Najlepsze rozwiÄ…zanie^
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GTyper - Pomysły, Sugestie, Zażalenia ...
Zwiń
X
-
ja mógłbym uczestniczyć..tyle że nie mam cyfrówy w domu...cholera!!!
PS. usuń jednego posta... Po co 2 takie same
Komentarz
-
Wydaje mi się, że tylko PP89 mnie rozumie hehe, czas poprawić styl pisania. Oczywiście chodziło mi o Arcade Mode. Auta puszczane by były na Pace 3 i bez żadnych modyfikacji. Z kolei tych aut tak dużo nie ma, dlatego trzeba parę dokupić.
Aha i myślę o ograniczeniu liczby aut z 10 do 6, bo tak za szybko wszystkie się "wyjeżdżą".
Przydałoby się opracować od nowa punktacje, hmm... Teraz mam taki pomysł : Za wytypowanie poprawnej pozycji 1 pkt, za nieudane 0, no i mógłby być jeden pewniak, który mnoży nam pkty.
Czekam na sugestie, gdy wszystko siÄ™ dopnie na ostatni guzik "liga" ruszy.
Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe jak utworzę jeszcze jeden temat ;] . W temacie tamtym, będzie lista zgłoszonych oraz tam będę zapodawać wyścigi, również tam, będziecie podawać swoje typy.
Tu, proszę się póki co, zgłaszać oraz pisać wszelkie sugestie.Honda
Komentarz
-
Wydaje mi się, że tylko PP89 mnie rozumie hehe, czas poprawić styl pisania
Aha i myślę o ograniczeniu liczby aut z 10 do 6
Moglibyśmy typować fury na zmiane ? raz kto innny,raz ktoś inny itd. Tylko zeby sie bur*** nie zrobił
no i mógłby być jeden pewniak, który mnoży nam pkty.
Aha, mam nadzieję, że uwierzycie mi na słowo, bo nie chce mi sie kombinować ze screenami ;p .
Komentarz
-
Ja myślałem właśnie by to zrobić tak :
Że, to ja podaje fury np : Fiat 126p, 125 p itd.
Wy podajecie kolejność pozycji, które te auta zajmą w wyścigu i po podaniu przez wszystkich zabieram się za B-Spec.
Bo widzę, że chcecie podawać auta jakie wezmą udział, a przecież wszystkich to ja nie mam ;].
To tak ogólnie, bo nie wiem czy się rozumiemy ;p.
Pewniak : "Stawiam, że Fiat 126p będzie 1 (pewniak)" I dostajesz 2 x pktów ;p.Honda
Komentarz
Komentarz