Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Dreadlock89

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [zdjęcia] dreadzik //[-,-]\\

Jakiś czas temu kiedy w konkursie Photo Event do zrobienia było Audi R8 na torze Le Mans też wpadłem na ten trybun, i muszę powiedzieć, że wygląda to imponująco Gratuluję dobrego ujęcia :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Te ludziowie takie płaskie :mrgreen: .Fotka taka nowoczesna :wink:
      GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Dużo zdjęć. Nie będę oceniał każdego z osobna ale mi się podobają. Widać kto ma gust a kto nie Oby tak dalej.
        Pozdrawiam

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Dziękuje za te wszystkie miłe słowa teraz nowa galeryja:

Małpka? :mrgreen:

Futuristic

Enjoy.

Komentarz

Moja Opinia

Witam Pana odkrywcę małp

Fotki:

1.Piękne ! Co tu dużo mówić....wspaniały samochód we wspaniałym miejscu Na tą chwilę to według mnie najlepsze zdjęcie jakie jest w Twojej galerii BRAWO !
            2.Dread'ka - Bo tak nazwałem małpkę, obserwuje przejeżdżające pod nią R8, całkiem niezłe foto, ale tutaj nie ma rewelacji.
            3.Ależ ten samochód ma linię nadwozia.....<odpływam> Piękne zdjęcie
            4.I kolejne bardzo dobre zdjęcie, tym razem masz plusa za tą "czystość", zero pixeli, tylko po prostu czysty obraz.
            5.Rzeczywiście bardzo futurystyczne, tylko trochę samochód uciąłeś
            6.Nowoczesny samochód, nowoczesne błyskawicznie rozwijające się miasto, no i bardzo dobre wykonanie. Czego chcieć więcej ?
            7.Ładne kolorki, no i to mój ulubiony zakręt na tym torze

Moja Ocena: 5.5/6.0 - Bardzo dobre fotki, świetny samochód który bardzo lubię no i to bez wątpienia najlepsza z Twoich dotychczasowych sesji

Komentarz

Cała sesja Futuristic i foto z małpką miażdżą.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Dzięki wam chłopaki starałem się ;p

Komentarz

1.Kurcze,przepiękna fotka jeden z najładniejszych widoków,takie lubię :wink: .Wiesz jedyny sęk w tym że cień na i pod lewą tylną lampą wygląda zupełnie jak dziura No czy nie? :mrgreen:
                  2.Następny "jedyny sęk",samochód wygląda...no taki za mgłą i bez kolorów .Ale wszyatko poza tym jest piękne i ciekawe.Te odbicia gałęzi na karoserii i małpiatka... :mrgreen: Jak ty to robisz?
                  3.Hmmm...Nawet nie myślałem nigdy żeby pstryknąć w tym miejscu fotkę.Pamiętam że na samym początku gry,gdy miałem moje pierwsze Subaru,zawsze ścinałem ten zakręt aż do tego mtalowego płotka :mrgreen: .
                  4.Ciekawi tylko firmowy balon,nie mam większych zastrzeżeń.
                  5. Nie jest piękna ale bardzo ciekawa,nowoczesna,to słońce,te lampy. :wink:
                  6.Gorzej ale nadal ciekawie i nowocześnie,jakoś inaczej by się napewno dało ująć... :wink:
                  7.Takie sobie,lampy wyszły pięknie ale reszta nie jest ani futuristic ani realistic ani wogóle ciekawystic :mrgreen:

Ocena 4.7/6.0-Pierwsze fotki super,szczególnie ta z małpą ale końcóka cienko i jest parę niedociągnięć,jednak mnie zaciekawiło. :wink:
                  Czekamy na coś lepszego

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                    Witam Pana odkrywcę małp

Fotki:

1.Piękne ! Co tu dużo mówić....wspaniały samochód we wspaniałym miejscu Na tą chwilę to według mnie najlepsze zdjęcie jakie jest w Twojej galerii BRAWO !
                    2.Dread'ka - Bo tak nazwałem małpkę, obserwuje przejeżdżające pod nią R8, całkiem niezłe foto, ale tutaj nie ma rewelacji.
                    3.Ależ ten samochód ma linię nadwozia.....<odpływam> Piękne zdjęcie
                    4.I kolejne bardzo dobre zdjęcie, tym razem masz plusa za tą "czystość", zero pixeli, tylko po prostu czysty obraz.
                    5.Rzeczywiście bardzo futurystyczne, tylko trochę samochód uciąłeś
                    6.Nowoczesny samochód, nowoczesne błyskawicznie rozwijające się miasto, no i bardzo dobre wykonanie. Czego chcieć więcej ?
                    7.Ładne kolorki, no i to mój ulubiony zakręt na tym torze

Moja Ocena: 5.5/6.0 - Bardzo dobre fotki, świetny samochód który bardzo lubię no i to bez wątpienia najlepsza z Twoich dotychczasowych sesji
                    Zamieszczone przez Jimmy
                    1.Kurcze,przepiękna fotka jeden z najładniejszych widoków,takie lubię :wink: .Wiesz jedyny sęk w tym że cień na i pod lewą tylną lampą wygląda zupełnie jak dziura No czy nie? :mrgreen:
                    2.Następny "jedyny sęk",samochód wygląda...no taki za mgłą i bez kolorów .Ale wszyatko poza tym jest piękne i ciekawe.Te odbicia gałęzi na karoserii i małpiatka... :mrgreen: Jak ty to robisz?
                    3.Hmmm...Nawet nie myślałem nigdy żeby pstryknąć w tym miejscu fotkę.Pamiętam że na samym początku gry,gdy miałem moje pierwsze Subaru,zawsze ścinałem ten zakręt aż do tego mtalowego płotka :mrgreen: .
                    4.Ciekawi tylko firmowy balon,nie mam większych zastrzeżeń.
                    5. Nie jest piękna ale bardzo ciekawa,nowoczesna,to słońce,te lampy. :wink:
                    6.Gorzej ale nadal ciekawie i nowocześnie,jakoś inaczej by się napewno dało ująć... :wink:
                    7.Takie sobie,lampy wyszły pięknie ale reszta nie jest ani futuristic ani realistic ani wogóle ciekawystic :mrgreen:

Ocena 4.7/6.0-Pierwsze fotki super,szczególnie ta z małpą ale końcóka cienko i jest parę niedociągnięć,jednak mnie zaciekawiło. :wink:
                    Czekamy na coś lepszego

!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lukas dzięki za dreadkę he he trzeba to gdzieś zapisać że to moja małpa :mrgreen: przejdę do historii GT
                    :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Bardzo dobre fotki, świetny samochód który bardzo lubię no i to bez wątpienia najlepsza z Twoich dotychczasowych sesji"-Lukas
                    "Czekamy na coś lepszego"-Jimmy
                    Kurczę to już nie wiem to w końcu dobrze się spisałem czy nie?

no taki za mgłą i bez kolorów-Jimmy co do jakości zdjęć to ostatnio by się wszystkim lepiej oglądało zacząłem zmniejszać foty a powiem Ci że przez ten zabieg foty bardzo tracą na jakości serio porównaj sobie pełen rozmiar z przeróbką kiedyś (może zależy od programu ja nie operuje photoshopem zmniejszam je w nero photosnap) trochę chciałem podratować je balansem koloru RGB ale bez większego efektu.

Dziękuje za wszystkie komentarze i sorki za ten dłuuugi wywód :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                      Kurczę to już nie wiem to w końcu dobrze się spisałem czy nie?
                      Jak dla mnie to Twoja ostatnia sesja jest wspaniała Każdy postrzega to nieco inaczej, bo każdy z nas ma inny gust

Pozdrawiam

Komentarz

Wiem o co chodzi ale samochód na fotce wygląda taki bez kolorów,reszta fotek oprócz futuristic jest super.Wiesz co do futurystycznych fotek,każdy takie może pstryknąć,są bez uroku,jak każda tego rodzaju fotka i najczęściej przedstawiają właśnie takie kadry z wieżowcami :wink: ,jedna mi się z nich spodobała.Fotka z małpą i inne wokół niej (te w dzień) bardzo ciekawe i ładne ale te nidociągnięcia które najbardziej mi w tym momencie przeszkadzały musiałem wymienić :wink: Nie myślę że to twoja najlepsza sesja ale jedna z tych ciekawych. :wink: Ten samochód w tym kolorze (choć mi się podoba) nie jest zbyt fotogeniczny,niewiem czemu aczkolwiek powinien mieć jedne z najlepszych fotek na forum Muszę sam mu cyknąć sesyjkę ale narazie jestem zajęty innym autkiem. :wink:

Komentarz

Teraz małe fikuśne Suzuki :wink:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10-

11-

Trochę kiepsko wyszła ta numeracja.

Komentarz

To ja powiem za wszystko nie jst żle choc troszeczke mogło byc lepiej.

7/10.

Lukas i dredy to pedały xD HAHAAAHA

Komentarz

Zamieszczone przez DLX
                              To ja powiem za wszystko nie jst żle choc troszeczke mogło byc lepiej.

7/10.

Liczyłem na nieco bardziej rozbudowaną wypowiedź mimo wszystko wielkie dzięki za koment. :wink: he he

Pozdro.

Komentarz

Moja Opinia

Hmmm....jakaś cienka ta sesja....szczerze mówiąc nie podoba mi się Podoba mi się fotka w tunelu i te światła, ale cała reszta jest raczej nudna....no, ale za sam samochód masz plusa :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X