Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zamieszczone przez Bimbak
    chyba że grasz z naruciakiem :d
    to było mocne
    A-Spec- 40 lvl
    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez Bimbak
      chyba że grasz z naruciakiem :d
      Pojechałeś

Komentarz

Głupawe pytanie, ale czy jest różnica między GT5 a GT5 edycja kolekcjonerska chodzi mi o malowanie płyty? Bo pożyczyłem i nie wiem jaka powinna być a chwilowo mam jedną;/
        Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
        B Spec - 40 level
        60 x Gold
        http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Na pierwszy rzut oka różnic nie widać żadnych...
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

A ja mam pytanie: czy nie irytuje już was powoli ten start lotny (mam na myśli start z biegu, nie z miejsca startowego)? Przy krótszych wyścigach przekreśla to walkę kontaktową, my mijamy przeciwników, ale już przeciwnicy między sobą nie wchodzą w żadne interakcje. Ludzie z PD są sprytni: wprowadzili stary lotny, następnie wydali patcha który (rzekomo/może tak, może nie) poprawia AI przeciwników. Tylko, że nie ma tego jak zweryfikować!
            Brakuje mi bardzo tego startu z miejsca. Fajnie by było, gdyby do jakiegoś patcha dodali możliwość wyboru przed wyścigiem, czy chcemy startować z biegu, czy z miejsca. Chociażby w sezonowych.

Komentarz

Najlepszym rozwiązaniem byłyby kwalifikacje, ale wówczas wyścigi byłyby zbyt łatwe.
              1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
              http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Mi się wydaje, że start lotny wprowadzili ze względu na słabą precyzję pada do ps3. Tylnie spusty są bardziej precyzyjne w padzie od X360.

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
                  Najlepszym rozwiązaniem byłyby kwalifikacje, ale wówczas wyścigi byłyby zbyt łatwe.
                  i tak możesz sobie zrobić, że będzie łatwo
                  Chodzi o fan z prawdziwych wyścigów. Normalnie lotny start mamy tylko w wyścigach długodystansowych, na owalach i pierwszym wyścigu WTCC.
                  A-Spec- 40 lvl
                  B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Na szczęście online jest opcja startu zatrzymanego! Czyli jest okazja żeby wbić się w tyłek jakiemuś laggerowi.

Komentarz

Ostatnio tak sobie liczyłem, że strata do lidera na starcie lotnym (z 12 pozycji) to 15-20 sekund. Dodając do tego sytuację w której kilku pierwszych zawodników wyraźnie ucieka od stawki, wyscig jest krótki, a samochody mają porównywalne osiągi, może się robić nerwowo, kiedy trzeba jak najszybciej wyprzedzić zawalidrogi.

Komentarz

Jak zapisać zdjęcie z GT w większej rozdzielczości?

Komentarz

w opcjach aparatu masz powiększenie 2x :wink:

Komentarz

Chcialbym zrobic sobie backup sejwow z GT5 ale z tego co patrzalem w menu konsoli to mozna to zrobic tylko zapisujac na serwerze internetowym - to jednak wymaga jakichs oplat. Czy mozna skopiowac sejwy na dysku twardym konsoli??

Komentarz

można na pen drive np. ja tak mam zrobione.
                              Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                              B Spec - 40 level
                              60 x Gold
                              http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

A jak oceniacie poziomo trudności np. w trybie Szybkiej Gry??

Ja jadąc wyścig na poziomie zawodowiec (wszystkie wspomagacze wyłączone poza ABS i czasem TCS, agresywność AI na 10, opony standardowe jak pozostałe auta, jazda czysta, bez kontaktu z bandami i przeciwnikiem lub z minimalnym) rzadko kiedy wygrywam wyścig. Zazwyczaj dojeżdżam na pozycjach 2-6. Jeżdżę na kierze ale trudniej panuję nad poślizgiem więc czasy mam gorsze niż na padzie. Wybieram auta zwykłe, nietuningowane. Dziwi mnie to, że prawie zawsze jedno auto (prowadzący) odjeżdża reście o kilka sekund (mimo, że ten sam model jest jeszcze obecny w środku stawki i niczym się nie wyróżnia).

Komentarz

Pracuję...
                                X