię tym co mam. Updaty nadchodzą, będzie więcej premium.
        I may be slow but I'm still ahead of you.
        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

A ja nawet przywykłem do wersji S i P. Nawet delikatnie mnie wkurza kiedy ktoś do mnie wpada, oczekuje żebym się pochwalił GT5, po czym mówi mi jaki to model wersji S jest kiepski. Szczerze, to już przestałem zwracać na to uwagę po tym kiedy upgradeowałem mojego Vipera GTS do ponad 1000 koni mechanicznych i praktycznie przestałem widzieć co się dzieje na drodze przy prędkości ponad 300km/h na Daytonie...po prostu przestawiłem się na kamerę ze zderzaka i wychodzi na to samo. Wnętrze obecnie mało kiedy oglądam, raczej ograniczam się do tego kiedy kupię nowego premium i chcę sobię go wybadać.

Jest jednak inna sprawa, która jest raczej czepianiem sie, ale jednak. Kompletnie nie rozumiem dlaczego na kilka modeli np. Mazdy RX-7 przypada bodajże tylko jedno wnętrze. Jest kilka modeli RX-7 w innym "wcieleniu" jednak nie jest przecież to aż tak radykalna metamorfoza modelu, żeby pozbawiać modelu S wnętrza. Dokładnie taką samą sytuację widzę porównując Nissana 350z/Nissana Fairlady, czy Nissana Skyline. Lub nawet po dzisiejszym zakupie Mitsubishi Lancer Evo VII, które kosztowało 29.000 Cr w używkach i praktycznie to samo w nówkach za 35.000 Cr Fajny premium, ale jeżeli kupujesz na giełdzie samochodów używanych praktycznie to samo, to zapomnij o wnętrzu. Oczywiście kupiłem P. Jak dla mnie to pozbawione sensu.

Komentarz

Chcecie:
            -Fizyki
            Jak najbardziej.
            -Grafiki
            Ja osobiście nie, ale oglądając przez X czasu przepiękne obrazki oraz słysząc zapowiedzi cudów na kiju po prostu czuję się rozczarowany babolami.
            -1000premiumów
            Eeee... Nie? Bardziej oczekuję równego poziomu graficznego, a nie podziału na lepszych i gorszych. No i nie obraziłbym się gdyby nie zwiększano sztucznie ilości aut przez dwukrotne wstawianie *tego samego* auta, ino w wersji P i S.
            -Tuningu
            Mhm. Skoro był wcześniej, a teraz miało być więcej i lepiej, to jeśli jest mniej naturalnym jest czucie się oszukanym. A co do optycznego - owszem, skoro inni mogą, to czemu król może udawać, że wcale tak nie jest?
            -tras
            Patrz punkt powyżej. To dobrze, jeśli pojawiają się nowe tory, ale do bani jeśli znikają stare, sprawdzone i lubiane. The more, the merrier. I po raz kolejny nie lubię być oszukiwanym. Jeśli jest X torów to liczymy te tory, a nie ich lustrzane odbicia lub, uchowaj Boże, wersje pogodowe! Uczciwie napisać X torów w Y kombinacjach i wszyscy są szczęśliwi, a na pewno bardziej fair.
            -driftu
            Ja podziękuję, ale jeśli fizyka jazdy jest taka dobra jak mówione, to nie widzę dużej ilości pracy potrzebnej do włożenia w ten tryb, bo najbardziej pracochłonna rzecz jest na miejscu! Zostaje tylko wprowadzenie punktacji. A jeśli byłoby inaczej, to po raz kolejny PD rozminęłoby się z prawdą,
            -gokartów
            Bleh.
            -Nascar
            Nie potrzebuję, biorę bo muszę jako że jest w zestawie.
            -malowań
            Hell yeah! Skoro GT5 jest bardzo silnie skoncentrowane na miłości do motoryzacji, to czemu nie obejmuje jednego z najstarszych jej aspektów? Chęci wyróżnienia się w tłumie? A mogło być tak pięknie - dać edytor jak w pewnych grach na pewne konkurencyjne konsole + możliwość eksportu 'formy' na której za pomocą PC każdy mógłby stworzyć *swoje* auto marzeń, albo odtworzyć malowanie (Martini Racing, Gulf na DB9), bądź po prostu dodać reklamy wycięte z pewnych samochodów a następnie dokonać importu pliku i voila! Ale nie, możemy zmieniać kolor. A i tak nie możemy go ot tak sobie wybrać. Cholera, nikt normalny nie kupuje przecież dwóch R34 tylko po to, żeby dostać Midnight Purple a następnie pomalować w niego R32 i R35! Paranoja. Nie wiem czy ktoś z was pamięta gierkę Viper Racing z 1998? Tam był taki edytor. I rozgrzewające się tarcze hamulcowe. Oraz najlepszy widok nie z kokpitu jaki widziałem. Pomiędzy przednim zawieszeniem. Skoro 12 lat temu mała firma była w stanie zrobić coś takiego, to czemu największy tytuł w branży nie jest w stanie...
            -bodykitów
            Do niektórych aut, które aż się o to proszą.
            -Szerokiego online
            Well, duh. Mamy koniec pierwszej dekady XXI wieku i nawet w naszym zaścianku pojawiły się stałe łącza, więc chciałbym móc z nich skorzystać. Mam miłe wspomnienia związane z lan-party, ale świat idzie do przodu i tyle. Face it.
            I 7mki. I 8mki. Etc. Kurde, miał być kamień milowy a jest GT4 HD. Niemniej cieszę się z tego co mam, bo to jedyna taka gra na obecną generację a na pewno na 'ps3. Przynajmniej mam do dyspozycji bezprzewodowego pada.
            Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Kolego poczytaj troche info na oficjalnej stronie gt5 oni powolutku przerabiaja standarty na premium troche to zajmie ale potem beda mieli samochody do 6-tki hehe ja juz sie nie umiem doczekac ^^ tylko jedno mnie zastanawia po co dali takie same samochody w wersji premium i standart np skyline r34 nur 2 lub toyota prius to mnie zastanawia... cena ta sama a wiadomo ze jezeli cena ta sama to ludzie kupia [P]

Komentarz

To właśnie te samochody pewnie będą przerobione w pierwszej kolejności.

Komentarz

SeraphPL - masz u mnie DUŻE piwo za rozsądne, konkretne i ścisłe ujęcie tego, o co trwa kłótnia na Forum odkąd tylko GT5 ujrzało światło dzienne...

Komentarz

Dziwne że kolega wyżej uruchamia się tylko w wersach krytycznych wobec gt. Jakoś przy miażdżących i dymających na całej linii fotach z wnętrza auta nie widziałem twego komentarza. Zarówno jak i fizyka gry dla Ciebie nie robi wrażenia bo liczy się "wrażenie prędkości na Istebiańskich serpentynach". Uświadamiam Cię że nie tylko krytyka wobec gt jest objawem zdrowego podejścia do tematu. Każdy a tymbardziej aktywni gracze mają prawo i wiedzę by na swój osób oceniać. Seraph ma dużo racji i widzisz? Potrafię przyznać? Istotnie Gt5 nie jest rewolucją jaką miało być w momencie premiery. Ale jest innych aspektów ważniejszych niż "własny pindol na masce". Rozwinę to jak przetrzeźwieje i usiąde przy Pc. Może i zbyt mądry nie jestem ale w głowie kryje się jeszcze kilka szarych komurek które szturmują tematy ze skutecznością oddziału grom. Seraph-masz u kolegi duże Karmi. Bo jeśli pije takie piwo w jakie gra gry to bym się spodziewał bobovita albo tymbarka.

Komentarz

Bo jeśli pije takie piwo w jakie gra gry to bym się spodziewał bobovita albo tymbarka.
                      Jak to się mówi...

You made my day!
                      I may be slow but I'm still ahead of you.
                      Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
                        SeraphPL - masz u mnie DUŻE piwo za rozsądne, konkretne i ścisłe ujęcie tego, o co trwa kłótnia na Forum odkąd tylko GT5 ujrzało światło dzienne...
                        [img]http://i.imgur.com/pnVOY.gif
                        [/img]

Komentarz

Dziwne że kolega wyżej uruchamia się tylko w wersach krytycznych wobec gt.
                          Ja również potrafiłem przyznać GT5 "okejkę" w aspektach, w których na to zasługiwała. A że nie zasługiwała na wiele...

Jakoś przy miażdżących i dymających na całej linii fotach z wnętrza auta nie widziałem twego komentarza.
                          Nie uświadczyłeś go, gdyż te "foty" po prostu mnie nie porwały. Oprócz kilku perełek (np. wnętrze Mazdy), reszta jest co najwyżej przeciętna - a część to wręcz koszmarki (paskudna Honda czy dźwignie w Mustangu). Jednocześnie te "cudne, hiperrealistyczne kokpity" są dowodem na jeszcze jedną, smutną rzecz - Polyphony, miast zająć się znacznie ważniejszymi elementami swego "dzieła" (jak tragedia ze Standardami czy pożal-się-Boże liczba tras lub beznadziejny tunning) "dziubdziała" takie właśnie "szczególiki". Szczególiki, które były by wisienką na szczycie tortu - gdyby tort nie był zwyczajnie zjełczałym, odgrzewanym daniem sprzed... 5... 6 lat?

Zarówno jak i fizyka gry dla Ciebie nie robi wrażenia bo liczy się "wrażenie prędkości na Istebiańskich serpentynach".
                          Powtarzam po raz kolejny ("gadał Dziad do obrazu...") - zagram - skomentuję. Na chwilę obecną, po dziesiątkach filmików, gameplay'ów i zapoznaniu się z Waszymi przeżyciami - jest dobra. I tylko tyle.
                          Chcesz genialnej fizyki jazdy? Zagraj w rFactor. Lub LFS'a. Bądź GTR Evolution...
                          Prywatnej wycieczki w moim kierunku nie skomentuję. Miło mi jednak, że raczyłeś nazwę mojej wiochy napisać z dużej litery, nawet wbrew zasadom ortografii...

Uświadamiam Cię że nie tylko krytyka wobec gt jest objawem zdrowego podejścia do tematu. Każdy a tymbardziej aktywni gracze mają prawo i wiedzę by na swój osób oceniać.
                          Czuję się uświadomiony (ba, świadomość tą miałem już od dobrych kilku<nastu> lat). Ciebie zaś pragnę uświadomić, że hurraoptymistyczne, bliskie fanatycznemu zapatrzenie w ukochany produkt również nie jest objawem zdrowego podejścia do tematu.

Seraph ma dużo racji i widzisz? Potrafię przyznać? Istotnie Gt5 nie jest rewolucją jaką miało być w momencie premiery.
                          Miło. Zawsze to jakiś postęp...

Ale jest innych aspektów ważniejszych niż "własny pindol na masce".
                          Nie rozumiem, gdyż niestety w mej głowie nie:
                          kryje się jeszcze kilka szarych komurek które szturmują tematy ze skutecznością oddziału grom.
                          I zwyczajnie nie wiem, do czego... ehm... pijesz.

Seraph-masz u kolegi duże Karmi. Bo jeśli pije takie piwo w jakie gra gry to bym się spodziewał bobovita albo tymbarka.
                          Nie mam nic przeciwko Karmi. Jako przedstawiciel "łże-elity" gardzę Gran Turismo 5 i "Jedynymi Prawdziwymi Piwami Dla Jedynych Prawdziwych Polaków i Fanów Dobrych Gier".
                          Podobnie jak nie gardzÄ™ NFS: Hot Pursuit. Ani GRID'em. Ani TDU. Ani LFS'em. Ani GT4. Ani Kaido Racer.
                          Ani niczym innym, co zapewnia mi CIEKAWĄ i WCIĄGAJĄCĄ (uwaga, trudna sprawa) ROZRYWKĘ.

Zamieszczone przez Sasek
                          Jak to się mówi...

You made my day!
                          So:
                          , Our Dear, Little Sasek!

Słowem podsumowania - nie mam zamiaru wdawać się z Wami, moi drodzy parafianie, w żadną polemikę. Moje zdanie i poglądy są na tym Forum ogólnie znane, a z "wierności serii GT5" nie będą mnie rozliczać spamero-troll i noob'ek forumowy. Z całym, pełnym uznaniem i szacunkiem, dla takich ludzi, takich argumentów i takich "prywatnych wycieczek" w zdawało by się - kulturalnej dyskusji - mam wśród moich wypowiedzi, polemik i kontrargumentów tylko jeden:
                          - Won z tym syfem!

Komentarz

Postaram się dość krótko i merytorycznie ze względu na święta i mini obietnice wobec jednej osoby.
                            Szczególiki, które były by wisienką na szczycie tortu - gdyby tort nie był zwyczajnie zjełczałym, odgrzewanym daniem sprzed... 5... 6 lat?
                            Dla jednych to afrodyzjak dla innych Burger z Maca. Nie wiem co miałeś w ustach że tak wypaczyło Ci smak.
                            Zapomniałeś że GT5 to nadal "otwarte menu". :wink:
                            Powtarzam po raz kolejny ("gadał Dziad do obrazu...")
                            Lubisz cytować, więc i ja zacytuje Tobie:
                            "Zdejmij klapki z oczu i łańcuch z umysłu zrób sam kilka kroków i wyjdź po za cudzysłów"
                            Nagminnym spisywaniem na pałę czyiś słów nikogo nie zaskoczysz. Naucz się ubierać myśli we własne słowa.
                            Chcesz genialnej fizyki jazdy? Zagraj w rFactor. Lub LFS'a. Bądź GTR Evolution...
                            Czasy z reala i gry są bardzo zbliżone to duży sukces który zapewnia wiarygodność.
                            Prywatnej wycieczki w moim kierunku nie skomentujÄ™.
                            Nie odbieraj tego w ten sposób, odnoszę się do poprzednich wypowiedzi. To zwyczajny schemat zabiegu.
                            Miło mi jednak, że raczyłeś nazwę mojej wiochy napisać z dużej litery, nawet wbrew zasadom ortografii...
                            Racja, z orto nigdy nie błyszczałem
                            bliskie fanatycznemu zapatrzenie w ukochany produkt również nie jest objawem zdrowego podejścia do tematu.
                            Nie zdetonowałem się jeszcze pod siedzibą Turn 10 ale już widzę że działam na niektórych jak talib z plecakiem na lotnisku.
                            Ani niczym innym, co zapewnia mi CIEKAWĄ i WCIĄGAJĄCĄ (uwaga, trudna sprawa) ROZRYWKĘ.
                            To zapewni Ci niezapomniane emocje i rozrywkÄ™ w najczystszej postaci:

a z "wierności serii GT5" nie będą mnie rozliczać spamero-troll i noob'ek forumowy.
                            To miło, ale zwrócę Ci po raz kolejny uwagę na fakt że używasz osobliwych określeń. Ciebie nikt nie nazywa nadętym, snobistycznym chłopcem z kompleksami o przerośniętych ambicjach twórczych godnych 15letniej Onetowej blogerki. :wink:
                            - Won z tym syfem!
                            Staram siÄ™ :wink:

Tymczasem życzę Tobie i wszystkim spokojnych, wesołych i rodzinnych świąt. Mimo waśni i sporów wszyscy jesteśmy z tej samej gliny.Zupełnie bez przekąsu mówię jak Lukas "dbajcie o siebie i innych" i nie tylko w te specjalne dni a cały rok
                            Tobie Szymku niech mikołaj przyniesie ładne auto,PS3+Gt5 i wszystkiego innego czego pragniesz
                            Podokuczać sobie jeszcze zdążymy :wink:

Komentarz

smiac mi sie chce z waszych wypowiedzi wiecie co to znaczy rzecz gustow ?? na temat tego sie nie dyskutuje jedni odbieraja cos dobrze inni zle.... ja proponuje albo uspokoic ten temat albo go zamknac bo zaczyna sie tu robic nie milo... ludzie co tu beda zagaladac i beda widziec taka gadke to nawet tu konta nie zaloza .... wezcie to sobie do umyslu

P.S. nie kieruje tego do konkretnej osoby tylko do wszystkich co biora udzial w "klotni"

Komentarz

Nie rozumiem w jaki sposób można komentować rozrywkę w GT5 po filmikach.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X