Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT4 - druga seria

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• nie mam Hondy Castrol Mugen NSX (JGTC) '00

Komentarz

• To czas ją nabyć .
      Honda

Komentarz

• a po co mi, żal kasy lepiej coś stuningować już dużo kupiłem takich wozów i mam tylko coś powyżej miliona.

Komentarz

• a po co mi, żal kasy lepiej coś stuningować już dużo kupiłem takich wozów i mam tylko coś powyżej miliona.
          Nie kupić, tylko zdobyć. Będziemy się ścigać w Arcade Mode -> Time Trial.

pasQdo
          Z lotkiem jest tak. Przypatrz się jak mam ponumerowane trasy na pierwszej stronie. Zawsze brałem ostatnią liczbe z losowania w niedziele, i cyfra jedności tej liczby określała przypisany jej wyścig, np.: 45 -> wyścig przy numerze 5. Jeśli taki wyścig już był to schodzilśmy o oczko w dół, aż do skutku, np.: 5. już był, to 4. (5-1) itd.
          W tym wypadku (12 wyścigów) trzeba będzie zrobić dwie tabele po 6, żeby nie brakło numerków...
          Mam nadzieje, że zrozumiałeś :wink: , a jak nie, to w ostateczności mogę to zrobić

Komentarz

• Zamieszczone przez PP89
            Nie kupić, tylko zdobyć. Będziemy się ścigać w Arcade Mode -> Time Trial.
            No niestety, żeby mieć tą furę w trybie Arcade trzeba ją kupić w trybie GT. Tak to już jest w GT4. Honda Castrol Mugen NSX (JGTC) '00 kosztuje bodaj 1.350.000 Cr.

To mam wybrać inną furę czy wszyscy ją sobie zakupią? Niezły wózek, świetne prowadzenie (wiadomo MR). Jak nie to pojedziemy Honda Takata Dome NSX (JGTC) - 2003.

Nie wiem jak Wy, ale ja mam 719 fur w trybie Arcade. W grze jest 729 (PAL).

Komentarz

• ja jej nie kupie bo w obecnej chwili nie dysponuje taką gotówką a nawet jak uzbierałbym to i tak nie wydam kasy na nią. a może castrol tom,s Supra (JGTC).00

Komentarz

• Ja również, nie posiadam żadnego z trzech wymienionych aut. Mam dopiero 26% na nowej karcie pamięci, stara pekła w pół. Jednak nie widzę problemu w zakupie tej Hondy czy Toyoty, i tak komletuje wszystkie auta.
                Proponuje by każdy podał jeden test licencyjny i wytypował auto z klasy (DTM, WTCC, JGTC itp.), oraz trasę. Myślę że będzie to sprawiedliwe. Jest nas 6-u (6 licencji + 6wyścigów klasowych), więc myślę że na jeden tydzień (1 licencja + 1 autko, na wybranej trasie) to chyba niezbyt wiele.

PiotrB podał już swoje typy :

1. Licencja A5 (Grand Valley East - Audi A3 3.2 Quattro - Całe kółko)
                2. Nurburgring Nordschleife - Honda Castrol Mugen NSX (JGTC) '00

Teraz ja podam swoje :

1. Test A-10
                - Track : Suzuka Circuit
                - Car : Honda Integra Type R (DC5) '03

2. Nurburgring Nordschleife - PlayStation Pescarolo C60 Race Car

Oczywiście testy-licencje w GT Mode, natomiast wybrany przejazd w trybie Arcade Mode.

Czekamy na wasze typy.
                Pozdro

Komentarz

• 1. Infineon Raceway (Sports Car Course) --> Toyota Yaris RS 1.5 (J) '00
                  (Stwierdziłem, że nudno będzie cały czas tak szybkimi wozami jeździć i dałem to. Jak Wam nie pasuje to mogę zmienić.)
                  2. Licencja S-1: 1 lap time trial (Twing Ring Montegi)

PS. Ja też nie mam mugena tylko takate, ale mogę go kupić.

Jest nas 6-u (6 licencji + 6wyścigów klasowych), więc myślę że na jeden tydzień (1 licencja + 1 autko, na wybranej trasie) to chyba niezbyt wiele.
                  Osobiście jestem przeciw takiemu rozwiązaniu, z prostego powodu: nie chcę cały czas siedzieć przy konsoli i mogę się nie wyrobić.

Komentarz

• PP89 nie ma problemu, możemy zostać przy początkowej wersji, 1 licencja lub 1 przejazd wybranym samochodem na wybranej trasie ( 1 tydzień ). Chociaż w ten spsób turniej będzie trwał 2 x dłużej.

przykładowo: 6 osób = 6 testów i 6 wybranych przejazdów
                    1 trasa (test licencyjny lub wybrany przejazd) na 1 tydzień = 3 miesięczny turniej ............. Jak chcecie :wink:

PiotrB :
                    1. Licencja A5 (Grand Valley East - Audi A3 3.2 Quattro - Całe kółko)

2. Nurburgring Nordschleife - Honda Castrol Mugen NSX (JGTC) '00

PP89 :
                    1. Infineon Raceway (Sports Car Course) --> Toyota Yaris RS 1.5 (J) '00
                    (Stwierdziłem, że nudno będzie cały czas tak szybkimi wozami jeździć i dałem to. Jak Wam nie pasuje to mogę zmienić.)

2. Licencja S-1: 1 lap time trial (Twing Ring Montegi)

soundtropolis :
                    1. Test A-10
                    - Track : Suzuka Circuit
                    - Car : Honda Integra Type R (DC5) '03

2. Nurburgring Nordschleife - PlayStation Pescarolo C60 Race Car

p.s. Mam nadzieję że będzie nas znacznie więcej ..............

Advan, DJ Moja Stara, Exeqtor, PasQdo, Paweł, Serwer, Spoon, Szymoniec, Witek Enzo i RESZTA mam nadzieję że nie bedziemy musieli na Was długo czekać :wink:.

Komentarz

• Zamieszczone przez PP89
                      Z lotkiem jest tak.
                      No to zrozumiałem. Chciałbym dorzucić od siebie słowo na temat wybieranych samochodów, że chyba lepiej będzie jak zbierze się samochody z jednej klasy tylko i z nich wybierze się 6. Bo np. PiotrB podał samochód, którego już nie ma jedna osoba, a Soundtropolis podał Pescarolo, którego nie ma w Arcade od razu, a kosztuje 4.500.000, więc nie chodzi o wydanie kasy, ale o czas jej zdobycia, przez co rozpoczęcie turnieju będzie się bez przerwy przesuwać.

Komentarz

• 1. Test B-5
                        Car: Mini One '02
                        Track: Tsukuba Circiut
                        2. LeSarthe II - Minolta Toyota 88CV.
                        narancs alternativa

Komentarz

• Czyli trzeba ustalić, że wybieramy fury od razu dostępne w Arcade. To ja zmieniam swój typ na:

Nurburgring Nordschleife - Honda Takata Dome NSX (JGTC) - 2003 (od razu dostępna w Arcade).

Komentarz

• Czyli trzeba ustalić, że wybieramy fury od razu dostępne w Arcade
                            PAMIĘTAJCIE O TYM :wink:

3 miesięczny turniej ............. Jak chcecie
                            Wg mnie super sprawa Będzie dużo zmian w punktacjach, co sprawi że będzie ciekawiej, a nie takie "chop, siup malutka i po sprawie"

Komentarz

• Więc najlepiej to podajcie do końca tego tygodnia swoje propozycje, ja to zbiorę i od niedzieli będzie już można zacząć.

Komentarz

• ja proponuje

-licencje IB 15 Mercedes Evolution II na N-ringu (ktos moze powiedzieć ale my już jeździlismy podobnym mercem, jednak te autko w prowadzeniu ma niewiele wspólnego z wersją Touring) z pewnością dla odwaznych ;>
                                -Trasa Trial Mountain z Rufem Yellowbeard- trasa jak najbardziej pod te autko, już widze jak trzeba bedzie pogodzić widowiskowy drift z dobrym czasem, truuudne :> ale o to własnie chodzi

Komentarz

Pracuję...
                                X