Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Of Topic do Turnieju (1/2007) GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ja do next turnieju bardzo chetnie. A co do license albo DM jestem za Fajny pomysl bedzie duzo zabawy i nie bedzie oszukiwania ;D

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
      Ale jak Wy myślicie... same licencje i driving mission, czy mieszane: licencje, driving mission i tak jak było w poprzednim turnieju, czyli trasa i auto?
      Proponuje zrobić sonde z w/w propozycjami, wybrać np. 10, na których będziemy jeździć i ułożyć kolejność na cały turniej, żeby nie było już problemu typu "on jeszcze nie podał trasy". Tak jak to jest w F1 i WRC. Gdzie się będziemy ścigać wiemy od początku.
      1. Moim zdaniem nie możemy układać kolejności tras i aut (za to lista TYLKO tras wydaję się być wporzo - jak w F1 i WRC). Przecież jeśli te dwie "rzeczy" będą znane 'z góry' to ktoś z Nas może sobie żyłować swój rekord na długo rzed rozpoczęciem danej rundy (np. ktoś na początku zawodów masteruje czas z rundy VIII, bo wie jaka będzie trasa i auto). Żeby jakoś ten propblem rozwiązać propnuję, żeby w każdą sobotę jakaś wylosowana osoba podawała auto.
      2. Co do licencji i DM to czy nie jest tak, że ktoś może podesłać swój mega-czas, który popełnił np. pół roku wstecz? No bo jak udowodnić, że ktoś w tej kwestii nie oszukuje - bo przeciez trasa i auto są już w licncjach "zdefiniowane" od początku?

Komentarz

Co do licencji to nalezało by wyznaczyc pare licencji które nie są krótkie. Po drugie moim zdaniem czy ktoś jeździł wcześniej i wyczajał licencje to nie oszustwo, bo jeśli szliśmy by tą drogą to mozna powiedzieć ze to niesprawiedliwe ze ktoś gra w gt wiecej jak ja, niektórzy poświecają kilka godzin na szlifowanie ja np przewaznie 40min-2h, wiec to ile jeździ to juz jego zasługa i priorytet ile na to przeznaczy czasu. Proponuje wybrac pare licencji lub drving missions ponumerować od 1-9 i wybierać je z losowania w lotka ostatnia cyfra to cyfra misji czy licencji jesli jest to "19: to biezemy uwage "9" jesli misja czy licencja taka juz była to wybieramy o 1 nizszą, w przypadku kiedy wybralismy 1 to zjazd z 1 w dół oznacza liczbe 9 i tak w kółko. Co o tym myślicie ?

jak komuś nie chce sie oglądać lotto to mamy bota na gg pod numerem : 3217426. wystarczy wpisać lotto! abot wyśle wyniki losowań, help lista komend

Komentarz

Zamieszczone przez exeqtor
          a ja bede walczył tym samym na cyberscore.net xD
          odnośnie tego cyberscore mam parę pytań, założyłem sobie tam konto i jeśli jadę wyścig to jadę go w Arcade czy mogę w Simulation? i czy na seryjnych ustawieniach czy mogę grzebać coś w aucie?

Komentarz

Licence i Driving mission oczywiście tak jak gra narzuca, reszta czyli czasy torów bijesz gdzie chcesz, choć oczywiście najlepiej w gt mode, tuning jak i zmiany wskazane . Dowolne autko a najlepiej formula i minolta (na trasy o nierownym podłozu).

Komentarz

od 1-9 i wybierać je z losowania w lotka ostatnia cyfra to cyfra misji czy licencji jesli jest to "19: to biezemy uwage "9"
              Pomysł dobry, ale trzeba przygotować 10 tras i ułożyć od 0-9, bo co byś zrobił, gdyby wyszło np. 20??
              Ja bym proponował Special License: 5,7,8,11,16
              Co do DM nie mam pojęcia, które wybrać...

Komentarz

jak by wyszło 20 to biore ostatni cyfrę składową tej liczby czyli 0 odejmując -1 wrcam do poczatku czyli 9 takie koło 1>2>3>4>5>6>7>8>9 no chyba ze mozna było by wziąść 1 cyfre wtedy juz problem by niewystępował.
                Dm odradzam misje z długim czekaniem na start. DM spoko są 11,17,i ta na laguna seca fordem gt, trzeba zajrzec poprostu . To jak podoba sie pomysł z licence i Dm ? bo mozna juz by było powoli wpisywać trasy

Komentarz

Zamieszczone przez exeqtor
                  Licence i Driving mission oczywiście tak jak gra narzuca, reszta czyli czasy torów bijesz gdzie chcesz, choć oczywiście najlepiej w gt mode, tuning jak i zmiany wskazane . Dowolne autko a najlepiej formula i minolta (na trasy o nierownym podłozu).
                  Nie zgodze sie z Toba Nie masz jakichkolwiek szans probojac pobic Śjakiś rekord na cyberscore.net formulka w trybie GT Mode. Chociazby dlatego ze pojazd jest ciezszy o 55kg i posiada slabszy osiagi (o ok. 250 KM dokladnie nienapisze bo juz jakis czas temu pomykalem formulka). Natomiast tryb GT Mode nadaje sie do robienia rekordow innymi samochodami np. Playstation Pescarolo lub Toyota Minolta które niemaja sobie równych na niektorych trasach (Circuit De La Sarthe II, Nurburgring, Super Speedway oraz mozna probowac na innych trasach na ktorych liczy sie predkosc np. Seoul).
                  Tak wiec Formulka TAK , ale tylko w trybie Arcade

Komentarz

Jak jest z tym lotto? W ogóle nie siedze w temacie.... Losowania są codziennie, czy w jakieś konkretne dni?

Moja propozycja na rundy:
                    Special Licence: 5, 7, 8, 11, 16 + Licence IA: coffee break
                    Driving Mission: 11, 12, 13, 17
                    W sumie 10. Tylko ponumerować, jakieś zasady i jazda od poniedziałku.

Ps. Myśle się tym zająć, tylko nie wiem jak z tym lotkiem...

Komentarz

BIBIKING, to oczywiste lecz podałem mu mozliwości a to która jest najbardziej dogodna to oczywiście GT mode.
                      A tak poza tym to serdecznie GRATULUJE 1st. Place na Cyberscore.

A co do losowań lotto to bierzemy aktualny wynik po losowaniu w dniu którym wybieramy trase 21:55 Studio Lotto (w przerwie filmu)

Komentarz

PP89 Nice, czytelne i profesionalne. Oczywiście zgłaszam się

Komentarz

ok, exeqtor -> zapisany

Komentarz

też się zgłaszam

Komentarz

i ja tez

Komentarz

I'm in

Komentarz

PracujÄ™...
                                X