Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Dreadlock89

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [zdjęcia] dreadzik //[-,-]\\

1 Gdyby było więcej toru ale i tak mi sie podoba
    2 Mogłeś niżej i jakiś fajniejszy kąt
    Nie ma to co za wiele oceniać 6.0/10

Komentarz

Tak szczerze to go mam ;p jeśli chcesz to moge zrobic zjecie w wybranym przez Ciebie miejscu na wybranym torze ;p byłby to taki dowodzik he he
      Wiem ze pierwsze zdjęcie nie jest cudne ale te autko lubie

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
        Tak szczerze to go mam ;p jeśli chcesz to moge zrobic zjecie w wybranym przez Ciebie miejscu na wybranym torze ;p byłby to taki dowodzik he he
        Spokojnie, wierzymy Ci :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Przecież żartuje he he no ale pytałeś wiec odpowiedziałem. :wink:

Komentarz

Pierwsze jest takie...nowatorskie :wink: ,drugie nie jest iealnie zrobione,większości uroku odaje ten pojazd i w tym kolorze .Ale ładne.

A propos powyższego posta:To masz tę formułkę czy nie? :wink:
            GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              Tak szczerze to go mam ;p
              Juz odpowiadałem na takie pytanko

Kolejne fotasy... jeszcze ciepłe

Komentarz

Moja Opinia

Teraz to już chyba rozwiałeś wszelkie wątpliwości.....ZROBIŁEŚ TO ! MASZ JĄ ! Gratuluję 100% gry :wink:
                1.Dość rzadki widok.....fajna fotka
                2.Przede wszystkim za ciemne, i do tego ten bolid w czarnym kolorze sprawia, że prawie w ogóle go nie widać...
                3.Drift Formułą ? To jakieś pokazy ? Średnio mi się podoba
                4.Obcykany schemat, a fotka poza samochodem niczym nie zaskakuje...
                5.Zwyczajne, ale przyjemne w odbiorze :wink:
                6.Nuda, bo to już XXXXXXXXXXXXX zdjęcie w tym miejscu...
                7.A to mi się podoba, ale trochę :wink:

Moja Ocena: 4.0/6.0 - Poprawnie aczkolwiek nudno....ta "czwóra" i tak jest bardzo naciągana...

Pozdrawiam

Komentarz

Z Formułą mi się nie podobają ale 3 pozostałe piękne.
                  Jakbyś mógł dawać zdjęcia w rozdzielczości 640x480. :wink:

Komentarz

Chodzi Ci o to żebym przerabiał rozdzielczość na 640x480 i wklejał w pełnym rozmiarze? Nie wiem czy będzie mi sie chciało to przerabiać ale pomyśle. Dziękuje za komenty...
                    PS: Nie chodziło o drift formułą po prostu uchwyciłem w poślizgu

Komentarz

No,pogratulować formułki.Marzę o tym pojezdzie,specjalnie dla niego zachowałem dotąd jeszcze nie wykorzystane pomysły na fotki.Jednak fotki z f1 wogóle nie wyszły,czwarte jest dość ciekawe ale też nie pasuje.Viper Ci wyszedł bardzo ładnie ale znów pechowo dopasowałeś miejsce,skaczące samochody na tym torze i w tym miejscu nawet tylko w moich fotkach powtarzają się wielokrotnie(już tego błędu nie robię :wink: ) ale samochód łądnie oświetlony i dobrze wygląda tu jak i na drugiej fotce która jest jednak dużo ciekawsza.Ostatnie foto jest najlepsze z sesji,samochód,miejsce,kadr i moment są idealne a oświetlenie jeszcze lepsze.

Ocena 3.0-dałem to na zachętę,musisz się postarać.Fotki f1 są do bani i oszpecają formułkę,Viper wyszedł dobrze ale miejsca nie dopasowałeś,ostatnie zawyżyło ocenę :wink:

Komentarz

No wiem że te foty z formułą może nie są najlepsze ale zobaczysz że jak sam będziesz miał to nie tak łatwo zrobić jej ładne zdjęcie z tego względu że jest czarna i trudno ją dobrze oświetlić. Dzięki za konstruktywną krytykę i pozdrawiam.

Komentarz

Sesyyyja:

Latająca formuła

W stajlingu Retro.

Nissan

Toyota

Mazda

Komentarz

Tego autka chyba jeszcze nie było ale na pewno wszyscy go dobrze znacie he he i lubicie :mrgreen:

Run bitch run!!! he he

Mam nadzieje że któreś się spodoba i liczę na komenty.
                            Pozdrawiam All.

Komentarz

Moja Opinia

Zaniedbaliśmy trochę Twój temacik, ale już odrabiam zadanie domowe :mrgreen:
                              Poprzednia sesja:
                              Fotka z formułą jest jak dla mnie GENIALNA, nie wiem w jaki sposób ją tak wysoko podbiłeś, ale efekt jest imponujący, brawa za to zdjęcie Fotka retro, faktycznie bardzo stylowa, i piękna Fotki z Nissanem GTR LM są dobre, aczkolwiek nie ma w nich nic odkrywczego, moją uwagę przykuło TO zdjęcie, uważam je za najlepsze z sesji Nissana A teraz przechodzimy do Toyoty, co prawda nie lubię tego samochodu, fotki mi się podobają, nie jest to jakaś rewelacja, ale są dobre, a w szczególności ostatnie z kolei, ten jacht wygląda wspaniale .
                              No i na koniec sesji Mazda, tutaj otwarcie powiem, że torowy potwór nie pasuje mi do malowniczego miasteczka we Włoszech (i to twierdzenie nie jest "kanonem piękna"), a jeśli chodzi o fotki jest jeszcze gorzej....bardzo lubię RX-7, ale te fotki niestety Ci nie wyszły.....

Moja Ocena: 4.9/6.0 - Zdjęcie z F1 i "retro" są wspaniałe i to głównie one podnoszą znacznie ocenę

Ostatnia sesja:

1.Sama fotka jest bardzo dobra, ale jakoś nie pasują mi te "wąskie oponki" do R34....no, ale wiem, wiem....szuter
                              2.To jest niezłe, no i fajnie się kurz w okolicach koła ułożył :wink:
                              3.A tutaj wygląda jakby sunął ponad drogą....co niestety działa na niekorzyść zdjęcia
                              4.To mi się kompletnie nie podoba...
                              5.A tutaj można było zrobić świetne zdjęcie, ale Ty za bardzo go "wcisnąłeś" w tą barierkę :wink:
                              6.A to z kolei jest WSPANIAŁE !
                              7.NIE...

Moja Ocena: 4.0/6.0 - Niestety fotki TYLKO DOBRE....a ten samochód na naszym forum był już wielokrotnie :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Racja samochód robiłeś nawet ty Lukasie.A co do fotek to sfajczyłes trochę sprawę,ogólnie sią ładne ale samochód mi tu nie psauje,oszpecasz go."Najładniejsze" to 3 i 4 reszta jest ładna ale nieciekawa.

Ocena 4.0/6.0-taka sobie zwykła sesja...Potrafisz robić dobre fotki bo już widziałem.Postaraj się chłopie. :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X