Fotki bardzo, ale to bardzo ładne (znacznie lepsze od Moich) :wink:
Nie będe opisywał wszystkich zdjęć, gdyż byłoby to trudne i bardzo długie
Pierwsza fotka jest kompletnie nie udana i moim zdaniem jest najsłabszym punktem sesji.
Fotki M5 na wyrównanym średnim poziomie.
Zdjęcia z Fiacikiem 500F moim zdaniem dobre tylko, że "pięćsetka" raczej nie rozwija takich prędkości by obraz naokoło był rozmazany :wink: .
Pierwsza fotka z Jaguarem E bardzo dobra, ładnie uchwycona perspektywa i drift staruszkiem, druga poprawna, ale bez rewelacji.
Fotki z latającymi autami przypominają mi bardzo zabawy Hot Wheelsami z dziećinstwa, ale przyznam, że są na prawdę dobre.
Ostatnia z latających jest najlepsza, z fotek tego typu, również miejsce Laguna Seca które posłużyło Ci za Hot Wheelsowy tor jest bardzo ładne.
Czerwona RX-7 i fotki moim zdaniem są najsłabszą serią w sesji co nie oznacza, że są be i fuj po prostu zbyt ZWYKŁE.
Zielona RX-7 wyszła już lepiej.
Czarna RX-7 to już poezja zwłaszcza na pierwszym zdjęciu serii po prostu świetna.
Mitsubishi Legnum nie jest raczej autem do driftu aczkolwiek fotka nie najgorsza.
270R i jego fotka bardzo mi się spodobały, też lubię robić fotki na Twin Ring Montegi i jego wspaniałym słońcem.
300ZX - Bardzo piękne zdjęcia, przez chwilę nawet miałem odczucie, że to szaleństwa po Istebnej, ale potem patrzę, przecież to El Capitan.
Skyline na pierwszej fotce ślicznie na drugiej kiepsko, za bardzo ją "wyblakowałeś"
Pomyśł ze strażnikiem Ram'em dobry ale mam odczucie, że skopiowałeś go trochę ode mnie (chodzi o zdjęcie Ram vs. 500F), ale może mi się wydawać :wink:
Subaru Legacy śliczne a fotka na wysokim poziomie, ładne ma koła
Fotki ze śnieżnym TVR'em średnie, ale nie najgorsze
Najlepsza fotka sesji to Subaru Legacy moim zdaniem
Ogólnie sesja na 5,1/6,0
Wielkie dzięki wszystkim za komentarze Nie spodziewałem się tak dobrych ocen.
Lukas - akurat mi się Twoje zdjęcia bardziej podobają. Takie bardziej "pod mój gust", mi rzadko się takie udaje zrobić. Takie... delikatne, z "pomysłem" są te Twoje.
A co do rzekomego wzorowania się na Tobie w zdjęciu z Dodge'm RAM'em - to jedno z njastarszych zdjęć w serii. Dowodem na to niech będzie ta dyskusja, gdzie na 4 stronie piszę o tym bugu, bo właśnie go odkryłem. To właśnie wtedy zrobiłem to zdjęcie. Oto mój post, z 20 września 2007:
Bardzo sympatyczny bug:
Wziąłem sobie w Arcade Dodge'a RAM 1500 (taka wielgachna ciężarówka P). Koni koło 300. Startuje na Nurb. Lista wozów, z którymi startuje (mniej więcej z pamięci):
- VW Bettle (stary grabusek)
- Honda Today G
- Honda Life Step Van
- Honda Z-ACT
Itp...
Start wyścigu. Na "rozbiegówce" bracia mniejsi z przodu, mój bydlak na tyłach. Wyprzedziłem zaraz po starcie i postanowiłem się "zabawić". Odstawiłem ich na pół minuty (bez problemu) i zablokowałem most (stanąłem w poprzek). Biedaki nie umiały przejechać. Następnie (popychając go) pomogłem wygrać wyścig Garbusowi, bo go lubię...
... naprawdę sympatyczne
Nie martw się, to na pewno nie był plagiat. Po prostu udało nam się zrobić podobne zdjęcia, nie wiedząc o tym
Ja sie postaram i wynagrodzę Wam te jednozdaniowe opisy całych sesji i tym razem opisze każde zdjęcie osobno.
Mała legenda: I1 - pierwsza fotka w pierwszej sesji ;]
I1. Niedobre zdjęcie.
II1. Takie mroczne... Podoba mi sie
II2. Genialne. Gdyby tylko ta M5 jechała równolegle do drogi byłoby idealnie...
II3. Może pod względem tech. nie jest to dobre zdjęcie, ale mi sie podoba. Ciekawie wyszedł rant felgi i ten dym
II4. Troszkę za ciemne... naprawdę ciutkę, ale zdjęcie odrobinę straciło, bo także jest wspaniałe.
III1. Uwielbiam fotki z 500... zawsze są takie sympatyczne. To, jak to auto próbuje byc rajdowcem na tym zdjęcie jest urocze
III2. W sumie j/w chociaż mniej mi się to zdjęcie podoba od poprzedniego.
III3. Takie... tapetowe + za to
IV1. Nieźle się komponuje
IV2. Gdyby w tym miejscu nie było cienia...
V1. Ależ mi się podoba ta sesja... te auta jak powiedział już Lukas , są takie zabawkowe W dodatku na tej fotce widac dobrą rekę autora
V2. Czasami podczas wyścigów są takie śmieszne sytuacje i często się chce uwiecznic je na fotkach, ale z doświadczenia wiem, że nie zawsze zdjęcia wychodzą dobre (np. moja sesja driftu Minolty i innych race carów AI na Sarthe ) Przykładem tego może byc także ten screen, choc wcale nie twierdzę, że jest zły... po prostu lekko odstaje od reszty
V3. j/w
V4. Tu zdecydowanie lepiej... fantastycznie
V5. Ciut więcej dołu i byłaby fotka więcej niż marzenie... tak ma "tylko" marzenie
VI1. Takie... jakby to ując... perspektywiczne Mi nie przypadło do gustu, ale to dobre zdjęcie.
VI2. Tu już lepiej
VI3. j/w
VI4. Nic specjalnego...
VII1. Opinia dosyc podobna do numeru 1 z poprzedniej sesji.
VII2. Ciekawie tło wyszło.. jestem na tak.
VIII1. Nie jestem fanem fotek z driftu, ale będąc obiektywnym do bólu uważam że ta fotka jest b. udana.
VIII2. j/w
VIII3. To już mi znacznie bardziej odpowiada.
IX1. Bez rewelacji... jest dobra i tyle
X1. Troszkę obeznana pozycja, ale nadal zdjęcia robią wrażenie.
XI1. Jak jest dym to dobrze - jak nie ma to już gorzej
XI2. Fajne zdjęcie.
XI3. Jeszcze fajniejsze
XII1. Troszke dziwnie wyszedł ten samochód, ale ogólnie jest znakomicie.
XII2. Lubie mroczne zdjęcia, ale tu jest za ciemno
XIII1. Gdyby nie te piksele na Dodgu... to byłoby jeszcze lepiej niż idealnie... ale wiem, że to nie Twoja wina i za to zdjęcie dałbym 11/10
XIV1. Trochę Legacy do Speedstera nie pasuje, ale wykonanie zdjęcia super
XV1. White on white :mrgreen: Fajnie to wygląda.
XV2. j/w
Ogólnie wszystkie zdjęcia na 9/10
Myślę, że gdybyś te zdjęcia pokazał wczęsniej to niektóre oceniłbym entuzjastyczniej, bo są już trochę oklepane. Nie zmienia to faktu, że żadnych usterek pod względem wykonania nie było
Miło to słyszeć o Swoich fotkach, a odnośnie RAM'a to wszystko już jasne, i przyznam, że też lubie się tak pobawić czasem
Fotki opisywałem, więc nie będe się powtarzał :wink:
Czekam na kolejne
PS.Ależ nam się Witek Enzo rozpisał . . . . . . nadrabia jeszcze jak . . . .
Wszystkim dziękuję za komentarze. Nowe zdjęcia już wkrótce Zachęciliście mnie do powrotu na "scenę fotografów"
Czekamy, czekamy
Ja nadal robię zdjęcia, bo to fajna rzecz - tylko wkurza mnie to mozolne dodawanie zdjęc na fotosika... ale przez Twoją ocenę w moim temacie chyba wrzucę to co mam na kompie ;]
Cóż... to, co Wam tym razem chcę zaprezentować to nie są fotki, lecz... filmik. Mój "przejazd" (nieudany - przegrałem, miało być "efektownie" ) przez "Zielone Piekło" moim ukochanym BMW M5. Skręcony... aparatem cyfrowym, co ciekawe - jakość jest całkiem całkiem Obrobiony, poprzycinany w Windows Movie Maker. To, co "brzdąka" w tle to "Wayfahrer" Nightwish'a . Być może komuś się film spodoba Pozdrawiam.
Filmik:
Komentarz