Chodziły plotki, że standardy są wziete właśnie z GT4, pamiętam, ze swego czasu ktoś wrzucał screeny to potwierdzające :wink: . Zostały tylko dostosowane pod kątem oświetlenia.
Wszystko sie okaże za dwa dni .
To nie jest fake. Fotka została zrobiona zaraz po bardzo szybkim przybliżeniu kamery do samochodu. Stało się to dlatego, ponieważ im dalej widzimy jakiś samochód detale jego są gorsze od tych które są bliżej. To samo ma miejsce jeżeli weźmiemy pod uwagę otoczenie samochodu. Dalej otoczenie jak i samochody wyglądają gorzej. Ten screen został zrobiony po bardzo szybkim przybliżeniu kamery do samochodu, co zaowocowało nie wczytaniem się tekstury o wyższej rozdzielczości. Albo namieszał screen jakimś efektem, który zepsuł teksturę szyby.
Samochody Standardowe wyglądają tak i ten filmik to najlepiej opisuje: http://www.youtube.com/watch?v=M0HqUZyvY1s
Na chwilę obecną jest tylko PART1, uploaduje się reszta i będzie zaraz dostępna.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
A w GT4 było? Nie dramatyzujcie, tam w Photomode też można było na zbliżeniach kwiatki znaleźć :wink:
Co nie zmienia faktu, że boli to trochę.
Tym bardziej, że PS3 ma wbudowane 5 letniego Geforca. Porównując do mocy PCtów. Jak dla mnie to i tak nieźle wycisnęli te detale z tak starej już grafy.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
No właśnie Bo niestety PS3 już ledwo dzwiga taką godzillę jak GT5.No i tak jak mówią GT6 to będzie podrasowane GT5 plus jakieś dodatki,a gierka będzie już na PS4.A dopiero wtedy będzie cud,miód i orzeszki Na razie trzeba będzie przełknąć co nie które wady i niedociągnięcia,bo tak jak Yamachuci wspomniał.Że nie do końca spełnili wymagania jakie postawili w początkowym projekcie i założeniach.Po za tym moim skromnym zdaniem nie potrzebnie przetwarzali grę na 3D co opóźniło premierę i możliwe,że dlatego PS3 jest już za słabe na tą grę...
Qurcze niech robią już PS4 z czterema GeForce'ami GTX480 i siedmioma Core i7 z 20GB RAM DDR10. To i GT6 zrobią szybciej ; D Podrasują GT5, ze standardów zrobią Premium i będzie wszystko ok.
Prawda jest taka, ze to wlasnie konsole hamuja rozwoj technologi w grach. Producenci musza tworzyc gry "pod konsole", jesli mysla o mulitplatformie. Przez to mamy rozne kwiatki na PC. Niech w koncu wypuszcza jakiegos X720 czy PS4
Komentarz