Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GTyper - Pomysły, Sugestie, Zażalenia ...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GTyper - PomysÅ‚y, Sugestie, Zażalenia ...

Co powiecie na lige typerów GT4 ?

Po kolei wszystko objaśnie ;p :

Podaję listę samochodów (dziesięciu) i trasę. Samochody te będą jechać pojedyńczo w time trial po 1 okrążeniu.

I tu każdy z Was podaje kolejność czasów jaka będzie Waszym zdaniem.

Np : Auta : 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 trasa : X Speedway.

Moje typy :

10 (pierwszy)
    8
    7
    9
    6
    5
    4
    3
    2
    1 (ostatni)
    --

1sze miejsce 10 pktów 2gie 9 itd i 10te 1.

Podoba Wam się ten pomysł ? Mogła to by być mała odskocznia od codziennej monotonii ;p .

Czekam na opinie, jakby się przyjęło to proszę się tu zgłaszać, otworzyło by się nowy wątek z samymi typami.
    Honda

Bardzo fajny pomysł. Ja jestem za. :wink:

Komentarz

Grasz w TOTOMIXA lub STSa ?

Komentarz

Ja? ;p nieee.

Lepiej wypowiedz się co do mojego pomysłu .
        Honda

Komentarz

Teoretycznie GIT ale co kierowca to inne upodobania do aut i np ktoś lepsze czasy wykręca lepsze czasy X od samochodu Y choć samochód Y jest lepszy. To nie ma sensu jak ktoś ma wszystkie auta rozpracowane...

Komentarz

Ja bym tu proponował jakieś klasy np. do 150HP do 200HP do 276HP ITD. a.. i jeszcze klasy nadwoziowe np. hatchback,coupe itd. co o tym myślicie?
            NO VTEC-NO FUN

Komentarz

[/b]ADVAN] napisał :
              Ja bym tu proponował jakieś klasy np. do 150HP do 200HP do 276HP ITD. a.. i jeszcze klasy nadwoziowe np. hatchback,coupe itd. co o tym myślicie?

No z tym podziałem na hatchback,coupe itd. byłoby jeszcze fajniej.
              [/list]

Komentarz

Hm...lepiej by było dzielic na rodzaj przeniesienia napędu...Np WRX i 330i mają podobną moc ale bmw zostaje daleko w tyle...poza tym gorzej zachowuje się w zakrcie...

Komentarz

Teoretycznie GIT ale co kierowca to inne upodobania do aut i np ktoś lepsze czasy wykręca lepsze czasy X od samochodu Y choć samochód Y jest lepszy. To nie ma sensu jak ktoś ma wszystkie auta rozpracowane...
                  Ja myślałem że to będzie konsola sobie śmigała, w trybie b-spec

Komentarz

No chyba że tak

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                      Hm...lepiej by było dzielic na rodzaj przeniesienia napędu...Np WRX i 330i mają podobną moc ale bmw zostaje daleko w tyle...poza tym gorzej zachowuje się w zakrcie...
                      Racja.Napęd bardzo ważny. Ciekawie by było...
                      NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Toż pisałem, że B-Spec .

No piszcie jaki chcielibyście podział . Ja się dostosuję.

Musze zacząć kupować fury hehe, bo jest tylko z 350, ale ja tu problemu nie widze ;] .
                        Honda

Komentarz

Musze zacząć kupować fury hehe, bo jest tylko z 350, ale ja tu problemu nie widze ;] .
                          Po co kupawać, przecież w Arcade Mode jest ich od cholery i za darmo

Komentarz

Ale tuningu nie zrobisz i nie ustawisz sobie jak chcesz.Ja wole kupować.Ot takie zboczenie,bywa że mam auto jednego typu w kilku kolorach

Komentarz

bywa że mam auto jednego typu w kilku kolorach
                              Można to podpiąć pod pasje
                              Ale tuningu nie zrobisz i nie ustawisz sobie jak chcesz
                              Wg mnie lepiej puszczać auta ustawione fabrycznie na jednego typu oponkach --> uniknie się spekulacji typu "ja bym ustawił lepiej zawieszenie i ta Mazda by wygrała", albo "specjanie tak ustawiłeś, żeby nie wygrało". Rozumiecie o co mi chodzi??

Moja propozycja na podział? Napędzana oś, położenie silnika i moc np.: 4WD do 300KM, albo FR do 200KM...

Komentarz

PracujÄ™...
                              X