Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GranTurismo5-27 Listopada 2009

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GranTurismo5-27 Listopada 2009

Data premiery GranTurismo 5 już znana.Czytajcie:

Co prawda informację tą można wrzucić między plotki i niepotwierdzone prognozy, niemniej warto zaznaczyć sobie w kalendarzu datę 27 października listopada 2009. Tego oto dnia, brytyjski sklep internetowy Play rozpocznie sprzedaż gry Gran Turismo 5! Natomiast już dziś można złożyć można złożyć stosowny preorder. Cena gry została ustalona na £39.99. To by było coś, obie wersje Gran Turismo (PS3 i PSP) w jednym miesiącu w Europie. Ciekawe, jak na to zareaguje Sony? Czyżby to kolejny exclusive szykowany w tym roku na PlayStation 3?

źródło:http://www.ps3site.pl/szok-znamy-dat...ery-gt5/18970/

Re: GranTurismo5-27 Listopada 2009

IMO w tym roku nie wyjdzie :wink:
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

No wlasnie plotki... ale kto wie, moze cos w lipcu sie wyjasni bo ma byc wiecej konkretnych info na temat gt5.

PS: Mogli by wypuscic wersje kolekcjonerska...

Komentarz

Daty w sklepach UK są od pół roku i to w każdym inne...

Komentarz

bzdura totalna

Komentarz

http://www.ps3info.pl/story-1102-Gran-T ... niona.html

vs

http://www.gtplanet.net/

Komentarz

A ja mówię wam że wyjdzie ! Ojciec serii Gran Turismo nie będzie zwlekał do następnego roku ! Tylko dopieszczą GT5 i wyjdzie

Komentarz

W sumie mówią, że mogą w każdej chwili wydać... Lepiej byłoby dla ich kieszeni, gdyby wydali grę w okresie świątecznym, pewnie o tym wiedzą, ale budują napięcie

Komentarz

Trochę odejdę od tematu ale zostanę w ramach ogólnego sensu.

Mianowicie jest tak że PS3 to bardzo potężny elektroniczny sprzęt a szczególnie skomplikowany jest procesor.
                  To przysparza wielkie trudności programistom którzy nie potrafią zoptymalizować kodu tak by wykorzystać potencjał PS3. Dlatego większość gier opiera się na pracy głównego rdzenia i pomocy reszty.
                  Firmie EA wg.ich zdania w najlepszych produkcjach udało się wycisnąć zaledwie około 20% rzeczywistej mocy PlayStation.Ile w tym prawdy nie wiadomo gdyż informacje uzyskałem z różnych stron.
                  Ciekawe też jest to że pewien zapaleniec z połączonych ze sobą 16konsol stworzył mini superkomputer. (Zainstalował Linuxa)

Więc coś w tym musi być. A jeszcze minie trochę czasu zanim zobaczymy pełny "power" Cella. :wink:

Zmierzając ku końcowi chciałem właśnie wyrazić nadzieje że GT5 będzie pierwszą grą która wprowadzi nas w erę "wyciskania z PS3" tego co najlepsze.
                  Prawdę mówiąc ja mógłbym czekać jeszcze nawet rok pod warunkiem że kolejna odsłona pokaże nową jakość wśród gier video a te 8rdzeni zrekompensuje dość pokaźną kwotę wydaną na PS3.

Dziękuje za uwagę

Komentarz

To Cię zmartwię - tym plastikowym, sterylnym otoczeniem, dźwiękami i tekturowymi drzewami to oni szału nie zrobią...

Komentarz

Zamieszczone przez OutlawzPL
                      To Cię zmartwię - tym plastikowym, sterylnym otoczeniem, dźwiękami i tekturowymi drzewami to oni szału nie zrobią...
                      Dlatego mówię że byłbym w stanie jeszcze poczekać by otrzymać produkt najwyższej jakości. Chyba nie na darmo tak zwlekają z wypuszczeniem gry.
                      Jeśli po tak długim czasie mieli by się skompromitować to pozostaje podziękować za wieloletnią współpracę.

Komentarz

Fakt... Sterylne otoczenie w prologue to hitem dziś by nie było, ale prologue już ma chyba około dwóch lat więc jeżeli nic w tym kierunku nie poprawili przez ten czas to nie wiem co oni robili...

Komentarz

witam

ja mam cos takiego:

http://www.gamestation.co.uk/PS3/Drivin ... nTurismo5/

Komentarz

Zamieszczone przez LUCKYBUSTER
                            Jakaś podpucha gdyby data premiery była już znana to wszystkie strony by o tym trąbiły.

Komentarz

jesli wyjdzie jakos w tym terminie to bedzie malinowo;];] nie wiem jak wy ale ja juz grzeje sprzet;]

Komentarz

Pracuję...
                              X