P.S. Wygrałem! Wiem, że jestem słaby i są tu lepsi ode mnie, ale i tak się jaram
Trochę wiary w siebie Dj ! Musisz bardziej uwierzyć w siebie i wtedy pojedziesz jeszcze lepiej. Oczywiście nie można zapomnieć o ciągłym doskonaleniu się.
To były naprawdę świetne mistrzostwa ! Dzięki za udział.
Ja też dziękuję za świetną zabawę. Co do kolejnego turnieju to padł kiedyś pomysł, aby zrobić wyścigi sezonowe, czyli tylko samochodami z danej klasy (DTM, WTCC, JGTC itp.), albo zrobić ponownie na pozostałych misjach i licencjach. Decyzja zależy już od chętnych od wzięcia udziału w kolejnym turnieju.
To chętnych jest... 6. (ja też ) Dobrze. (tylko, żeby nie było tak jak poprzednio )
Czyli są narazie dwie propozycje:
1. Licencje i misje, każdy wie o co chodzi.
2.
aby zrobić wyścigi sezonowe, czyli tylko samochodami z danej klasy (DTM, WTCC, JGTC itp.),
...musiałbyś dokładniej objaśnić :wink:
Nie wiem jak z tym 2. pkt, więc nie wypowiadam się co bym wolał.
Co bym chciał na pewno zachować, to wybieranie rundy na podstawie losowania --> świetne rozwiązanie (pomysł bodaj exe ), reszta... się zobaczy.
Byłoby wszystko jak do tej pory. Jedna trasa na tydzień, zdjęcie do potwierdzenia. Pomysł polega na tym, aby wybrać kilka tras i samochodów DTM (bądź jakiś inny typ) i tylko nimi się ścigać. Co tydzień losowalibyśmy (może być system lotka) samochód i trasę. Co do wyboru tras i samochodów (chodzi mi o początek, żeby mieć gotowe wszystko) każdy mógłby podać swoją trasę i samochód. Każdy by jeszcze sprawdził czy w Arcade posiada dane samochody i trasy. Na początku może być trochę roboty, ale po niej by już poszło jak z płatka. Jak do tej pory wyścig za wyścigiem. Tak wygląda ten pomysł. Teraz zależy kto woli co. Mnie się wyścigi na licencjach i misjach podobały, bo można było sobie czas na cyberscore'a wykręcić . Poza tym można było wykluczyć oszustwa, ale myślę, że jesteśmy zgraną ekipą, każdy potrafi pogodzić się z przegraną/cieszyć z wygranej, więc nie byłoby z tym problemu.
No i wszystko. Aby było sprawiedliwie i ciekawie, proponuję pół na pół.
Czyli połowa wybranych testów w LICENCE CENTRE i druga połowa na wybranych trasach, z wybranymi autami klasy (DTM, WTCC, JGTC itp.) :wink: .
Przykład :
1 tydzień : wybrana licencja
2 tydzień : wybrany wyścig, wybranym samochodem z klasy (DTM, WTCC, JGTC itp.) ....... i tak na zmianę.
No i wszystko. Proponuję pół na pół.
Czyli połowa wybranych testów w LICENCE CENTRE i druga połowa na wybranych trasach, z wybranymi autami klasy (DTM, WTCC, JGTC itp.) :wink: . Co Wy na to ? ? ? [/b]
Jak narazie chętnych jest 6.: PP89, PiotrB, pawel, soundtropolis, pasQdo, dj_MojaStara.
Niech każdy z w/w wymienionych poda dwie rzeczy:
1. Runde z Licencji lub misji (tylko taką jakiej nie było w tym turnieju!)
2. Trase i samochód z jakiej chce klasy.
W ten sposób otrzymamy 12 rund, które się odpowiednio poukłada. No i chyba tyle.
Teraz proszę o komentarz.
PS. Jeszcze jedno: czy ma ktoś ochotę zająć się tym?
Ja mogę się zająć tylko opisz jak wygląda dokładnie system totka. No i niech jeszcze wszyscy zdecydują jaką klasą będziemy jeździć, bo tak wszystkimi na raz to trochę nie teges.
Komentarz