Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Photomode Theme Open Competition

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Dyskusja] Photomode Theme Open Competition

Zamieszczone przez Witek Enzo
    Bez OT!

A że tak się wtrące - nie do końca rozumiem dlaczego Impreza STi, czy AE86 nie nadają sie do tematyki... przecież to kompakty, a dokładniej ich sportowe wersje. Jeśli miarę kompaktu liczyc miarą mocy, to każdego hot-hatcha można wywalic, bo mają w końcu za dużą moc jak na auto rodzinne
    Sedan też może byc kompaktem - przykład: Skoda Octavia i w/w Impreza.
    Octavia to Liftback :wink: I też nie jest kompaktem. Czy Seata Toledo też do tej grupy zaliczycie? Na pewno nie bierzemy po uwagę moc ani rodzaj przeniesienia napędu (vide Golf R32, BMW 120i). Hachi Roku to sprawa dyskusyjna, jednak osobiście to dla mnie ówczesna wersja czegoś na styl Integry. Ale już nie mieszajmy.
    Zamieszczone przez Lukas
    Do konkursu wybieramy auta klasy: Megane, 307, A3, S3, Golf, Focus, Punto, Ibiza, 147, 120i/120d, Colt, Corolla (Runx) itp.

I proszę się zastosować do tego, i nie pytać więcej...bosz kurde, wymęczymy się nawzajem do tego piątku...

Pozdrawiam
    Punto i Ibiza to już nie kompakty ale się tylko czepiam :mrgreen: Kompakt to hatchback klasy C

Komentarz

Ja już nie wiem, Subaru Impreza WRX STi to auto sportowe, tak jak EVO

Komentarz

Najlepiej byłoby wywiesić listę samochodów, które przyjmujemy, bo zaraz ktoś znowu wyskoczy z jakimś dziwolągiem i będzie lipa

Komentarz

Gówno prawda... C oznacza klasę kompakt? Powodzenia. Nie chce brać udziału w kretyńskiej rozmowie w której każdy ma swoje racje (bezpodstawne).
          Moje zdanie jest takie że kompaktem nie jest żadna Impreza i za huj nie da się jej wcisnąć do kompaktów!!!!!! No prosze Was bo to żenada jakaś!
          Tyle mam tu do napisania. Kompakt to kompakt i nie ma żadnego zaliczania sportowych do kompaktów, coupe do kompaktów lub ku*wa jeszcze lepiej sedanów do kompaktów!

Komentarz

To jak masz jakiÅ› problem z ustaleniem czy to sedan czy hatchback czy kompakt TO SOBIE POSZUKAJ INFORMACJI LUB DANYCH TECH. O WYBRANYM MODELU!!!
            sorry za post pod postem

Komentarz

Zamieszczone przez Slik5
              Gówno prawda... C oznacza klasę kompakt? Powodzenia. Nie chce brać udziału w kretyńskiej rozmowie w której każdy ma swoje racje (bezpodstawne).
              Moje zdanie jest takie że kompaktem nie jest żadna Impreza i za huj nie da się jej wcisnąć do kompaktów!!!!!! No prosze Was bo to żenada jakaś!
              Tyle mam tu do napisania. Kompakt to kompakt i nie ma żadnego zaliczania sportowych do kompaktów, coupe do kompaktów lub ku*wa jeszcze lepiej sedanów do kompaktów!
              Już, dobrze. Policz na spokojnie do 10 i przeczytaj to co napisałem dużymi literami :wink: Kompakty wywodzą się od Golfa, więc przedstawiciela klasy C i hatchbacków

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                Kompakt to hatchback klasy C
                nie zgadzam siÄ™ i tyle

Komentarz

a koniec konkursu jest jutro czy w piÄ…tek ...
                  napisane jest że w piątek 26 a 26 to czwartek
                  GRAN TURISMO NAJLEPSZÄ„ GRÄ„ XXI WIEKU

Komentarz

Deadline: Czwartek, 26.03.2009 - Godz. 22.00.

I proszÄ™ o edycjÄ™ postu, na takie dane - Quattro.

Pozdrawiam

Komentarz

dzięki za pomoc
                      GRAN TURISMO NAJLEPSZÄ„ GRÄ„ XXI WIEKU

Komentarz

Ja nadal trzymam się swojej racji, no ale widząc, że nie można was przekonać zrobię dzisiaj inne zdjęcie.
                        i tyle..

Komentarz

Dobra, kończmy ten cały spam Skoro Lukas mówi, że Impreza sie nie nada, to sie nie nada - a to czy STi to kompakt to już inna sprawa i jeśli ktoś chciałby jeszcze coś dodac w tym temacie to niech to uczyni w Czaterii lub innym osobnym temacie

Slik - daj na wstrzymanie
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Uwierzcie mi, przeczytałem już wiele testów w różnych czasopismach, oglądałem w TV i gdy były porównania lub testu kompaktów nie było żadnego sedana bo to nie jest kompakt tylko mogą być robione na jego bazie. Już sama nazwa wskazuje że jest to samochód o kompaktowych rozmiarach. Jeśli sedan mógłby być to czemu nie Integra Lukasa lub moja GT? Przecież też są robione na bazie popularnych hatchbacków klasy C. Więc duffy20 nie przekonasz nikogo do swojej racji bo jej nie masz :wink:

Komentarz

Podtrzymuje i w zupełności zgadzam się z Kyjgel'em.

Komentarz

K**wa no mylÄ… mi siÄ™ daty :wink:

Ja już wiem.

Na przyszłość będą konkursy których tematyką będzie"Photo Travel" , "Samochód" "Zdjęcie"
                                Bo widzę że są tacy co nie potrafią podzielić aut na klasy

Komentarz

PracujÄ™...
                                X