Chyba "cyborgi" ja gram już 2 miechy po 2-4 godz dziennie i mam dopiero 28 poziom A-spec i 25 B-spec wszystkie wyścigi na złota prócz licencji i niektórych speciali. GT 5 to WIELKA gra na pare lat.Uzbierać 60 baniek na trzy auta potrwa chyba z rok haha
Uzbierać 60 baniek na trzy auta potrwa chyba z rok haha
Nie. Za każdym razem jak nie grasz wysyłaj Bspeca na Dream Car Championship, wygrywaj 4 i ostatni opuszczaj. 1mln w 1 godz. 20 min. pod warunkiem, że jedzie w fgt, w x2010 pewnie o wiele szybciej to zrobi.
A ja mam właśnie takie pytania:
1. Czy jak w GT AUTO samochód podda się modyfikacji wyścigowej, to będzie on miał wyścigowe opony i moc większą niż po wszystkich usprawnieniach w tuningu?
2. Czy jeżeli jakieś tory przejdzie się w zawodach po kolei po wcześniejszym otrzymaniu złota, to otrzyma się drugi samochód? Czy to może tylko po przejściu mistrzostw?
też się podłącze pod pytanie, bo nie znalazłem innych ustawień pod G27 i np nie czaje jak przypisac pod dany wycieraczki albo klakson, ktory na padzie mi działał...
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
A ja mam właśnie takie pytania:
1. Czy jak w GT AUTO samochód podda się modyfikacji wyścigowej, to będzie on miał wyścigowe opony i moc większą niż po wszystkich usprawnieniach w tuningu?
2. Czy jeżeli jakieś tory przejdzie się w zawodach po kolei po wcześniejszym otrzymaniu złota, to otrzyma się drugi samochód? Czy to może tylko po przejściu mistrzostw?
1. Troche zależy od auta, ale ogólnie jeśli chcesz auto stunigować na max, to najpierw zrób racing mod, a potem tuninguj na max resztę. Opony chyba trzeba dokupić, no i np. auto jest tuningowane np. na tylko 1. poziom turbo, tak więc można je potem jeszcze wzmocnić.
2. Nie.
Pewne jest to, że będzie miał możliwość ustawień aerodynamicznych zarówno przodu jak i tyłu. Również będzie o wiele lżejszy bo zmienia się całkowicie wnętrze.
Komentarz