Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Nie mam jeszcze gry, bo kupię ją razem z kierownicą. Proste pytanie ;]] Skąd wiadomo które auta są premium a które standard ?

Komentarz

1.Jak wygląda asfalt, jest chropowaty czy "płaski", gładki?
      2.Są ślady opon?
      3.Co z zniszczeniami samochodów?
      4.Czy pisk opon jest podobny do tego w GT4, bo tam był trochę denerwujący?
      1. asfalt naturalny, chropowaty... wychodzi niemal jak realfoto
      2. są, pozostają na kolejne okrążenia i pewnie nie ma limitu ich "pamięci"
      3. w wyższych levelach pojawiają się, w standardach wgniecenia i rysy, w premium wraz z przesunięciem elementów - ogólnie niewielkie, ale są... lecz to nie burnout
      4. nie mam pojęcia, nie słyszałem GT4. mnie nie drażni.

Komentarz

Premium są bardziej szczegółowo wykonane no i mają bardziej przeźroczyste szyby, standard mają "przyciemnione szyby" to tak na pierwszy rzut oka a dalej to jak już kupisz i wejdziesz w garaż to masz kategorie samochody premium i samochody standard

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

W garażu masz podział na Premium i Standard.

W salonie kupujesz wyłącznie premium.
          Używki kupujesz wyłącznie standard.

Poza tym autka mają oznaczenie P (remium) lub S (tandard).

Komentarz

Premium mają widok ze środka, Standard nie mają.
            Ale to było już wałkowane pierdyliard razy.
            I may be slow but I'm still ahead of you.
            Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

A jak to jest z felgami w standard cars?? Mozna je zmieniac czy nie?

Komentarz

Zamieszczone przez maxicas
                A jak to jest z felgami w standard cars?? Mozna je zmieniac czy nie?
                Nie można. O tym też już była mowa.
                I may be slow but I'm still ahead of you.
                Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Siema mam pytani kiedy wchodzę w szybki wyścig chce pojeździć na tym długim Nurburgring ale nie mogę go znaleźć. Są jakieś Nurburgring ale te są za krótkie chodzi mi o ten charakterystyczny dłuuugi nurburgring, czemu go nie ma i ewentualnie co bym miał zrobic by był.

Z góry dzięki.

Komentarz

Jeśli jakiegoś toru nie ma na początku, to znaczy że trzeba go odblokować w Świecie GT.
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Cześć czy naprawdę nie ma swapów silników???????

Komentarz

Nie ma, tak samo jak nie ma tuningu hamulców ;/ i niech ktoś mi powie czy każdym autem hamuje się tak samo, np teraz mam Jaguara E-Type i z 190 hamuje tak samo jak np Honda S2000 co dla mnie jest niedopuszczalne.

Komentarz

Zamieszczone przez Astro
                          Nie ma, tak samo jak nie ma tuningu hamulców ;/ i niech ktoś mi powie czy każdym autem hamuje się tak samo, np teraz mam Jaguara E-Type i z 190 hamuje tak samo jak np Honda S2000 co dla mnie jest niedopuszczalne.
                          Tuning hamulców jest przed każdym wyścigiem w opcji "ustawienia samochodu" (jakoś tak ).Można to ustawić ,zarówno siłę hamowania jak balans...dobrze poszukaj :wink:
                          OGE-1 INA AM EIN OT 2 SAN KAJ 3 HCIKAT

Komentarz

Bardziej mi chodziło o zmianę na większe tarcze, nawiercane, ceramiczne itd. w sklepie tam gdzie można kupić zawieszenie zestawy turbo itd. a hamulców nie ma.

Komentarz

Zamieszczone przez Alekke
                              Siema mam pytani kiedy wchodzę w szybki wyścig chce pojeździć na tym długim Nurburgring ale nie mogę go znaleźć. Są jakieś Nurburgring ale te są za krótkie chodzi mi o ten charakterystyczny dłuuugi nurburgring, czemu go nie ma i ewentualnie co bym miał zrobic by był.

Z góry dzięki.
                              Tak na temat toru w Nurburg, to mnie strasznie uderzyło to, że zmienny czas i warunki pogodowe ma Nordschleife, a konfiguracja używana w normalnym świecie do wyścigów 24h, czyli Nordschleife i GP razem, takiego cuda nie posiada... Trochę to głupie.
                              Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Mam pytanie ponieważ interesuje mnie zakup na początku gry jednego z samochodów standard. Czy to znaczy, że mogę go kupić tylko na giełdzie i czekać aż tam się pojawi czy można go kupić w inny sposób? Dokładnie chodzi mi o kupno samochodu Opel Speedster Turbo.

Jeszcze jedno pytanie jakie ustawienie kierownicy do modelu G25?

Wielkie dzięki za odpowiedz.

Komentarz

Pracuję...
                                X