Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

TURNIEJ 1/4 MILI - kto szybszy...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: TURNIEJ 1/4 MILI - kto szybszy...

A jak tak sobie myślałem i zaproponuję. Co byście powiedzieli na coś takiego.
    1/4 mili na Test Course. Oczywiście wygrywa ten z najlepszym czasem. Ale bez narzuconego samochodu. Każdy jedzie tym na co ma ochotę. Oczywiście samochody bez "Racing Modification". Nie żadne Minolty, Escuda i inne wyścigówki. Zwykłe seryjne samochody, poprzerabiane na maksa i poustawiane według swoich potrzeb. Jak kto lubi na automatach czy manualach, z TCS czy bez. Nie miało by to znaczenie. Jedyny wymóg to samochód seryjny, tunning dowolny tak samo jak ustawienia. Co wy na to? Jak głupi pomysł to możecie mnie zmieszać z błotem

Komentarz

Zamieszczone przez Aba
      A jak tak sobie myślałem i zaproponuję. Co byście powiedzieli na coś takiego.
      1/4 mili na Test Course. Oczywiście wygrywa ten z najlepszym czasem. Ale bez narzuconego samochodu. Każdy jedzie tym na co ma ochotę. Oczywiście samochody bez "Racing Modification". Nie żadne Minolty, Escuda i inne wyścigówki. Zwykłe seryjne samochody, poprzerabiane na maksa i poustawiane według swoich potrzeb. Jak kto lubi na automatach czy manualach, z TCS czy bez. Nie miało by to znaczenie. Jedyny wymóg to samochód seryjny, tunning dowolny tak samo jak ustawienia. Co wy na to? Jak głupi pomysł to możecie mnie zmieszać z błotem
      A może być 1/4 mili na las vegas strip?
      To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

Myślę, że może być. Jak dla mnie to OK. We dwójkę to już można pokonkurować, bo tak samemu to słaba zabawa :wink:

Może być.

Komentarz

RYO wez się najpierw porządnie za jeden turniej a nie próbuj ożywiać każdego na forum

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
            RYO wez się najpierw porządnie za jeden turniej a nie próbuj ożywiać każdego na forum
            spokojnie nie chcę żadnych kłótni
            To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

Zamieszczone przez Ryo
              Zamieszczone przez Kamil210
              spokojnie nie chcę żadnych kłótni
              ja też nie

Tylko po prostu najpierw zajmij się porządnie jednym turniejem który już zacząłeś a potem się wez za następny jak jesteś tak ambitny,przecież nie da się robić wszystkiego w jednym momencie :wink:

Komentarz

Pracuję...
              X