Oj... Widze, ze jednak powoli sie sypie. Jedynie GT2 trzyma poziom i wystawila pelny 4osobowy sklad. Co z reszta druzyn? Co z reszta uczestnikow?
Yyy no jak Witek odpadnie w tej rundzie to nic się nie stanie. Zostanie akurat 4 pod warunkiem że każdy wykręci czas inaczej będzie problem. Jak widać chłopaki z Gt4 na razie ładnie dotrzymują słowa. Tylko gt5 kuleje
Na oponach Control ciężko się jeździ, samochód jest bardzo podsterowny, wręcz sam ciągnie na bandę. Czasem gdy myślisz, że zmieścisz się w zakręcie, że dasz radę wyjść na prostą, nagle okazuje się, że samochód leci na bandę (jak w przypadku JISAWA na nakręconym przez niego filmiku). Jednak wypadało by się starać nie obijać o bandy :wink:
Osobiście mam sposób jak mieścić wóz w zakrętach, dużo pomógł mi w tym JISAW, jednak jak widzę, w zakręcie pierwszym jedzie zupełnie inaczej niż ja.
Wiem, wiem bo źle wszedłem w ten zakręt :wink: i wyleciałem na końcu ale przeważnie się mieszczę w tych zakrętach.
Jakiś czas do tyłu zrobiłem porównanie jadąc normalnie i po bandzie. Jadąc po bandzie uzyskiwałem gorsze czasy niż jadąc normalnie :wink: Chyba ta trasa nie nadaje się do jazdy po bandzie :wink:
Swietnie. Brakuje Nam (GT2) jeszcze tylko jednego czasu. Dreadlock... liczymy na Ciebie :wink:
Do deadline'u mam jeszcze trochę czasu, więc spokojnie damy rade. Póki co 1.10.XXX jak da rade poprawić to fajnie jak nie to wskoczę z takim ale powalczę jeszcze.
Komentarz