Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT4 - druga seria

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• No to jak już chcesz. W takim turnieju może brać udziaÅ‚ każdy, nieważne jakie umiejetnoÅ›ci ma; nie ma co do tego wymagaÅ„. To zależy od Ciebie, spróbować zawsze możesz :wink:
    A czy w F1 wszyscy jeżdżą szybko? hehe... Weź np.: ekipe mercedesa i spyker ferrari --> przepaść jest pomiędzy nimi w umiejętnościach

Komentarz

• I nie tylko w umiejetnoÅ›ciach i Spyker jest nowicjuszem

A kiedy zaczynacie ??

Komentarz

• To moze ja też sie zgÅ‚osze... Tylko nie Å›miejcie sie z moich czasów bo bÄ™dÄ…pewnei z dwa razy wyższe... A jakbym nei dawaÅ‚ czasu to znaczy że byÅ‚ tak sÅ‚aby że nie można go publicznie pokazywać...
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

• Tak jak PP89 mówi 7 propozycji wystarczy, 14 rund to 3 i pół miesiÄ…ca grania. Tak wiÄ™c ten topic pozostanie do dyskusji na temat turnieju (tak jak byÅ‚o do tej pory), a ja otwieram nowy topic z umieszczonymi zasadami i wyÅ›cigami, które zaproponowaliÅ›cie. Od poniedziaÅ‚ku zaczniemy. W zasadach raczej siÄ™ nic nie zmieni.

Zauważyłem, że w propozycjach 3 razy podaliście Nurburgring Nordshleife, więc zastanówcie się do jutra czy ma tak pozostać.

No i jeszcze jedna sprawa jest 13 uczestników a w punktacji jest tylko uwzględnionych 8 miejsc.

Komentarz

• Zamieszczone przez pasQdo
            Tak jak PP89 mówi 7 propozycji wystarczy, 14 rund to 3 i pół miesiąca grania. Tak więc ten topic pozostanie do dyskusji na temat turnieju (tak jak było do tej pory), a ja otwieram nowy topic z umieszczonymi zasadami i wyścigami, które zaproponowaliście. Od poniedziałku zaczniemy. W zasadach raczej się nic nie zmieni.

Zauważyłem, że w propozycjach 3 razy podaliście Nurburgring Nordshleife, więc zastanówcie się do jutra czy ma tak pozostać.

No i jeszcze jedna sprawa jest 13 uczestników a w punktacji jest tylko uwzględnionych 8 miejsc.
            punktacja na 8 pozycj niech zostanie wkońcu to rywalizacja o punkty, chyba że do 10 pozycij zrobić.

Komentarz

• Punktacja zostaje taka jak w F1.

Komentarz

• Nie wiem, ale chyba nie byÅ‚o dzisiaj losowania lotka. Może przez mecz siatkówki. Jutro sprawdzÄ™ na necie i wyznaczÄ™ trasÄ™ do wyÅ›cigu.

Komentarz

PracujÄ™...
                X