Najlepsze rozwiązanie^
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GTyper - Pomysły, Sugestie, Zażalenia ...
Zwiń
X
-
ja mógłbym uczestniczyć..tyle że nie mam cyfrówy w domu...cholera!!!
PS. usuń jednego posta... Po co 2 takie same
Komentarz
-
Wydaje mi się, że tylko PP89 mnie rozumie hehe, czas poprawić styl pisania. Oczywiście chodziło mi o Arcade Mode. Auta puszczane by były na Pace 3 i bez żadnych modyfikacji. Z kolei tych aut tak dużo nie ma, dlatego trzeba parę dokupić.
Aha i myślę o ograniczeniu liczby aut z 10 do 6, bo tak za szybko wszystkie się "wyjeżdżą".
Przydałoby się opracować od nowa punktacje, hmm... Teraz mam taki pomysł : Za wytypowanie poprawnej pozycji 1 pkt, za nieudane 0, no i mógłby być jeden pewniak, który mnoży nam pkty.
Czekam na sugestie, gdy wszystko się dopnie na ostatni guzik "liga" ruszy.
Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe jak utworzę jeszcze jeden temat ;] . W temacie tamtym, będzie lista zgłoszonych oraz tam będę zapodawać wyścigi, również tam, będziecie podawać swoje typy.
Tu, proszę się póki co, zgłaszać oraz pisać wszelkie sugestie.Honda
Komentarz
-
Wydaje mi się, że tylko PP89 mnie rozumie hehe, czas poprawić styl pisania
Aha i myślę o ograniczeniu liczby aut z 10 do 6
Moglibyśmy typować fury na zmiane ? raz kto innny,raz ktoś inny itd. Tylko zeby sie bur*** nie zrobił
no i mógłby być jeden pewniak, który mnoży nam pkty.
Aha, mam nadzieję, że uwierzycie mi na słowo, bo nie chce mi sie kombinować ze screenami ;p .
Komentarz
-
Ja myślałem właśnie by to zrobić tak :
Że, to ja podaje fury np : Fiat 126p, 125 p itd.
Wy podajecie kolejność pozycji, które te auta zajmą w wyścigu i po podaniu przez wszystkich zabieram się za B-Spec.
Bo widzę, że chcecie podawać auta jakie wezmą udział, a przecież wszystkich to ja nie mam ;].
To tak ogólnie, bo nie wiem czy się rozumiemy ;p.
Pewniak : "Stawiam, że Fiat 126p będzie 1 (pewniak)" I dostajesz 2 x pktów ;p.Honda
Komentarz
Komentarz