Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Happy New Year tournament
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: Happy New Year tournament
Zamieszczone przez PP89Zamieszczone przez lord_andreWyłączyłem TCS i ASM , bo chcę czuć jak jeździ autotak trzymaj
Zamieszczone przez lord_andrePo Wielu próbach z właczonym TCS i ASM udało mi się wycisnąć...
P.S; Naruciak a ja mam dla Ciebie podpowiedź, abyś zaapelował do driver'ów o to aby wrzucali jednego ostatecznego screen'a albo bierzącą edycje poszczególnych postów gdzie znajduje się screen z best timem bo to ułatwi Ci klasyfikacje. Naprawdę będzie Ci łatwiej zakończyć rundę bo nie będziesz musiał latać między stronami i szukać najlepszego wklejonego czasu i unikniesz sporów i problemów. PZDR.rozbujamy tą bude na nowo
Komentarz
-
Najwięcej pracy muszę poświęcić pierwszemu zakrętowi, w niego trzeba się poprostu WBIĆ i właśnie na nim można najwięcej zyskać a cała rzesza to już formalność. A drugą sprawa to dość długa prosta na tym torze i wbrew pozorom na niej też można zaoszczędzić parę tysięcznych sek. bo wystarczy looknąć na krzywą mocy i nie czekać do "odcinki".rozbujamy tą bude na nowo
Komentarz
-
Zamieszczone przez mleczny87można zaoszczędzić parę tysięcznych sek. bo wystarczy looknąć na krzywą mocy i nie czekać do "odcinki".
Komentarz
Komentarz