Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pomoc

Witamjestem początkującym graczem i proszę was o pomoc,z początku było fajnie.ale im dalsze wyścigi tym bardziej trzeba się bawić w ustawieniach samochodów...a w tym jestem zielony (czarna magia ).... Na początek jak dobrze ustawić bugatti veyrona?????Proszę o informację na gg 1480306 z góry dziękuje

Komentarz

• Re: Pomoc

Nie ma czegoś takiego jak "dobrze" ustawić samochód. Na początek zacznij od czegoś 3-4 razy słabszego. Nauczysz się tym to pojedziesz Wiejronem. To nie NFS.

Komentarz

• Re: Pytania i odpowiedzi odnoÅ›nie GT5

mayki1010 poważnie masz taki PSN ID?

Komentarz

Veyron jest nie ustawialny hahahahah

Komentarz

Jak to nie? Można do niego kupić konfigurowalną skrzynię, zawieszenie...
            Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Na ekranie głównym GT5, tam gdzie znajdują się ikonki GT, arcade i gran turismo tv znajduje się także instrukcja. Jest tam mnóstwo przydatnych informacji, także o ustawianiu i tuningu aut. Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z GT, to jest to dla Ciebie lektura obowiązkowa.

Komentarz

Jest jakiś sposób na sprawdzenie na jakich oponach jeżdżąprzeciwnicy w A Spec?(jest mi to potrzebne do 4 godzinnego na Tsukubie,a chce mieć jakąś rywalizację)
                Czy jest możliwe by w czasie gry Online model jazdy stał síę strasznie symulacyjny?(Jadąc Suprą z 500 PO,na wyścigowych miękkich samochód stał síę strasznie trudny w sterowaniu,podsterowny bardziej niż FF)

Komentarz

Może zakatowałeś/przegrzałeś opony?

Komentarz

• wymienianie oleju

Witam
                    Czy jeśli kupię np używany samochód, wymienię olej na "czerwony", to po jakimś czasie znowu zrobi się czarny i trzeba będzie go wymienić? Czy wystarczy raz zmienić i będzie spokój?

Komentarz

• Re: wymienianie oleju

Toć to jest jak normalny samochód - po tysiączku wiadome że zmieni barwę lub nawet szybciej ^^
                      GT5 - 100%
                      GT6 - 100%
                      GTS - 100%
                      GT7 - 100%

Komentarz

• Re: wymienianie oleju

Zamieszczone przez P0RTABLE
                        Witam
                        Czy jeśli kupię np używany samochód, wymienię olej na "czerwony", to po jakimś czasie znowu zrobi się czarny i trzeba będzie go wymienić? Czy wystarczy raz zmienić i będzie spokój?

A jak myślisz? weź samochód na tor wychłostaj go na torze przez 1000km i zobacz jaki będzie olej jeśli w ogóle tam będzie

Komentarz

@janki96

Jest, rozpocznij wyścig, poczekaj chwilkę, wyjdź i zapisz powtórkę. Teraz obejrzyj powtórkę i sprawdź sobie jakie opony mają przeciwnicy.

Komentarz

Witam, mam takie pytanko, a mianowicie co powiecie o Nissanie Skyline R32 V-Spec I/II ? Czy warto kupić ten samochód i go ulepszać czy nie? Z góry dzięki za pomoc.

Komentarz

Zawsze warto, jeśli chce się zdobyć wymaganą do trofeum liczbę aut równą 1000.
                              Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Posiadasz go? Wiesz może jak się prowadzi i czy mi posłuży trochę?

Komentarz

PracujÄ™...
                                X