Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Pytania i odpowiedzi odnośnie GT5

W nowym Top Gear jest artykulik o jeździe na Nurburgringu, zwycięzców w konkursie jazdy w galeriach co były
    Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
    B Spec - 40 level
    60 x Gold
    http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Mam pytanie odnośnie udostępniania aut, jeżeli udostępnię auto 2-3 znajomym to będą oni w stanie korzystać z niego jednocześnie? Będzie nabijany przebieg itp.?

Komentarz

Tak. A gdy będą nimi szaleć to trzeba przeprowadzić remont silnika i nadwozia.

Komentarz

Powtórki w GT5 Można wgrywac na dysk konsoli albo wysyłac bezpośrednio z niej na YT ? Bo mam kilka fajnych nagrań, których nie mogę przenieśc na komputer.

Komentarz

nie można tylko na ps3 odtworzyć, można zgrać do xbm na pendrive i na innej konsoli odtworzyć.

Komentarz

A przydała by się opcja na Render filmu, odpalamy, ustawiamy wszystko na full i się nam replay 3 minutowy renderuje z 20 minut ale za to fotorealistyczne, z raytracingiem etc

Komentarz

Siemka ja znowu z fotami ustawiam migawke na 1/250 i resztę i jak ustawiam środek aparatu np. Przednie koło to reszta samochodu a tym bardziej tylne koło jest rozmazane. Czy muszę środek aparatu ustawiać bardziej centralnie

Komentarz

z tego co sie orientuje to wszystko zalezy jak blisko kola masz aparat... no zmien panorame na 2 albo 3

Komentarz

to zależy od ogniskowej i od tego czy blisko jesteś samochodu i jakie jest przybliżenie

Komentarz

Zamieszczone przez cast
                      Mam pytanie odnośnie udostępniania aut, jeżeli udostępnię auto 2-3 znajomym to będą oni w stanie korzystać z niego jednocześnie? Będzie nabijany przebieg itp.?
                      U mnie przebieg się nie nabijał, w sumie nic się nie zmieniało niezależnie od tego ile ktoś jeżdził

Komentarz

Mam jeszcze jeden problem, a mianowicie przejechałem Nissanem GTR '07 tor Nurburgring w 7:24,09, a pucharek nie wpadł. Dodam że czas okrążenia został zaliczony, nie był podświetlony na czerwono, tylko normalnie jak sie okrążenie ukończy. Wie ktoś coś na ten temat ?

Komentarz

ale... co to jest za wyscig? bo jak w treningu sobei jezdziles to pucharka raczej nie dostaniesz

Komentarz

Nie, to się wybiera w szybkim wyścigu.
                            Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Panowie pytanko odnośnie RM czyli modyfikacji wyścigowych. Jest jakaś lista co za modele z salonu można poddać RM?
                              Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                              B Spec - 40 level
                              60 x Gold
                              http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Jest gdzieś na forum, poszukaj jakiegoś tematu o modyfikacjach wyścigowych
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                                X