Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Premium Cars i Standard Cars

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Premium Cars i Standard Cars

Zamieszczone przez SeraphPL
    Pojawienie się PS4 nie będzie oznaczać natychmiastowego końca PS3.
    PS4? A skąd masz takie informacje, że Sony ma robić czwartą generację tej konsoli? Jak masz to podziel się z nami wszystkimi, bo gdzieś czytałem, że Sony na bank nie będzie robiła 4 odsłony ps'a. Jeśli już będą robić następną konsolę to na pewno nie będzie bazowała na Ps'ie i wszystkie sytemy, układy scalone, bajery i inne pierdoły będą tworzone na nowo z nowych projektów.

Komentarz

Tak Sony pozbędzie się swojego dziecka PlayStation gratulacje ....

Komentarz

Zamieszczone przez Adrianeqq
        Tak Sony pozbędzie się swojego dziecka PlayStation gratulacje ....
        Przestań napinać i poszukaj na oficjalnej stronie sony. Jak ja znajdę to udowodnię.

Komentarz

Ale co ,że niby SONY stworzy całkowicie coś innego i pod całkiem nową nazwą Przecież PlayStation® to jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek na świecie

Komentarz

Właśnie i dlatego sądzę, że nie posuną się do tego stopnia...

Komentarz

Właśnie i dlatego sądzę, że nie posuną się do tego stopnia...
              A ja myślę, że wychodzi się ze starego badziewia na koszt nowej innowacyjnej rzeczy. Wypuszczą coś o niebo lepszego niż Play Station i na pewno nazwą to inaczej. Oczywiście będzie przed tym przedrostek Sony Inc. Nie wciska się non stop tej samej lipy w jedną nazwę tak jak to robi EA z NFS'em...

Komentarz

A popatrz na to z innej strony. Na Ciul Sony wydaje Move'a i wdraża obsługę 3D jakby mieli za parę lat olać PS ? Jakbyś zrobił coś bardzo dobrego np. konsolę do gier której nazwa jest znana "każdemu człowiekowi" i się dobrze sprzedaje ... To byś powiedział sobie a mam to gdzieś zrobię coś innego... I patrz ludzie będą musieli się przyzwyczaić, czyli kasa kasa i jeszcze raz kasa. A tak Sony wyda PlayStation 4 czyli już się na myśl nasuwa "A to jest dobry sprzęt do grania". Jakby to przyjęli konsumenci którzy od czasów PSX siedzą w tym temacie ? Wiesz nie każdy musi lubić PS..., widać że Ty nie widzisz przyszłości dla PlayStation ... A może myślisz, że konkurencyjne firmy się połączą i wydadzą XboxoPeeSoNintendo ?

Komentarz

Mnie się wydaje że nie porzucą znaku towarowego PlayStation. Być może zamiast nazwać kolejną konsolę analogicznie wymyślą słowo zamiast cyfry. Np. PlayStation Revolution czy coś w takim rodzaju. PlayStation to bardzo silna, wiele lat promowana i uznana marka. Porzucenie jej to zarżnięcie kury znoszącej złote jajka. Imo zmodyfikują tylko nazwę.

Komentarz

Wiesz nie każdy musi lubić PS..., widać że Ty nie widzisz przyszłości dla PlayStation ... A może myślisz, że konkurencyjne firmy się połączą i wydadzą XboxoPeeSoNintendo ?
                    Podchodzę do tego tematu obiektywnie, a Ty mnie znowu nie rozumiesz. Nie mam nic do Sony, a wręcz przeciwnie kibicuje im w rozwoju firmy ponieważ jako jedyni wypuścili konsolę idealną. Xboxa nie ma co porównywać do Ps'a choćby za same pady, które spierniczyli. Wiadomo reklama dźwignią handlu. Sony wypromowało już markę Playstation do tego stopnia, że nawet 2 letnie dziecko odpowie Ci na pytanie co to jest Ps i dlaczego akurat Sony a nie przereklamowany Microsoft, który zaciera łapska na coraz większą rzeszę klientów i myśli tylko o tym żeby zrobić jak największą konkurencję dla Sony. Bleee Dobra.. To powiedz mi dlaczego tak świetny produkt przestał się sprzedawać jak NES Nintendo z lat '80? hmm? A no właśnie! Ponieważ wprowadzili zupełnie inne projekty elektroniczne, które przewyższały swoją technologią i sposobem wykonania swojego poprzednika, kultowego, pikselowego Nes'a. Przecież po Nes'ie wyszedł wszystkim znany GameBoy, który miał bardzo podobną do niego technologię tylko, że układy scalone były zmniejszone do wersji kieszonkowej i każdy małolat mógł zabrać swojego Sonica czy też Pokemony gdzie chciał. Dopiero później w latach '90 wyszedł PSX który zrobił rewolucję w świecie gier video. Nawet sławne Nintendo wypuszczając swojego GameCube'a nie zrobiło takiego szumu na świecie. Jak widzisz każda technologia przemija i z nazw się wychodzi żeby być może kiedyś powrócić w wielkim stylu i zrobić show na rynku takie, jakiego nawet nie było podczas premiery pierwszego produktu tego producenta. Jeszcze jedno - Nie konkurencyjne firmy nie połączą swoich projektów tylko dlatego, że musiałyby podzielić się zyskami po równo lub oddzielić jakiś procent od udziałów z projektu. W to się nie mieszam bo jeszcze ekonomii i jakiś takich pierdół nie miałem w szkole.

Komentarz

No to jak Dreadlock89 napisał prędzej Sony zmieni cyferkę za PlayStation. Nie muszą nic zmieniać bo PlayStation to najbardziej uznana konsola do gier na świecie, a Sony ma o tym pojęcie i raczej ludzie się nie odwrócą od tej marki tylko dlatego, że nie zostanie zmieniony znak Towarowy.

Komentarz

Będzie tak jak napisał Dread,a nie że osrają całkowicie serię PS.Bo TAK W końcu dodatkowy dopisek muszą zrobić zamiast cyfry,chociaż SONY i tak jest na lepszej pozycji niż Microshit (X360,X720,X1080...)

PS- trochę odbiegliśmy od tematu

Komentarz

Powracając do tematu to ciekaw jestem czy po premierze PolyPhony Digital zrobi coś aby zmniejszyć liczbę aut w wersji standard, chodzi mi o to czy z biegiem czasu ze standardów zrobią premium'y ?

Komentarz

Może standardy bd przerabiać na premium i udostpępniać Dlc.

Wiecie co kolega ma też sporo racji. Nie można żeglować cały czas tą samą łudką, Ps to największy statek piracki ale ma swoje lata. Prędzej czy później bd musieli zmienić markę, chyba niewyobrażacie sobie 2051 i wprowadzenie PlayStation9. Coś zmienią na pewno ale czy pujdą tak radykalnie?

Nes-snes
                            Gb-gbc-gba
                            Nintendo 64
                            Gamecube
                            Nintendo Ds
                            Wii

Mniej więcej tak było. Ci lubią bawić się nazwami.

Komentarz

Ciekawe ile będzie to nas kosztować jeżeli w ogóle postanowią coś takiego robić.

Komentarz

Dawno temu jakiś mądry mały Japończyk wymyślił coś genialnego. Mianowicie padł na pomysł żeby zabrać swoją ulubioną muzykę gdzie się da. "Jak to możliwe?" pytali znajomi, przecież magnetofony są takie ciężkie i niewygodne. Mały Japończyk natomiast nie słuchał docinek kolegów, tylko zamknął się w swoim małym domku i całymi dniami majstrował przy magicznym pudełeczku. I tak po wielu miesiącach ciężkiej pracy mały Japończyk pokazał światu WALKMAN. Od tamtego momentu każdy chciał zabierać muzykę ze sobą, każdy też wiedział co to jest ten WALKMAN. I wszyscy żyli długo i szczęśliwie.
                                Do czego piję? Ano do tego że Sony nie ma w swojej naturze uśmiercać kultowych nazw. WALKMAN w wersji na kasety był produkowany 31 lat do...zeszłego miesiąca! Pod nazwą WALKMAN Sony produkowało nie tylko kaseciaki ale Discmany, MD (Mini Disc), MP3/MP4, telefony muzyczne itd. I czy ktoś się zastanawia nad tym ze marka WALKMAN jest przestarzała? I don't think so...Tak samo będzie z PlayStation. :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X