Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] BelegU$

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] BelegU$

Nie weim czemu, ale sesja z Prelude (piękny wóz btw.) wydaje mi sie jakaś zwykła poza dwoma ostatnimi, które bardzo mi sie podobają
    9. nie podoba mi sie
    10-13 też mi sie wydają jakieś takie... zwykłe. I jakoś mi sie dobór samochodów nie podoba
    Nissan Stagea na El Capitan wyszedł całkiem nieźle, choć mam wrażenie że troche za szerokie kadry wybrałeś.
    Sirion - bardzo mi sie podoba, ostatie jest chyba najlepsze w sesji

Wiem, wiem marudny jestem.
    ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Będę szczery sesja zaliczona do nie udanych. Ciężko cokolwiek więcej powiedzieć nie widzę ani jednego które może mi się podobać.

Komentarz

Ładne zdjęcia Hondy - Przyjemne torowe pstryki. Najbardziej do gustu przypadła mi siódemka - Bardzo, bardzo dobry shot.

Jeśli chodzi o Skyline to tylko numer dziesiąty - Auto co prawda wygląda jak wklejone...ale to tło, rozmycie...i ten klimat trackdayu (auta nowsze, starsze...słabsze i mocniejsze) bardzo lubię.

Kombiak...? Hmm...tutaj raczej wszystkie są zwykłe...nie ma kiepskich...ale nie ma też porywających.

Ten bobek na LV to moim zdaniem najsłabszy punkt tej sesji. Po prostu takie "rozwalenie tematyczne" do Ciebie nie pasuje.

Komentarz

9 i 11 tragiczne, nie powinny się w ogóle tutaj znaleźć, reszta ok :mrgreen:

Komentarz

Jestem. Zadowolony. Z. Tej. Sesji. Dla mnie - chyba najlepsza jaką popełniłem.Wyjątkowo bez Photoshopa, bo tym zdjęciom chyba go nie potrzeba...

N'joy. SuiCune Out.

Komentarz

pr0.... fantastyczna sesja. Bez PSa? No to gratuluje, tyle wyciągnąc z leciwego PS2... świetne kolory - zarówno jakościowo, jak i dobór ich do samochodów
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Wykonanie ok, stylistycznie nudnie. Jedynie ostatnie mi się bardzo podoba, a reszta dosyć średnio : <

Komentarz

Samochody ładne, ale otoczenie szare, bure i ponure...

Komentarz

6 i 7
                    Ogólnie szału niema ale ładne zestawienie aut.

Komentarz

Niegdyś nakręciłem trailer pewnego planowanego przeze mnie opowiadania:
                      [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wGFo11jGWX0[/youtube]
                      Jeśli kogoś interesuje taka "żałosna twórczość" i/lub wciągnęło go "opowiadanie BelegU$'a z Ringu" (patrz-Nurburgring Nordschleife League) i lubi klimaty wyścigów górskich - zapraszam:
                      http://zazakretem.rox.pl/

Komentarz

Opowiadanie genialne Z rozpędu przeczytałem od razu wszystkie 3 części, naprawde wciąga i ma "to coś". Wprawdzie znalazło by sie pare błędów stylistycznych (szczególnie w "Pilocie") ale i tak jest świetnie. Gratuluje i z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy :wink:
                        ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Miażdżysz mnie...

Komentarz

Cholernie genialne stary

A fragment jak koleś kupował sierrę, aż się wzruszyłem

Komentarz

Ja bez entuzjazmu przeczytałem kawałek pierwszego i jakoś nie powaliło mnie na kolana.
                              Dużo dziwnego opisu a mało akcji. Bawisz się w opisy "mechaniki" podczas gdy prowadzony jest pościg. Akcja powinna być opisywana dynamicznie z użyciem różnych technik stylistycznych dzięki temu wrasta dynamika. To uatrakcyjnia czytanie. Zaś nowinki techniczne itp.powinny stawiane być w tle lub odpowiednim momencie.
                              Bo wydaje mi się że w tym kawałku po prostu rozmyły mi wyobrażenie wyścigu.

Pomijając kilka potknięć "zazębione zębatki" "masło maślane" tekst wydaje się całkiem dobry.
                              Specjalistą nie jestem a z Polskiego nie miałem 6 w dodatku oceniłem po fragmencie przeczytanego tekstu dlatego moja ocena może nie być fachowa.

Niemniej jednak wyraziłem swoje zdanie i mam nadzieje że nie sprawiłem Ci tym przykrości. :wink:

Komentarz

2 i 3 część lepsze do pierwszej :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X