Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Lukas

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Lukas

Pierwszy raz będę oceniał czyjeś fotki xD A więc zaczynajmy
    1. Ładne, samochód pasuje do otoczenia, podoba mi się
    2. Te zdjęcie jeszcze lepsze, piękne (jak dla mnie) nic dodać, nic ująć
    3. Też ładne zdjęcie xD Jak się nie mylę to Nurburgring Mój ulubiony tor xD
    4. Zdjęcie mi się jakoś nie zbyt podoba xD
    5. Ładne, podoba mi się xD
    6 i 7. A te zdjęcia mi się nie zbyt podobają, wiem, że stać Cię na więcej
    Ogólnie sesje w skali od 1 do 10 oceniam na 8,5

PS: Mam pytanie jak robicie zdjęcia, w których są 2 samochody na Photo Trawelu?? xD Np.te 2 piękne Galanty, lub na Tsukubie Blitza i Hyper Genki Silvia w poślizgu xD

Komentarz

1. Niezłe, ale fotoszopem kolory trochę popsułeś.
      2. Lubię jak tak światła świecą
      3. Jak dla mnie beznadziejne...
      4. Dało się to o niebo lepiej zrobic, tutaj - klapa.
      5. Niezłe, ale nie miażdży.
      6. No nic takiego, ale nie jest złe.
      7. Średnie
      7/10
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Cena15
        jak robicie zdjęcia, w których są 2 samochody na Photo Trawelu?
        To akurat robimy Photoshopem Samą konsolą nie da się tego uzyskać...
        Zamieszczone przez Cena15
        lub na Tsukubie Blitza i Hyper Genki Silvia w poślizgu xD
        Wybrałem Arcade Mode i przeciwników na tym samym poziomie, następnie opony N1, i Blitz na którego natrafiłem, ślizgał się na każdym zakręcie

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
          A ogólnie to wszystkim dziękuję serdecznie za opinię i komentarze

A teraz fotka którą wystawiłem już do PTOC'a, ale wstawiam ją też pod waszą ocenę drodzy forumowicze

Oto ona:

Przedstawia ona moją największą miłość w GT4, w dwóch kolorkach :wink: Jest to moje pierwsze zdjęcie "typu BelegU$", czyli takie z dwoma samochodami na mapie w Photo Travel :wink:

Pozdrawiam
          Co do tego zdjęcia to jakby to powiedzieć jest GALANTE ;p

he he łapiecie? :mrgreen:

Komentarz

A teraz nowe foty:
            1-zdjęcie przeciętne ale znów uzyskałeś taki efekt że auto prawie wygląda jak prawdziwe za to +
            2-światyłka... trochę wieżowców ale najpiękniejsza jest felga.
            3-sam pomysł na zdjęcie bardzo fajny ale za ciemne za ciemne Lukas za ciemne he he (mam wrażenie że gdzieś to zdjęcie już widziałem)
            4-znowu prawie jak realne ;D
            5-piękne zdjęcie ale nie przepadam za tym zezolem :mrgreen:
            6-w stajlingu retro :wink:
            7-Tu mnie rozjebałeś fota jak prawdziwa w szczególności te odbicia na karoserii

Bez zaskoczenia czyli bardzo dobrze jak zawsze :wink:

Komentarz

1.Prześliczny fotos,możesz napisać jakich zmian dokonałeś w tej fotce?Bo wydaje mi się że takich cześniej nie stosowałeś...
              2.Genialne mistrzostwo (nowe połączenie :mrgreen: ) naprawdę można się zakochać. :wink:
              3.Tutaj... Gorzej od poprzednich ale jest ciekawie,gdyby nie było z lewej zarysu lampy,S4 wyglądało by jak stara 323F,przyjżyj się... :wink:
              4.Kurczę,jakby trochę na odwrót,samochód wyszedł,pięknie,widac na nim każdy szczegół,ale tło... jakby robione w paincie,Lukas masz jakiś kryzys czy co?PS Ci nie chodził?Gorszego tła nie mogło być.
              5.Nastrojowo i miło,łądna fotka,a szczególnie te cienie na budynu i bluszczu wokół okien... :wink:
              6.Hmmmm...trudno powiedzieć.Nie przepadam jakoś za tym ujęciem,jest bardzo popularne i niezbyt ciekawe ale samochód wyszedł bez zarzutów.
              7.Wow! Konkurent drugiej fotki!Bardzo ładne.Brawo!Wygląda jak podczas pościgu w filmie z 80-90 lat,i te piękne reflksy... :wink: Możesz też napisać co przy tej focie zmieniałeś?

Ocena 5.0/6.0-Udałą Ci się ta sesja,nie powiem :wink: .Ale ta fota z Audicą i tym tłem oraz kilka innych niedociągnięć ograniczyły ocenę do 5.0 co według mnie i tak nie jest złym sądem. :wink:
              GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Co do tego zdjęcia to jakby to powiedzieć jest GALANTE ;p
                Domyślam się o co chodzi I dziękuję
                Zamieszczone przez Jimmy
                1.Prześliczny fotos,możesz napisać jakich zmian dokonałeś w tej fotce?Bo wydaje mi się że takich cześniej nie stosowałeś...
                I tutaj Cię zaskoczę, zawsze w zdjęciach które trafiają domyślnie do mojej galerii stosuję raczej podobne modyfikacje (jest też kilka wyjątków), a co do tego zdjęcia....Jasność, bardzo jasne punkty zdjęcia, cień (ale dopiero po wszystkich zabiegach), kolor i jego nasycenie, no delikatnie poświata w okolicach felg (Felgi od innego modelu Audi :wink: )
                Zamieszczone przez Jimmy
                3.Tutaj...
                Tutaj chodziło mi o szczyptę oryginalności, chciałem właśnie ukazać wspaniałe Audi S4, i piękny, kręty tor w Niemczech, i jak dla mnie foto jest bardzo udane, no, ale o gustach nie będę dyskutował....a ten oświetlony przód z jednej strony faktycznie mogłem poprawić :wink:
                Zamieszczone przez Jimmy
                7.Wow! Wygląda jak podczas pościgu w filmie z 80-90 lat,i te piękne reflksy... :wink: Możesz też napisać co przy tej focie zmieniałeś?
                Właśnie o ten Amerykański klimat lat 80'tych mi chodziło, no i cieszę się, że się udało, a co do zmian to raczej standard (jasność, kolor i jego nasycenie, cień) plus tutaj dodatkowo niebieski filtr, ale niewiele bo fotka już w GT została zabarwiona niebieskim filtrem :wink:

Wszystkim dziękuję, za wytrwałość w komentowaniu zdjęć, i ogólnie za to, że w ogóle chce wam się tutaj zaglądać, szacunek Panowie

Pozdrawiam

Komentarz

• Nowe Fotki

Witam

Nowa niewielka sesja jest poświęcona Hondzie S800, w której dzisiaj się ewidentnie zakochałem

1.

2.

3.

4.

5.

Pozdrawiam

Komentarz

Jedyne zastrzeżenie: nie wydaje Ci się że troszkę za duzy kontrast jest na niektórych zdjeciach?
                    Reszta super

Komentarz

To ja prosto z mostu 10/10 ale z całej sesji najbardziej mi się podoba 2 zaje..... fotka

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                        Jedyne zastrzeżenie: nie wydaje Ci się że troszkę za duzy kontrast jest na niektórych zdjeciach?
                        Wydaje, ale ja lubię właśnie takie ostre kolorki

Dzięki za ocenki

Pozdrawiam

Komentarz

Foteczky oceniamy:

Będzie krótko i konkretnie 2 zdjęcie jest kosmiczne po prostu s u p e r

Reszta zaś... wygląda jak by koleś siedział w wannie na kółkach (tak ja to widzę) szczególnie na 3. Centralnie wanna i koleś się kąpie tylko głowa wystaje he he :wink:

Komentarz

Dawno nie odwiedzałem forum , ale widzę że twoje zdjęcia są o "niebo" lepsze i bardziej dojrzałe - pozdrawiam :wink:

Komentarz

1.Genialna fotka,te refleksy,wiesz może trochę niepotrzebnie taka żółta bo nie za dobrze oddaje klimat ale poza tym wszystko jest miodzio!!(fotka żółta ztąd zwrot :wink: )
                              2.Wiesz,tu jst super,podobają mi się te drzewa ale nie uważasz że zielone łądniej by się kontrastowały z żółtym?Jest trochę zieleni ale...Wiem dlaczego to zostawiłeś. :wink:
                              3.Nie kupuję tej fotki,taka nijaka...niby łądna,felgi są ładne,refleksy i wszystko ale kadr wszystko psuje,dziwne foto.
                              4.Tutaj bardzo,bardzo ładnie.Najładnieszy element to koła,ten cień od błotników jest przepiękny...
                              5.Tu...no,te odbicia nie dodają jakoś uroku,to wygląda jakby jakieś hipisy tak wymalowały auto i felgi. :mrgreen:

Ocena 5.3/6.0-Sesja wciąż nie jest idealna ale coraz łądniejsze fotki robisz :wink: ,są jeszcze nie dociągnięcia,głównie przez Photoshopa,za dużo go dodajesz,trzeba ze smakiem (2 fotka byłaby lepsza bez szarych bambusów :wink: )
                              GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Lukas te zdjęcia są ładne ale postaraj się nie modyfikować ich żadnym programem tylko tak jak PS2 pozwala bo ciężko mi jest je oceniać. Przetworzone są naprawdę świetne. No może faktycznie trochę za ostre ale jak lubisz to niech ci będzie.
                                Pozdro

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Pracuję...
                                X