Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co chcielibyście zobaczyć w GT5 ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zapomniałbym...Opony kupowałoby się nie u producenta samochodu a w sklepie z oponami.

Komentarz

• Żeby tych elektronicznych systemów nie było w autach ,które w realu takowych nie mają...... i żeby u dilera aut sie dało zaglądać do wnętrz aut,ale to chyba będzie bo w końcu widok z wnętrza pojazdu jest w GT5...

Komentarz

• Owszem żeby systemy były tylko w autach które mają je seryjnie ale także coś takiego że jak kupisz jakieś auto to żeby była możliwość dokupienia systemów
        Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

• No być może też tak.. :wink:

SUPER http://www.gamershell.com/ps3/gran_turi ... shots.html

Komentarz

• Re: Co chcielibyÂście zobaczyĂŚ w GT5 ?

jeeeeeeeeee

MAM SCREENA Z GT5 FINAL!

http://images32.fotosik.pl/131/0fb37633d304a34a.jpg
            narancs alternativa

Komentarz

• Re: Co chcielibyście zobaczyć w GT5 ?

więcej tuningu nie żeby był to NFS ale więcej np zderzaków albo spoilery w kolorze samochodu

Komentarz

tuning=tak ale tylko tai jak w test drive unlimited no moze jescze spojlerki jakies i jeszcze taka opcje przy kupnie auta jak w tdu ze mozna kkpit ogladac klakson sprawdzac i dzwiek zamykanych drzwi . Przydala by sie jeszcze regulacja fotela kierowcy w menu . A poza tym wiecej wymagan nie mam
                ---->WWW.GILERA.COM.PL<----- ZAPRASZAM!!!

Komentarz

Zamieszczone przez altay
                  Przydala by sie jeszcze regulacja fotela kierowcy w menu
                  Mam nadzieję, że TEN Ci się spodoba :wink:
                  Po jaki dzwon w grze ma być regulacja fotela co ?

Komentarz

Wtryniając się lekko i robiąc OT, ja wolałbym taki:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                      Zamieszczone przez altay
                      Przydala by sie jeszcze regulacja fotela kierowcy w menu
                      Mam nadzieję, że TEN Ci się spodoba :wink:
                      Po jaki dzwon w grze ma być regulacja fotela co ?
                      W darmowej grze M3 Challengre jest regulacja fotela, w TDU chyba też jest
                      Ustawia się w opcjach (nie podczas jazdy) wysokośc i odłegłośc od kierownicy
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

http://republika.pl/blog_xl_178472/3480 ... adster.jpg

Komentarz

Ja do tego koncertu życzeń dołączyć pragnę jeszcze tryb free-roamingowy. A niech tam, skoro i tak wiem że większość z tego co pragniemy zobaczyć w nowym GT i tak nie będzie miała miejsca włącznie z losowymi warunkami pogodowymi, zmianą pory dnia, możliwością dowolnego włączania/ wyłączania świateł oraz silnika samochodu. Przychylam się do wycieraczek. Pięknie byłoby jechać w widoku zza deski rozdzielczej w strugach deszczu i podziwiać ich pracę . Czego w czwórce brakowało, to uszkodzenia pojazdów. To byłoby piękne oderwać pokrywę silnika, zgubić tłumik, złapać kapcia na max,powybijać szyby, a nawet spalić auto,
                          Które tuningowaliśmy miesiącami, zbierając kasę na wyczesane części. Tak, tuning wizualny to coś, czego namiastkę mieliśmy już w pierwszych częściach serii. trójka nam jednak to odebrała. Błąd ze strony PD, wówczas pierwszy, ale mieli tyle lat żeby pokazać coś więcej i co? Tryb Photo mode raptem. Załamka

Komentarz

Jak Dla mnie to rozwalenie fury nie jest konieczne, bo gra to symulator jazdy a nie rozwalania bryki A jeżeli już by było kraksowanie fur to musiało by być Symulacją zdeżenia a nie przypadkowo wgnieciona blacha i rozwalona szyba. W razie wpadki Polyphony, ze skąpym zabiegiem zdeżeń, cały symulator by stracił na realistyce (Albo nic albo prawdziwe zdeżenia, to by było wyzwanie dla polyphony) Realistyka jazdy nie musi być lepsza niż w GT4 (kto miał okazję się przejechać na kierownicy logitech GT ten wie o co chodzi) uważam że realistyka jest znakomita. Tuning optyczny?? Było by spoko jeżeli części by było tyle ile w rzeczywistości Przesadzam... wystaczył by katalog przedmiotów z firm które się tym zajmują, w końcu GT5 ma być kompatybilne z Internetem, więc droga otwarta. ZDECYDOWNIE!!! Tory z całego świata, chodzi mi oczywiście o trasy z Formuły 1. Możliwość wyboru warunków atmosferycznych i pory dnia. W czasie wyścigów 24 powinna zmieniać się pora dnia, "od księżyca po słońce". Teraz pierdołki: w czesi wyścigu mogła by być opcja wyłączania radia i regulacji głośności, ja naprzykład lubię czasem posłuchać muzyki jak jadę, a czasami sam silnik . Tak jak już ktoś stwierdził: Wycieraczki, też z możliwością włączania i wyłączania "za naszą zgodą". światło wstecznego. Bieg luzu i włączanie wstecznego za pomocą przełączenia na ten bieg a nie idiotyczne wciskanie "trójkąta" (W WRC 4 zmienia się normalnie bieg wsteczny nie na kwadracie ani hamulcu). Konkluzja: oby nie bło gorzej niż w GT4 . To co napsałem na końcu to są moje prywatne zachcianki może zupełnie niepotrzebne ale mi osobiście uprzyjemniło by zabawę. Wydaje mi się że GT5 nie zawiedzie jeżeli nie przewidujemy i nie wyobrażamy sobie za dużo.
                            PawelMitsu

GT4 + GT Logitech Driving Force Pro 900 = Coś cudownego

Mitsubishi Evolution VIII

94,3% gry

Pozdrawiam

Komentarz

Ja chciałbym jeszcze bardzo, żeby w GT5 był tryb Photo Mode pozwalający na ustawianie Focusa na np.2 pojazdy lub więcej, a także możliwość robienia zdjęć podczas wyścigu z wnętrza samochodu, to byłoby wspaniałe upamiętnić na zdjęciach pracę rąk kierowcy w trakcie jazdy Blitz'em R34 po torze Suzuka :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Ja pragnę uszkodzeń z możliwością wylączenia ,Toyoty Solary,bardziej zróżnicowanego tuningu,lepszego photomode i 10000 samochodów.
                                GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Pracuję...
                                X