Ale zdjęcie ma być zgodne z treścią tematu a nie z własnym sumieniem
Ale w nazwie tematyki nie pisze, że nie można zrobić zdjęcia Imprezie Jedni sądzą, że Impreza to kompakt, a inni to nie. Kto uzna zdjęcie za zgodne z tematyką to na nie zagłosuje (jak się spodoba).
duffy20 - Subaru Impreza WRX STi, to nie jest kompakt. Nie wiem w jaki sposób prościej to wyjaśnić, ale ona w ogóle nie będzie brana pod uwagę w tej rundzie. Samo zdjęcie gniecie. Jest przepiękne. Ale nie mogę jej dopuścić - Wcześniej sam zrobiłem fotkę Integry którą tu wystawiłem...i poprzez ustrój demokratyczny jaki tu panuję, zmieniłem. :wink:
Jeżeli chodzi o samo zdjęcie, jest to aktualnie najlepsza fotka w konkursie. Ale nie samym zdjęciem jest ten konkurs...
Zamieszczone przez duffy20
Jedni sądzą, że Impreza to kompakt, a inni to nie.
Kto stwierdził, że samochód na Twoim zdjęciu to kompakt? Kompakt Subaru...może ta najnowsza w hatchbacku? Nie wiem...
Kto stwierdził, że samochód na Twoim zdjęciu to kompakt? Kompakt Subaru...może ta najnowsza w hatchbacku? Nie wiem...
Ja stwierdziłem. Jak uważasz, że auto nie pasuje Tobie tematycznie to nie zagłosujesz. W końcu w konkursach ocenia się oprócz samej jakości zdjęcia trafność tematu.
Dobrze. Więc powiem inaczej. Subaru Impreza WRX STi nie spełnia warunków aktualnej rundy, i nie zostanie do niej dopuszczona. Tyle w temacie. Dlaczego? Nie dlatego, że chcę Ci "dojebać", bo masz inne zdanie niż ja...lecz dlatego, że dopuszczenie jej byłoby nie w porządku wobec tych wszystkich (w tym mnie) który z aut sportowych zmienili fotki, tak by dostosować się do tematu. Duffy, masz w arsenale tyle pięknych zdjęć, a walczysz o tą jedną Subarynę...która zostanie w poczekalni, nie z powodu jakości zdjęcia...bo jest ono niemalże idealne, ale z powodu jakiegoś równouprawnienia i tego, że muszę być fair wobec wszystkich, a także siebie.
Skończyłem gadać. Wiesz co robić...
Zamieszczone przez Witek Enzo
Golf z 1.9 TDi to kompakt, Golf z 1.6 to kompakt, Golf GTi to kompakt, Golf R32 to kompakt.... analogicznie - Impreza STi to kompakt
A czy ludzie wrzucają R32? Czy GTi? Właśnie... :wink:
Dobrze. Więc powiem inaczej. Subaru Impreza WRX STi nie spełnia warunków aktualnej rundy, i nie zostanie do niej dopuszczona. Tyle w temacie. Dlaczego? Nie dlatego, że chcę Ci "dojebać", bo masz inne zdanie niż ja...lecz dlatego, że dopuszczenie jej byłoby nie w porządku wobec tych wszystkich (w tym mnie) który z aut sportowych zmienili fotki, tak by dostosować się do tematu. Duffy, masz w arsenale tyle pięknych zdjęć, a walczysz o tą jedną Subarynę...która zostanie w poczekalni, nie z powodu jakości zdjęcia...bo jest ono niemalże idealne, ale z powodu jakiegoś równouprawnienia i tego, że muszę być fair wobec wszystkich, a także siebie.
Skończyłem gadać. Wiesz co robić...
Zamieszczone przez Witek Enzo
Golf z 1.9 TDi to kompakt, Golf z 1.6 to kompakt, Golf GTi to kompakt, Golf R32 to kompakt.... analogicznie - Impreza STi to kompakt
A czy ludzie wrzucają R32? Czy GTi? Właśnie... :wink:
Pozdrawiam
GTi jest/było Żeby zażegnac konflikt proponuje coś dodac w nazwie tematyki, że chodzi tylko o 'cywilne' wersje i spokój. :mrgreen:
P.S. Lukasie, gwiazdkuj przekleństwa lub ich nie używaj! :mrgreen:
W sumie to tu jest napisane, że subaryna to segment C, czyli jakby nie parzyć kompakt..
Ten swoje, ja swoje...
Przecież od kilku stron wałkujemy, że seryjna Impreza mogłaby być na siłę zaliczona do kompaktów...ale jakoś nie widziałem nigdy, żeby w porównaniach "szybkich kompaktów" obok Golfa GTi czy Astry VXR ktoś stawiał Imprezę na maksymalnym kozaku...
P.S. Lukasie, gwiazdkuj przekleństwa lub ich nie używaj! :mrgreen:
Przepraszam. :wink:
Over...człowieku, najpierw piszesz że to kompakty podpierając się "wiedzą" cioci Wikipedii, teraz znów że to auta sportowe...po co? Przecież napisałem już wszystko, co i jak. Ja naprawdę nie potrzebuję tutaj Ciebie jako swojego adwokata. Czytać każdy z nas umie doskonale. :wink:
Komentarz