Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT4 - druga seria

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• 1.Licencja/specjal licences 12

2.przejazd/Midfield Raceway / Lister Strom V12 Race Car

Komentarz

• Moje typy to:
      1. IB 10 - Hong Kong, MGF '97
      2. Seoul Central - Nissan Calsonic Skyline GT-R Race Car '93

Może zrobimy nowy topic, na nowe mistrzostwa?

Komentarz

• jeÅ›li w niedzelÄ™ ma siÄ™ zacząć ( tak bym chciaÅ‚ ) to dawajcje szybcjej swoje typy.

Komentarz

• Zamieszczone przez dj_MojaStara
          Może zrobimy nowy topic, na nowe mistrzostwa?
          Się zrobi, ale w tym do końca podamy swoje typy, zbierze się je i elegancko umieści w nowym temacie. Off top do turnieju 2, można dalej używać do turnieju 3.

Komentarz

• Zmieniam wiÄ™c ...... :wink:

1. Test A-10
            - Track : Suzuka Circuit
            - Car : Honda Integra Type R (DC5) '03

2. ASL ARTA Garaiya (JGTC) '03 --- Nurburgring Nordschleife

Komentarz

• Jle jeszcze brakuje???

Komentarz

• Niby 9 uczestników startuje, a podanych jest chyba 7 propozycji. Jeszcze dzisiaj/może jutro ja podam swojÄ….

Komentarz

• 7 Ci wystarczy. BÄ™dzie 14 rund. Ja bym już to zamknÄ…Å‚ i zrobiÅ‚ nowy topic, żeby zdążyć przed poniedziaÅ‚kiem i tyle.

PS. Coś czuje, że na pierwszą runde będzie, góra, połowa "zapisanych"...

Komentarz

• Witam
                    Chętnie dołączę do turnieju jeśli można Jestem początkujący ale dam rade

Komentarz

• Maciekk, oczywiÅ›cie, że możesz siÄ™ przyłączyć, szybko zarzucaj propozycje jakim samochodem bÄ™dziemy siÄ™ Å›cigać, trasÄ™ i jeszcze jednÄ… licencjÄ™. Mam nadziejÄ™, że Å›ledziÅ‚eÅ› posty w tym temacie i wiesz o co chodzi, jak nie to pytaj. Ja jeszcze jutro zarzucÄ™ swoje propozycje. Przed poniedziaÅ‚kiem na pewno siÄ™ wyrobiÄ™.

Komentarz

• elo wszystkim fanom GT, chcial bym dolonczyc do turnieju, a propozycje dam jutro, ok?

Komentarz

• Nie chciaÅ‚bym tu za bardzo motać swoimi propozycjami,bo jeszcze siÄ™ tak nie znam.DostosujÄ™ siÄ™ do wiÄ™kszoÅ›ci. :wink:

Komentarz

• W sumie moizna by wziasc udziaÅ‚....tylko ze jade za 2 tyg

Komentarz

• Maciekk, oczywiÅ›cie, że możesz siÄ™ przyłączyć, szybko zarzucaj propozycje jakim samochodem bÄ™dziemy siÄ™ Å›cigać, trasÄ™ i jeszcze jednÄ… licencjÄ™. Mam nadziejÄ™, że Å›ledziÅ‚eÅ› posty w tym temacie i wiesz o co chodzi, jak nie to pytaj. Ja jeszcze jutro zarzucÄ™ swoje propozycje. Przed poniedziaÅ‚kiem na pewno siÄ™ wyrobiÄ™.
                              Chcecie znać moje zdanie na ten temat? Niech już nikt nie daje propozycji, bo 14 rund wystarczy, a jak będziemy czekać na każdego to przygotowania bedą się ciągnąć w nieskończoność. Zrobić topic i czekać na niedzielne losowanie.

W sumie moizna by wziasc udział....tylko ze jade za 2 tyg
                              To nie szkodzi. Jeśli chcesz to ścigaj sie z nami, nieważne czy będziesz zawsze czy nie :wink: .

PS. Witam nowy forumowiczów

Komentarz

• Tylko ze nie jestem dosc szybkim kierowca tzn umiem ale zawsze popeÅ‚nie jakisl gÅ‚upi blad i o zegnam....

Komentarz

PracujÄ™...
                                X