Się zrobi, ale w tym do końca podamy swoje typy, zbierze się je i elegancko umieści w nowym temacie. Off top do turnieju 2, można dalej używać do turnieju 3.
Maciekk, oczywiście, że możesz się przyłączyć, szybko zarzucaj propozycje jakim samochodem będziemy się ścigać, trasę i jeszcze jedną licencję. Mam nadzieję, że śledziłeś posty w tym temacie i wiesz o co chodzi, jak nie to pytaj. Ja jeszcze jutro zarzucę swoje propozycje. Przed poniedziałkiem na pewno się wyrobię.
Maciekk, oczywiście, że możesz się przyłączyć, szybko zarzucaj propozycje jakim samochodem będziemy się ścigać, trasę i jeszcze jedną licencję. Mam nadzieję, że śledziłeś posty w tym temacie i wiesz o co chodzi, jak nie to pytaj. Ja jeszcze jutro zarzucę swoje propozycje. Przed poniedziałkiem na pewno się wyrobię.
Chcecie znać moje zdanie na ten temat? Niech już nikt nie daje propozycji, bo 14 rund wystarczy, a jak będziemy czekać na każdego to przygotowania bedą się ciągnąć w nieskończoność. Zrobić topic i czekać na niedzielne losowanie.
W sumie moizna by wziasc udział....tylko ze jade za 2 tyg
To nie szkodzi. Jeśli chcesz to ścigaj sie z nami, nieważne czy będziesz zawsze czy nie :wink: .
Komentarz