Jestem trochę zmęczony bo w domu mam malowanie wiec tak na szybko...
Pierwsze są zwyczajne co tu gadać po prostu rutyna. Ale za to ostatnie jest skandalicznie i obscenicznie ZAJEBISTE tym samym ratuje całą sesje która bez niej była by słaba.
Fotki 1,2 i 9 są warte uwagi i ładne choć na ostatniej tam w dolinie zieje taka czarna dziura :wink: .Reszta jest taka sobie :wink: Wypełnia miejsce...
Ocena 4.0/6.0-Większośc nie przyciąga ani nie jest zbyt ciekawa ale te kilka są naprawdę super,brawo za nie i jeszcze co do 1 i 2,choć 1 jest bardzo ładna to gdybym pierwszy raz miał styk z fotkami to pomyślałbym ze poprostu włączyłeś PT i nic nie ruszając pstryknąłeś bylejak fotkę,poprostu...jest śliczna i nudna :wink: ,dziwne sformułowanie...
A na 2 jest kilka prześwietlonych miejsc,ogólnie ładnie i sorry za ten bałagan w pisaniu :wink:
No cóż....mi się zdjęcia z Toyotą podobają, ale rozumiem, że każdy ma inny gust, te fotki to nie jest domowy obiad i nie każdy musi je lubić, mimo wszystko wrzucę te najświeższe:
Lukas to nie chodzi że się nie podobają foty są bardzo dobre ale ja np.za tym autem nie przepadam.
A teraz nówki:
1-ciekawie ale bez tajemnic
2-bez zaskoczenia
3-bardzo bardzo ładna podoba mi się :wink:
4-NAJLEPSZA Z NAJLEPSZYCH!!!!!!!
5-a gdzie te auto? he he Bardzo nastrojowy krajobraz.Udane zdjęcie podoba mi się :mrgreen:
1. Może i ciekawe, ale jakoś mnie nie przekonuje.
2. Popsute PSem Znowu przeostrzone?
3. Ta górka, która zasłania lekko przód, przeszkadza.
4. Super, ale ja bym tu sobie oszczędził fotoszopa, bo on naprawdę jak dla mnie nic tu nie dał, a jak już to tylko pogorszył, bo chyba znowu widzę przeostrzenie...
5. No i na koniec spuer, bajka
Lukasi znów foty bardzo ładne ale dlaczego? Bo muśnięte pewnie photo shopem.
Jak na twoje możliwości dwie ostatnie sesje oceniam na 7 za włożoną w nie pracę. Ale gdyby nie obróbka może by było więcej pkt.
Pozdrawiam.
Pierwszy!!!! Tak tak jest właśnie 2.48 w nocy... to jedna z nocy z GT4 :wink:
1-eee yyy ładnie
2-raczej oklepany motyw z Nurgburgringu (dobrze napisałem nazwę toru?)
3-wszystko fajnie ale nie wiem o co chodzi o znak czy o auto?
4- to jest chyba prawdziwe zdjęcie serio bardzo ładne zdjęcie,tym razem dokonałeś cudu photoshopem :mrgreen:
5-fajny pomysł ale jakoś tak bez wyrazu.
6-Super! Ale nadal stoję za 4 :wink:
2-raczej oklepany motyw z Nurgburgringu (dobrze napisałem nazwę toru?)
Nazwę toru napisałeś dobrze, no może poza "umlałtem" :wink: Ale czy ten motyw na pewno jest oklepany ? Szczerze mówiąc nie widziałem tutaj jeszcze zdjęcia z tej kamery i z tego miejsca (sekcja Klostertal)
Komentarz