Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GranTurismo5-27 Listopada 2009

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GranTurismo5-27 Listopada 2009

Zamieszczone przez MichuV12
    Zamieszczone przez JISAW
    Ucieszyłem się gdy wyczytałem że VEYRON będzie dostępny bo bede mógł sobie nim polatać i będzie prawie jak w realu. W realu nie stac mnie żeby kupić se takiego potwora (6-8 milionów zł)
    Wow, to masz zajebiscie, bo mnie nie stac na 90% aut z GT5P :mrgreen:
    Chyba wiesz o co mi chodzi

Komentarz

Chociaż nie mam GT5P to wcisnę swoje 5 gr. Mam jedną obawę w stosunku do 5, mianowicie, ze Polyphony poklasyfikuje samochody. Tzn. endurance tylko race carami, szuter tylko samochodami WRC, chyba wiecie co mam na myśli :wink: Przecież fajnie jest stuningować skyline'a i złoić dupsko minolcie

co do ulepszania tych gotowych wyścigówek w GT5, to fajnie jak by było tak jak w 4, że można dokupić 3/4 poziom turbiny i koniec.

We need GT5 :mrgreen: !
      We want GT5

Komentarz

JISAW, nie no spoko, wiem o co chodzi :wink:
        cichy - no pewnie beda klasyfikowane auta do danych wyscigow bo tak jest w realu. Przeciez nikt nie bedzie tuningowal cywilnego C4 zeby wystartiowac w WRC, tylko bierze sie od razu C4 WRC i heja. Wiec to w ogole by mi nie przeszkadzalo.
        Co do dokaldnaia turbin, to mam mieszane uczucia. Nie lubie isc po lini najmniejszego opru, czyli miec full przewagi nad przeciwnikami. Wole lekko podrasowac uato jakims wydechem czy sprzeglem, ktroe nota bene chcialbym, zeby bylo widoczne w grze,tzn jak zmienie wydech, to niech go bedzie widac i slychac.
        "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

przeglądając strony play station natknołem sie na taka informacje o premierzy GT5 na PSP a pewne jest to ze GT5 na PSP nie wyjdzie szybciej niz na PS3 oto link (data w tabelce szczeguły gry) http://pl.playstation.com/games-media/g ... smo%C2%AE/ jezlei juz to widzieliscie to sory ale nie chciało mi sie czytac wszystkich tematów zwiazanych z premiera

pozdro
          nie sprzęt a technika, czyni z Ciebie zawodnika

Komentarz

Szkoda by było, dla mnie wtedy ta gra straci cały klimat. Jak się w 2, 4 upolowało jakiś dobry samochód na początek to można było i z 15% gry przejechać :wink: a tak co chwile nowy samochód do każdej konkurencji.
            Oczywiście nie przeszkadzają mi takie ograniczenia jak moc czy napęd.

Przeciez nikt nie bedzie tuningowal cywilnego C4 zeby wystartiowac w WRC, tylko bierze sie od razu C4 WRC i heja
            Tylko że masz większą frajdę z tuningu, ustawiania i wygrania takim samochodem, niż gotowym, bo to upraszczanie rozgrywki

Komentarz

Premiera GT5 ma być po 1 października

Komentarz

Zamieszczone przez westwest
                Premiera GT5 ma być po 1 października
                skad takie info?? IMO Gran Turismo wyjdzie w piątek, więc nie ma co liczyć by wyszło w inny dzień tygodnia
                "Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else"

Komentarz

gt5 jeszcze w tym roku : http://www.gtplanet.net

Komentarz

OFICJLANIE POTWIERDZONE - GT5 JESZCZE W TYM ROKU !!! : )

Komentarz

A dokładnie? Rozumiem, ze te Q4 to czwarty kwartał? Fajnie jak by wyszło na moje urodziny

Komentarz

Zamieszczone przez Qusso
                        OFICJLANIE POTWIERDZONE - GT5 JESZCZE W TYM ROKU !!! : )
                        Dziękować Turn 10, bo zapewne GT5 zostanie wydane w tym roku za sprawą silnej konkurencji Forza Motorsport 3 :wink:
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Byle by przez tą FM3 nie spaprali gry. Bo się okaże że uszkodzenia były planowane na GT6, a tu tak się wszyscy na nie podniecają, że musieli do 5 wsadzić, byle jakie

EDIT:

WOW normalnie tak

mi gały wylazły! 1000 bolidów Ja nie ogarniałem nawet połowy z Gt4

No postarało się Polyphony, bez dwóch zdań. Dla mnie nawet uszkodzeń nie trzeba...

Komentarz

Pewnie troche ostudze wasze zapaly... To nie jest oficjalnie potwierdzone. To, ze jakis ziomus z PD palnal jakas date to nic nie znaczy (chyba sami wiecie). Jak na oficjalniej stronie GT pojawi sie data, czy odliczanie - wtedy mozemy szykowac szampany. Poki co, to kolejna zagrywka, zeby podpalic graczy tak, aby pierwszego dnia GT5 pobilo rekord sprzedazy.
                            Ale to nei zmienia faktu, ze faktycznie, wszystko wskazuje na to, ze w tym roku bedzie GT5.
                            "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

ehh próbuje wejść na granturismoworld.com i nic. Tylko otwiera mi się sony polska, a po kliknięciu w stronę oficjalną nic się nie dzieje. Gdzie się ona zgubiła? Może trwa przebudowa dodająca licznik?

Komentarz

http://www.gran-turismo.com/en/ - Oficjalna witryna GT. Dla Japonii (bo tam zapewne GT pojawi sie najszybciej) ale w jezyku angielskim.

Komentarz

Pracuję...
                                X