Ale jedna rzecz widzę nie prawidłową... czemu Witek przeniósł ten temat do działu GT4? Równie dobrze może być w GT2, albo w GT5... powinien zostać tam gdzie był, bo np. ja tego działu nie odwiedzam (nie mam ps2, a komp za słaby na emulacje).
Przypominam, że czasy turniejowe wrzucamy po ustaleniu Deadline'u. Dlatego na razie nie śrubujcie tak zawzięcie czasów, bo jeszcze jest trochę czasu :wink: Chyba, że chcecie zapodać czas dla porównania z innymi (jak ja, lub inni).
Mysle, ze to wystarczajaco duzo czasu, by zrobic jedno kolko. Co na to inni?
No i elegancko myślę że wystarczająco dużo czasu, ustalam deadline taki jak powyższy.
Zamieszczone przez ignac8
Dla mnie to nie ma sensu przy takich dysproporcjach. Wykreślcie mnie.
No szkoda że się wykruszyłeś Twoja sprawa. Ale my chyba jednak spróbujemy :wink:
Kij to walczymy w 4 nie jestem master ale postaram się jak mogę :wink:
A ja mam pytanie z związku z tym turniejem (dziś zaczynam jeździć).
A mianowicie, na pierwszym okrążeniu czas siłą rzeczy jest gorszy, ponieważ nie ma lotnego startu, a podczas dalszych okrążeń już jest. I tu moje pytanie - jest dozwolone podanie czasu z dalszych okrążeń :wink: ? Dyskusji nie przekopałem, a w regulaminie nie ma o tym wspomniane ...
Edit. No i pierwszy zgrzyt. W mojej wersji USA nie ma tych konkretnych dwóch wersji NSX
Komentarz