Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] GT2-GT4-GT5 Battle!

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Dyskusja] GT2-GT4-GT5 Battle!

Zamieszczone przez duffy20
    zakręty 3 i 4 są najtrudniejsze, na nich właśnie tracę najwięcej czasu. W weekend spróbuję je rozgryść
    Mówisz o tych dwóch nachylonych nawrotach? Łatwo na nich złapać nadsterowność. A jak się już ją złapie, to łatwo polecieć.

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Uwaga:
    Jeździmy seryjnymi autami!
    Mojego NSX mam z Used Cars z Simulation Disc. Nic przy nim nie majstrowałem. Jedynie zakup opon Control.

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Toyo-I tak wykręciłeś niezły czas ja dla zabawy na próbę robię w granicach 1.10.XXX :wink:
    Na oponach Control? Jeśli wyczujesz wóz, to na pewno zejdziesz poniżej 1:10 :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
      Ja też jadę w Arcade. Wystarczy po przeniesieniu na tor wybrać "Exit", a przenosi nas na ekran z opcjami typu "Try again", "Ghost type" i właśnie jest tam opcja "Settings".
      Toyo? Przeciez jedziemy seryjnymi samochodami, wiec setup jest zbedny. Kupujesz opony i jedziesz.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
        Toyo? Przeciez jedziemy seryjnymi samochodami, wiec setup jest zbedny. Kupujesz opony i jedziesz.
        Po prostu małe nieporozumienie. Czyli po prostu dajemy tak, by możliwie jak najlepiej wyczuć trasę i auto. Lepsze wyczucie, lepsze czasy :wink:

P.S. Szczerze mówiąc, to jeszcze 2 dni temu myślałem, że turniej nie dojdzie do skutku, a jednak

Edit: żeby nie było, to chodziło mi o zwykłe "settings", czyli np. zmiana parametrów przełożeń, ustawienia skrzydeł (przy NSX brak takiej opcji) itp. Nie miałem na myśli tuningu (np. zwiększenie mocy, zawieszenie full custimoze).

Komentarz

W GT4 nie da się nawet zmienić przełożeń Szkoda, bo bym trójkę przykrócił.

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
            W GT4 nie da się nawet zmienić przełożeń Szkoda, bo bym trójkę przykrócił.
            I tak settings jest niedozwolony.

Komentarz

Toyo, zamet niepotrzebny robisz.

Jedziemy seryjnymi samochodami. Jedyne co mozemy zmienic to opony (w naszym przypadku na Real). Nie mamy dostepu do przelozen, zawieszenia czy innych podzespolow. W niektorych wozach mozna zmienic ustawienie skrzydel, ale w NSX nie ma takiej opcji. Koniec.

Komentarz

Panowie ile kółek na oko dzisiaj zrobiliście?

Komentarz

Dwa. Przejechałem dwa kółka, jedno zapoznawcze, drugie pomiarowe. Ogólnie przejazd "na sucho", jeszcze samochodu nie wyczułem odpowiednio.

Komentarz

Wczoraj ok. 60, dzisiaj 50okr.

No i udało mi się poprawić czas
                    i tyle..

Komentarz

Panowie spokojnie. Wrzućcie swoje wstępne czasy jak chcecie, ale nie rzucajcie się od razu do ich poprawiania :wink:

Poczekajmy aż wszystko będzie gotowe do ingauracji to zacznie się jazda.

Komentarz

Ja się staram na razie zjednać z samochodem, już tor jazdy sobie wyrysowałem na kartce, teraz jeszcze muszę określić prędkość i bieg w danym zakręcie, a po tym już kręcę

Komentarz

Ja osobiście już wszystko sobie obcykałem. Nie powiem że do perfekcji bo jak przyjdzie co do czego to będę miał najgorszy czas :wink: :wink:
                          Na naszych oponach firmy "gówienka" nie mam już takich problemów jak na początku więc myślę że będzie dobrze :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                            będę miał najgorszy czas :wink: :wink:
                            Obyś się nie zdziwił. Tragicznie mi idzie.

Komentarz

Dread, dowal jakiś deadline, bo nie wiem kiedy zacząc jeździc. :mrgreen:
                              http://najalternatywniej.blogspot.com/
                              keep calm & carry on
                              digart - lastfm
                              ---
                              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Panowie cerpliwości :mrgreen: Rozumiem, że się palicie do jazdy, ale spokojnie, bez nerwów :mrgreen:

Jak wszyscy będą gotowi, to meldować się. Wtedy Dread będzie mógł ustalić deadline.

Komentarz

Pracuję...
                                X