albo Hauppauge PVR jak np nie masz desktopa tylko lapka. Można tym też zgrywać z kanałów cyfrowych platform typu N, C+ i Polsat. W przeciwieństwie do Instensity jest do kupienia w PL za 700 PLN, ma jednak jedną wadę: Nie obsługuje HDMI i trzeba sygnał HD przed Component z konsoli puścić - kabla nie ma w zestawie z konsolą.
faktycznie masz rację ... idzie to wszystko do przodu. Ale znalazłem inną wadę Shuttle
Produktów Blackmagic z USB 3.0 można używać na płytach gł. z serii P55, X58, oraz serii 67 i wyższe. Dodatkowy Kontroler USB 3.0 PCI-e na innej serii płyt gł. nie jest wspierany przez produkty Blackmagic z USB 3.0
nie, można ustawić jak szybka ma doba lecieć, wartość 1 to tak jak 1:1 zaś wartość 60 to można się domyślić.
W swoim pokoju ustwiamy godzinę o której ma się rozpocząć track day oraz prędkość upływu czasu.
chodzi Ci o czas ustawiany w systemie PS3? jezeli tak, to czas systemu PS3 nie ma nic wspolnego z godzina na torze w gt5.
zeby ustawic godzine/pore dnia na torze musisz wejsc w swoj pokoj i tam w odpowiedniej opcji wklepac ten czas
A ja mam takie pytanko - czy gdzieś dostępna jest lista samochodów dostępnych w GT5 ale z podaną liczbą PO do każdego modelu? Szukałem u wujka w goglach (i na naszym forum naturalnie ), ale nic nie znalazłem. Może ktoś dysponuje czymś takim, bądź będzie uprzejmy podać odpowiedniego linka
Witam wszystkich mam pytanie: czy jest możliwe wyłączenie autosave w gt5? i jak ustawić język polski w grze? Gra którą kupiłem jest w polskiej wersji językowej ale w menu nic takiego nie widziałem. Z góry dziękuje za pomoc.
Komentarz