Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

TURNIEJ 1/4 MILI - kto szybszy...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• TURNIEJ 1/4 MILI - kto szybszy...

Witam!

Mam propozycję - kupmy sobie po takim samym samochodzie (np. jak kolega w osobnym topiku chwalił się Audi RS4) i zróbmy z niej maszynkę do wyścigów na 1/4 mili - kto pochwali się najszybszym wynikiem i najlepszym setupem? Czekam na Wasze wyniki!!

Przy okazji - jaki jest Wasz najlepszy wynik na 400 metrów jakimkolwiek samochodem?
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Wrazie czego to zróbcie sobie save'a, żebyście mieli to jako dowód.

Komentarz

Ma się rozumieć Panie Kierowniku! Żeby później jakiegoś zmyślania nie było i wyników w okolicach 4-5 sekund!
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

najlepszy czas wogole 9.150 Audi RS 4 w Las Vegas nad nim najwiecej siedzialem heh A tak to jeszcze chyba Spoon S2000 chyba bylo 9.900 ale jescze sie upewnie i podam dokaldnie
        NSX rulezz :]

Komentarz

Ja skupiłem się na razie tylko właśnie na Audi RS4 - długo się męczyłem, żeby zejść poniżej 9 sekund no i wreszcie udało się osiągnąć 8.986 s. :-)

To teraz może po NSX-ie i szlifujemy czasy? )))
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Nooo ja jestem za NSX tylko ktorego wziasc przeciez jest kilka modeli a tak przy okazji wczoraj jescze udalo mi sie wykrecic 9.143 RS4 ;]

Komentarz

Troche sie juz pobawilem i Honda NSX Type R '02 osiagnalem najlepiej 9.541 dalej kombinuje i kto wie co jescze w tym diable siedzi

Komentarz

hmmm

Witam troche mnie niebyło na forumie... ale ta matura ehhh... ale w końcu zdałem na "5" hehehe...
                Przyznaje bez bicia że moje Audi RS4 Czerwony Combiak 628KM 1/4 mili "przelatuje" w czasie 09.651 wstyd bo z tego co czytalem we wczesniejszych postach DJ Brabus podajże osiągnął czas 08.986. Ja niestety niedaje rady. Próbowałem zmieniać ustawienia skrzyni, opon, ale chyba jest to spowodowane tym że ja poprostu niekupiłem ostatniego "odelżenia" i stąd trace cenne ułamki sekund... (CHYBA)
                http://www.kristofear.prv.pl

Komentarz

Mnie tez nie bylo ze 3 dni heh cos mam z netem. No ale przez ten czas wycisnalem z Audi RS4 9.039 to moj najlepszy czas jaki kiedykolwiek uzyskalem lepszego jakos nie moge modze i modze ale nic. Za to teraz trzeba sie powaznie za NSX wziasc jak narazie the best time na 1/4 mili to 9.449 (nie jestem na bank pewien ale chyba tak).

Komentarz

WITAM WLASNIE WYKRECILEM CZAS NA 400M 8.882 S OCZYWISCIE AUDI RS 4!!!! POZDRAWIAM
                    zobacz naszą wyprawę na Świnicę

Komentarz

WITAM!!!! SPRÓBOWALEM POSZALEC NA 400 M SKYLINEM GT-R 99r I WYKRECILEM NA 400 m 8,596 A TO DOPIERO POCZATEK JAK TROCHE POSIEDZE NAD USTAWIENIAMI TO MOZE UDA MI SIE ZEJSC PONIZEJ 8 s!!! KUPCIE SOBIE TEGO NISSANA I NAPISZCIE JAKIE CZASY WYKRECICLISCIE!!!! POZDRAWIAM

Komentarz

WITAM WLASNIE UDALO MI SIE JESZCZE WYKRECIC LEPSZY CZAS 8.841 (AUDI RS 4)!!!!!
                        JESZCZE POSIEDZE I BEDE PRÓBOWAŁ!!!!!! JAK KTOS CHCE DAJCIE MAILA TO PRZESLE WAM FOTKE CZASU JAK KTOS NIE WIERZY!!!! POZDRAWIAM!!!!

Komentarz

Krótkie zapytanko techniczne - kręcicie czasy na manualnej skrzyni czy automatycznej? Warto się chyba również podzielić, kiedy zapinacie nitro.

Ja NOS odpalam w granicach 2-3 biegu no i jeżdżę na automacie....
                          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

WITAM JA KRECE TEZ NA AUTOMACIE!!! A NOS WYWALAM ODRAZU NA 2!!!!!! JAK KTOS CHCE BO WLASNIE ZROBILEM FOTKI MOJEGO CZASU!!! NIECH NAPISZE NEO5@TENBIT.PL TO PRZESLE!!!!! YARO 8.841 AUDI RS 4!!!!!

Komentarz

Ja tez na automacie a nitro odpalam na 2 albo koniec 1 ;]

Komentarz

Pracuję...
                              X