nie mam Hondy Castrol Mugen NSX (JGTC) '00
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Turniej GT4 - druga seria
Zwiń
X
-
a po co mi, żal kasy lepiej coś stuningować już dużo kupiłem takich wozów i mam tylko coś powyżej miliona.
pasQdo
Z lotkiem jest tak. Przypatrz się jak mam ponumerowane trasy na pierwszej stronie. Zawsze brałem ostatnią liczbe z losowania w niedziele, i cyfra jedności tej liczby określała przypisany jej wyścig, np.: 45 -> wyścig przy numerze 5. Jeśli taki wyścig już był to schodzilśmy o oczko w dół, aż do skutku, np.: 5. już był, to 4. (5-1) itd.
W tym wypadku (12 wyścigów) trzeba będzie zrobić dwie tabele po 6, żeby nie brakło numerków...
Mam nadzieje, że zrozumiałeś :wink: , a jak nie, to w ostateczności mogę to zrobić
Komentarz
-
Zamieszczone przez PP89Nie kupić, tylko zdobyć. Będziemy się ścigać w Arcade Mode -> Time Trial.
To mam wybrać inną furę czy wszyscy ją sobie zakupią? Niezły wózek, świetne prowadzenie (wiadomo MR). Jak nie to pojedziemy Honda Takata Dome NSX (JGTC) - 2003.
Nie wiem jak Wy, ale ja mam 719 fur w trybie Arcade. W grze jest 729 (PAL).
Komentarz
-
Ja również, nie posiadam żadnego z trzech wymienionych aut. Mam dopiero 26% na nowej karcie pamięci, stara pekła w pół. Jednak nie widzę problemu w zakupie tej Hondy czy Toyoty, i tak komletuje wszystkie auta.
Proponuje by każdy podał jeden test licencyjny i wytypował auto z klasy (DTM, WTCC, JGTC itp.), oraz trasę. Myślę że będzie to sprawiedliwe. Jest nas 6-u (6 licencji + 6wyścigów klasowych), więc myślę że na jeden tydzień (1 licencja + 1 autko, na wybranej trasie) to chyba niezbyt wiele.
PiotrB podał już swoje typy :
1. Licencja A5 (Grand Valley East - Audi A3 3.2 Quattro - Całe kółko)
2. Nurburgring Nordschleife - Honda Castrol Mugen NSX (JGTC) '00
Teraz ja podam swoje :
1. Test A-10
- Track : Suzuka Circuit
- Car : Honda Integra Type R (DC5) '03
2. Nurburgring Nordschleife - PlayStation Pescarolo C60 Race Car
Oczywiście testy-licencje w GT Mode, natomiast wybrany przejazd w trybie Arcade Mode.
Czekamy na wasze typy.
Pozdro
Komentarz
-
1. Infineon Raceway (Sports Car Course) --> Toyota Yaris RS 1.5 (J) '00
(Stwierdziłem, że nudno będzie cały czas tak szybkimi wozami jeździć i dałem to. Jak Wam nie pasuje to mogę zmienić.)
2. Licencja S-1: 1 lap time trial (Twing Ring Montegi)
PS. Ja też nie mam mugena tylko takate, ale mogę go kupić.
Jest nas 6-u (6 licencji + 6wyścigów klasowych), więc myślę że na jeden tydzień (1 licencja + 1 autko, na wybranej trasie) to chyba niezbyt wiele.
Komentarz
-
PP89 nie ma problemu, możemy zostać przy początkowej wersji, 1 licencja lub 1 przejazd wybranym samochodem na wybranej trasie ( 1 tydzień ). Chociaż w ten spsób turniej będzie trwał 2 x dłużej.
przykładowo: 6 osób = 6 testów i 6 wybranych przejazdów
1 trasa (test licencyjny lub wybrany przejazd) na 1 tydzień = 3 miesięczny turniej ............. Jak chcecie :wink:
PiotrB :
1. Licencja A5 (Grand Valley East - Audi A3 3.2 Quattro - Całe kółko)
2. Nurburgring Nordschleife - Honda Castrol Mugen NSX (JGTC) '00
PP89 :
1. Infineon Raceway (Sports Car Course) --> Toyota Yaris RS 1.5 (J) '00
(Stwierdziłem, że nudno będzie cały czas tak szybkimi wozami jeździć i dałem to. Jak Wam nie pasuje to mogę zmienić.)
2. Licencja S-1: 1 lap time trial (Twing Ring Montegi)
soundtropolis :
1. Test A-10
- Track : Suzuka Circuit
- Car : Honda Integra Type R (DC5) '03
2. Nurburgring Nordschleife - PlayStation Pescarolo C60 Race Car
p.s. Mam nadzieję że będzie nas znacznie więcej ..............
Advan, DJ Moja Stara, Exeqtor, PasQdo, Paweł, Serwer, Spoon, Szymoniec, Witek Enzo i RESZTA mam nadzieję że nie bedziemy musieli na Was długo czekać :wink:.
Komentarz
-
Zamieszczone przez PP89Z lotkiem jest tak.
Komentarz
-
Czyli trzeba ustalić, że wybieramy fury od razu dostępne w Arcade
3 miesięczny turniej ............. Jak chcecieBędzie dużo zmian w punktacjach, co sprawi że będzie ciekawiej, a nie takie "chop, siup malutka i po sprawie"
Komentarz
-
ja proponuje
-licencje IB 15 Mercedes Evolution II na N-ringu (ktos moze powiedzieć ale my już jeździlismy podobnym mercem, jednak te autko w prowadzeniu ma niewiele wspólnego z wersją Touring) z pewnością dla odwaznych ;>
-Trasa Trial Mountain z Rufem Yellowbeard- trasa jak najbardziej pod te autko, już widze jak trzeba bedzie pogodzić widowiskowy drift z dobrym czasem, truuudne :> ale o to własnie chodzi
Komentarz
Komentarz