Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT4 - druga seria

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• 1.Licencja/specjal licences 12

2.przejazd/Midfield Raceway / Lister Strom V12 Race Car

Komentarz

• Moje typy to:
      1. IB 10 - Hong Kong, MGF '97
      2. Seoul Central - Nissan Calsonic Skyline GT-R Race Car '93

Może zrobimy nowy topic, na nowe mistrzostwa?

Komentarz

• jeśli w niedzelę ma się zacząć ( tak bym chciał ) to dawajcje szybcjej swoje typy.

Komentarz

• Zamieszczone przez dj_MojaStara
          Może zrobimy nowy topic, na nowe mistrzostwa?
          Się zrobi, ale w tym do końca podamy swoje typy, zbierze się je i elegancko umieści w nowym temacie. Off top do turnieju 2, można dalej używać do turnieju 3.

Komentarz

• Zmieniam więc ...... :wink:

1. Test A-10
            - Track : Suzuka Circuit
            - Car : Honda Integra Type R (DC5) '03

2. ASL ARTA Garaiya (JGTC) '03 --- Nurburgring Nordschleife

Komentarz

• Jle jeszcze brakuje???

Komentarz

• Niby 9 uczestników startuje, a podanych jest chyba 7 propozycji. Jeszcze dzisiaj/może jutro ja podam swoją.

Komentarz

• 7 Ci wystarczy. Będzie 14 rund. Ja bym już to zamknął i zrobił nowy topic, żeby zdążyć przed poniedziałkiem i tyle.

PS. Coś czuje, że na pierwszą runde będzie, góra, połowa "zapisanych"...

Komentarz

• Witam
                    Chętnie dołączę do turnieju jeśli można Jestem początkujący ale dam rade

Komentarz

• Maciekk, oczywiście, że możesz się przyłączyć, szybko zarzucaj propozycje jakim samochodem będziemy się ścigać, trasę i jeszcze jedną licencję. Mam nadzieję, że śledziłeś posty w tym temacie i wiesz o co chodzi, jak nie to pytaj. Ja jeszcze jutro zarzucę swoje propozycje. Przed poniedziałkiem na pewno się wyrobię.

Komentarz

• elo wszystkim fanom GT, chcial bym dolonczyc do turnieju, a propozycje dam jutro, ok?

Komentarz

• Nie chciałbym tu za bardzo motać swoimi propozycjami,bo jeszcze się tak nie znam.Dostosuję się do większości. :wink:

Komentarz

• W sumie moizna by wziasc udział....tylko ze jade za 2 tyg

Komentarz

• Maciekk, oczywiście, że możesz się przyłączyć, szybko zarzucaj propozycje jakim samochodem będziemy się ścigać, trasę i jeszcze jedną licencję. Mam nadzieję, że śledziłeś posty w tym temacie i wiesz o co chodzi, jak nie to pytaj. Ja jeszcze jutro zarzucę swoje propozycje. Przed poniedziałkiem na pewno się wyrobię.
                              Chcecie znać moje zdanie na ten temat? Niech już nikt nie daje propozycji, bo 14 rund wystarczy, a jak będziemy czekać na każdego to przygotowania bedą się ciągnąć w nieskończoność. Zrobić topic i czekać na niedzielne losowanie.

W sumie moizna by wziasc udział....tylko ze jade za 2 tyg
                              To nie szkodzi. Jeśli chcesz to ścigaj sie z nami, nieważne czy będziesz zawsze czy nie :wink: .

PS. Witam nowy forumowiczów

Komentarz

• Tylko ze nie jestem dosc szybkim kierowca tzn umiem ale zawsze popełnie jakisl głupi blad i o zegnam....

Komentarz

Pracuję...
                                X