Na chwilę obecną fotkę musi zmienić duffy20 - Gdyby była to Impreza 1.8 moglibyśmy się przychylić...ale 300-konny STi jest po prostu autem sportowym.
Uważam, że Alfę też by można zmienić...nie jest to wóz sportowy, ale również nie kompakt. Jeśli zostanie, nie wiem czy będziemy ją brać pod uwagę, ale też tego nie wykluczam.
W gwoli nieścisłości - Integra już zmieniona.
To tyle jeśli chodzi o sprawy organizacyjne.
A ten od Chevelle-Kompakt...haha...O Japie.dole!! :mrgreen:
"Poszedłem się załatwić, a on to napisał..." - Tekst miesiąca na Granturismo.pl!
Pozdrawiam
Sedan nigdy nie będzie kompaktem, np. Bora jest sedanem na bazie Golfa(kompaktu) ale już nim nie jest.
blade90 - Tak Cię tylko informuję...że ten samochód nie będzie brany pod uwagę. :wink:
Bo AE86 w tych wszystkich odmianach typu Levin, GT-Apex i "szigenocośtamwerszyn" zaliczamy raczej do aut sportowych...długa maska, krótki zwis, klasyczny układ napędowy...kompakt to to nie jest. :wink:
A że tak się wtrące - nie do końca rozumiem dlaczego Impreza STi, czy AE86 nie nadają sie do tematyki... przecież to kompakty, a dokładniej ich sportowe wersje. Jeśli miarę kompaktu liczyc miarą mocy, to każdego hot-hatcha można wywalic, bo mają w końcu za dużą moc jak na auto rodzinne
Sedan też może byc kompaktem - przykład: Skoda Octavia i w/w Impreza.
Po prostu 300-konna bestia kopiąca dupę "prawiewszystkiemu" nie bardzo pasuje do 307, A3, Golfa, Colta i tak dalej...a w czasach Toyoty AE86 kompaktem był Civic, G1 i tym podobne auta...Trueno było bardziej autem sportowym. :wink:
Dobra...ale to ja prowadzę konkurs. Impreza i AE86 mają zostać zmienione. :wink:
Dobrze, rodzaje aut. rodzaje nadwozia nie wiem jak to nazwać ale za cholere się z Tobą nie zgadzam.
Lukas - poprostu to to sÄ… dwa inne rodzaje nadwozia i tyle.
Po prostu 300-konna bestia kopiąca dupę "prawiewszystkiemu" nie bardzo pasuje do 307, A3, Golfa, Colta i tak dalej...a w czasach Toyoty AE86 kompaktem był Civic, G1 i tym podobne auta...Trueno było bardziej autem sportowym. :wink:
Gdyby to był turniej polegający na ściganiu się - przyznałbym Ci racje.
Dobra...ale to ja prowadzę konkurs. Impreza i AE86 mają zostać zmienione. :wink:
Pozdrawiam
Ale to ja jestem moderatorem! :mrgreen:
Slik - kompakty, to auta z bodajże segmentu C. Kompakt to nie do końca rodzaj nadwozia Nikt nie mówi że do tej klasy muszą należec tylko hatchbacki, tak samo z Seicento może konkurowac jakiś sedanik, a w segmencie aut luksusowych mamy np. Renault Vel Satis które z wyglądu ma sie nijak do np. Audi A8.
Nie możecie narzucać z góry jakie modele aut mamy wrzucać, każdy robi zdjęcie, które uważa na swój rozum za zgodne z tematyką. Jak waszym zdaniem Impreza to nie kompakt, to poprostu zagłosujecie na inne zdjęcie, a jeśli ktoś uzna że jest inaczej to zagłosuje na Imprezę.
To nie Photo Event, auto nie jest ustalone. Wolna wola
Komentarz