Spoko jestem tu nowy i nie chcę robić zbędnego zamieszania Nie ma się co irytować Dałem tylko pomysł na ulepszenie tego turnieju.
Następnym razem napisze na PW do organizatora
Nie chodzi mi konkretnie o Ciebie, tylko o ogół...ludzie składają wiele propozycji chyba nawet się nad nimi nie zastanawiając, myślą "organizator to jakoś zrobi..." - A dostało się akurat Tobie. Sorry, poniosło mnie.
Wybaczam :mrgreen: W końcu to temat dyskusyjny i każdy się może wypowiedzieć.
Może w dalszej przyszłości mój pomysł się rozwinie?
Wracając do rundy to ciężko mi wykręcić lepszy czas niż czas 190E...dobry jest...
ale do 17 myślę że go pobiję
Spokojnie panowie wszystkie propozycje tu czy na PW mile widziane. Jednak...
Pepto85- wczytaj się w tamten mój post. Na razie nie chcę wprowadzać rewolucji. Myślę nad wprowadzeniem punktacji (trochę rywalizacji o punkty i tytuł "pierwszego kierowcy wyścigowego GT" dobrze zrobi :mrgreen: )
Tak jak mówiłem że trzeba pomyśleć nad organizacją rund i ewentualną punktacją. Obecny system jest dobry ale po wprowadzeniu punktów będzie nie sprawiedliwy.
Bo wiadomo że zwycięzca rundy kolejną będzie organizował "pod siebie". Więc dobrze by było by każdy uczestnik mógł zorganizować jedną swoją rundę.
Ale tu są problemy bo co gdy nagle ktoś będzie chciał się przyłączyć albo ktoś nagle zrezygnuje?
Dlatego proszę o waszą pomoc i kreatywność. Póki co zastanówmy się nad tym problemem.
Wszelkie inne sugestie piszcie nieco później albo na PW.
PS:Sam mam kilka pomysłów na inne, kategorie konkursów np.FR Challenge itp.
Ale nic z tego nie wypali jeśli nie opracujemy w miarę dobrej metody organizacji i punktacji
Doceniam ale z wyścigów zrobiło by nam się drugie License Center.
Z tym totolotkiem dobry pomysł może każdy wymyśli rundę i da jej numerek od 1-80 i ostatnia wylosowana liczba w multi wskaże runde. (tą której cyferka była najbliżej)
Burza mózgów panowie.
Chyba że zostawiamy tak jak jest albo przekwalifikowujemy na inny rodzaj turnieju (Turniej FR,4WD czy określonej Marki)
Mnie się podoba obecna formuła a dzięki punktom rywalizacja by nabrała rumieńców :wink:
A że ktoś by pod siebie rundę miał robić, nie widzę problemu: tym większa satysfakcja jak ktoś inny wygra . Poza tym i teraz chyba nikt nie wybiera wozu który kompletnie mu nie pasuje itd.
No niby to nie jest problem ale jako porządny "orgazm...yyy orgazmator..... ORGAnizator " musiałem to powiedzieć by zapewnić względną sprawiedliwość dla każdego uczestnika. :wink:
To pomyślcie jeszcze i w najbliższym czasie podejmiemy decyzję co robić.
PSamiętajcie że runda może być organizowana zupełnie dowolnie. Może to być Arcade mode ale i GT mode gdzie można kombinować z ustawieniami itp. Zupełna dowolność organizatora rundy
PSamiętajcie że runda może być organizowana zupełnie dowolnie. Może to być Arcade mode ale i GT mode gdzie można kombinować z ustawieniami itp. Zupełna dowolność organizatora rundy
Co do tego miał bym pewne wątpliwości.jak narazie sprawdzane są nasze umiejętności prowadzenia ,a gdy to będzie GT Mode-ustawienia :wink:
Komentarz