Deep Forest to mój ulubiony tor muza z anime Wangan Midnight
Wrzuciłem reguły kolejnej rundy, wóz jest dostępny raczej od początku gry, deadline 2 tygodnie, żeby każdy miał czas zrobić dobry czas i jeszcze go poprawić
Turniej umarł? :] Deadline 7 października, przypominam, jeżeli ktoś jest zainteresowany.
Ja niestety nie miałem czasu zrobić czasu, ale zamierzam to nadrobić!!! Także zapraszam do walki!
Turniej umarł? :] Deadline 7 października, przypominam, jeżeli ktoś jest zainteresowany.
Ja niestety nie miałem czasu zrobić czasu, ale zamierzam to nadrobić!!! Także zapraszam do walki!
No to niestety, dlatego trzeba wrzucać zdjęcia od razu jak się da, nawet z prowizorycznymi czasami. Wygrał Karaluch, gratuluję! Ja nie wrzuciłem swojego czasu, ale miałem gorszy :]
Tak jak ja odwaliłem zrobiłem czas słaby bo słaby ale zrobiłem i zapomniałem o deadline, myślę sobie "wkleję dziś" a tu już po ptakach
Ale mam nadzieje że kolejna runda jakoś mnie zmobilizuje :wink:
hej już się poprawiam. może macie jakiś pomysł aby urozmaicić troche wyścigi , ja pomyślałem o wstecznym.... ale po próbach gdzie kolwiek , bez kontroli trakcji ... uch szkoda gadać ... ale chociaż sie pośmiałem...
Komentarz